REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Protestatarii #rezist l-au URMĂRIT și CERTAT pe președintele CCR, până acasă

Protestatarii #rezist l-au URMĂRIT și CERTAT pe președintele CCR, până acasă

Replica API 24 septembrie 2018 | 01:08 361

Un filmuleț postat pe Facebook îi arată pe câțiva protestatari #rezist, printre care Cristian Dide și Marin Ceaușescu, apostrofându-l pe Valer Dorneanu, președintele CCR. Protestatarii spun că l-au întâlnit pe Dorneanu pe bulevardul Unirii și au mers cu el până acasă, scrie Mediafax.

"Aveți un rol formidabil în țara asta. De ce nu vreți să țineți cu poporul, domnule? Ați devenit antecamera PSD, stimate domn. Nu este frumos", i-a spus unul dintre protestatari lui Valer Dorneanu.

"Demnitatea și onoarea", a răspuns președintele CCR.

"Sluga PSD, oameni vânduți", a venit replica.

În discuție a intervenit un alt bărbat, probabil paznicul clădirii, care strigă: "Pleacă de aici, ce cauți aici?".

Valer Dorneanu a revenit la ușă pentru a aplana conflictul și l-a îndemnat pe bărbatul care schimba replici cu protestatarii să se retragă.

"Slugă și cârpă", s-a auzit în spatele bărbatului.

Printre cei care apar în video sunt Cristian Dide și Marin Ceaușescu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia nu sunt protestatari,ci niste labagii platiti,niste gunoaie sociale. Ultimii oameni din tara asta,sunt aia de la hastagcacato nazist. Da,au curaj pentru ca sunt de partea cioflingarului ajuns presedinte al tarii. O tara super,condusa de suboameni,de securisti antiromani si anticristi,de tradatori de neam. Cum poate o tara cu oameni traditional muncitori sa devina un rahat? Simplu,luati exemplul Romaniei!Femeile devin prostituate,barbatii rahati tradatori ,cu lideri de cacat si autoritati antipopor.Muie hastagilor!Muie USR si PNL! Muie fascistilor!
3
3
muie cu cacat europenilor pesedei !!! Muie dorneanu, muie grebla, muie dragnea, muie pesede !!!
3
4
o jigodie nenorocita ca nu trebue batuta ci juganita sa nu faca copii jigodii ca el
3
1
stiam de plicul cu 10 mii de euro care a plecat la bucuresti . Suntem bine platiti , asa ca rezistam ! am luat legatura cu sandy si dide si vom actiona ca atare ......doar ca deocamdata suntem in umbra si sugem pula , nu pentru bani , de placere . Asa a facut si mama si a ajuns in gasca rezistenta , pt ca are falcile tari .
3
4
@ Radu tu esti ala cu termopane,termopane si dubita verde , sau nu ti-a convenit lucrarea si dai vina pe bietul om?
2
2
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
5
4
Hai ca ai stat degeaba prin Europa dar s ar putea Europa de care vb tu sa fie pe undeva intre Topraisar si Movilita si aia n au Schengen,esti pus pe o idee insusita de pe aici de prin comenturi si te ai blocat pe MUIE REZIST aiurea,fiecare e liber sa spuna ce vrea dar cand n ai argumente esti doar un bou care vrea sa isi arate muschii probabil injectati si puta mica ca si atitudinea de Europa Dobrogean Rurala prin exprimarea precara si totodata prin folosirea unor argouri de level 1, 12 ani poate undeva la caminu cultural cand va canta Andra si Subcacati
6
0
Radu Adrian adresa CONSTANTIN BRANCUSI NR 62 BL 12 AP 5
3
1
Sa le dau la cioc la hastag tiganii, comportament de tigani borati. Mars afara cu tigani astia din tara
5
4
bai1304 ia scrie tu primul adresa si numele daca esti asa bazat,dar nu aia de la Balaceanca Hai muie cu cacat,ca deja se aude cum iti tremura ciocanelele de frica .
6
7
vad ca esti nehalit animalule ! Mai ia niste muie cu cacatul ma-tii aia curvoi si tziganca ca tine, Muist ordinar. De fiecare data cand te semnezi cu numele meu te muiesc cu cacat. Vad ca esti pofticios nebunule !!! Muie dorneanu, muie dragnea, muie pesede !!!
8
10
@europeanul . prostule tu esti ala care isi trage palme dimineata cand se uita in oglinda? daca ai curaj si esti barbat, scrie nume, prenume in clar adresa
7
8
amaratii astia de la hastag RESIST parca sunt doua tate la piata, se iau numai de cei mai in varsata,sa vina la mine sa le dau muie cu cacat poate devin mai barbati Muie hastag Resist!
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920