REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Protestatarul care a scris 'M..E PSD' pe un deal din Cluj, chemat la Poliţie

Protestatarul care a scris 'M..E PSD' pe un deal din Cluj, chemat la Poliţie

Replica API 23 iulie 2018 | 02:50 389

Un mesaj cu conținut obscen la adresa PSD a fost scris de doi protestatari din Cluj-Napoca pe un deal situat la 40 de kilometri de municipiu, cu litere pe o lățime de 60 de metri, să poată fi citit din avion, proprietarul terenului anunțând că Poliția i-a sugerat să șteagă mesajul.

Sorin Bobiș, organizatorul unui marș al protestatarilor clujeni la București și inițiatorul protestului non-stop cu corturi în Piața Unirii din Cluj-Napoca, a declarat corespondentului MEDIAFAX că mesajul anti-PSD pus pe deal a fost preluat de la românii care au venit din străinătate.

„Am prezentat cel mai mare banner din lume, care se întinde pe circa două hectare, pe un deal la circa 40 de kilometri de Cluj-Napoca, la jumătatea distanței față de Reghin, între Zorenii de Vale și Cămărașu. Este scris un mesaj pe o proprietate particulară, o miriște, aparținând prietenului meu Alexandre Lacaille, cu care l-am realizat împreună joi. O literă are 60 de metri, am realizat cu un tractor cu un utilaj numit cultivator, care este ca o grapă. Noi am preluat mesajul românilor care au venit din străinătate la adresa PSD și am încercat să îl facem la o scară mai mare. Se poate vedea din avion de către cei care aterizează la Cluj-Napoca sau la Târgu Mureș”, a spus Bobiș.

Sorin Bobiș a mai declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că a fost citat pentru duminică la Postul Poliție din Apahida pentru explicații privind mesajul scris pe deal.

„Am fost citat împreună cu prietenul meu francez Alexandre Lacaille pentru duminică la Postul de Poliție din Apahida pentru explicați privind mesajul scris. Polițiștii ne-au sugerat să ștergem mesajul. Vom vedea ce vom face”, a mai spus Bobiș.

Potrivit reprezentanților Poliției Cluj, acţiunile poliţiştilor au avut un scop preventiv, „întrucât fapta ar putea fi încadrată în categoria contravenţiilor prevăzute de Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”.

„Discuţia telefonică dintre poliţist şi aceştia (persoanele care au scris mesajul pe deal – n.r.) a fost una principială, în scopul conştientizării faptului că acţiunea lor ar putea avea consecinţe juridice. Persoanele au fost invitate la sediul poliţiei pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de realizarea acestui mesaj şi difuzarea lui în spaţiul public”, a transmis reprezentanții Poliției Cluj.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai gama sa-ti dau mule cu cacat aici la replica ! Intr-adevar e un nivel jos dar e nivelul tau. Futu-te-n gat de pesedeu jegos !!!
1
1
Limita foarte joasa a unora se manifesta la nivel jos. Este o categorie de indivizi care scriu cu cacat sau cu alte lucruri pe peretii WC-urilor,pe garduri,pe caldaram ,tot felul de injuraturi si alte rezultate ale maximei lor gandiri. Sa iei in considerare aceste manifestari ale unor oameni fara calitate inseamna o pierdere de timp,o prostie.Daca ei nu vor educatie,nu vei putea face nimic. Sunt prosti acum,asa vor ramane in vecii vecilor amin! Nu-I bai,ei raman acolo in intunericul mintii lor,doar atentia exagerata a celorlalti ii bucura, asadar da-i naibii!
2
1
asta-i viata , asta e , va da muie PSD ! janghinosii au luat-o in bot !
2
0
Bravo Cluj!!! Frumos protest . Original si de efect!
12
2
Ce fapta au comis? Au devalorizat, vandut tara, furat din banul public, angajari fictive, furt de voturii, au dat primit mita, ca nu stiu unde sa-i incadrez. Ba stiu, acordarea unei medalii !
14
4
WCuri publice... ani in spate, toti astia mergeau sa-si insire proza scurta pe peretii lor, in timp ce faceau o laba. Acum, odata cu disparitia stabilimentelor respective, dar sub imboldul actului artistic, scrijelesc pe unde apuca. Maine-poimaine, daca nu se vor mai putea tine pana la un lan pe camp sau pana la un birou de inmatriculari auto, isi vor scrie cu pixul pe frunte.
3
15
celor antipesede !.Sa i suferi la dna pula pana va vine sperma in gat.
3
12
Cum il sug io la coaie pe stroe si-i dau limbi la negii de pe scrot. Semnat cu abnegatie, al vostu curv, nicu rosu.
8
1
Vreau sa ma sugi la coaie si sa mi dai limbi la coaie si sa le sugi pe pesedite tot la coaie...mancamiai pula din cotor derbedeule
4
19
muiepesede,frumos prea frumos pentru acesti tradatori care au vandut romanica jidanilor,niste tepe petrecute prin gaozul lor ar fi mai concludente
21
6
Ala e un mesaj mut, pe o proprietate privata, nu se impiedica nimeni de el, ba din contra e ca un drum printre culturi si nu s- a incalcat nici o norma de convetuire sociala.Dar daca e ordin...cu placere!
23
5
Niste retardati care sunt platiti si cu ''spate'' ca garatis sigur nu au fi avut curaj.lasi ,putori care va vindeti pe niste euroi jegosi ca voi. La puscarieeeeeeee cu voi ,vanzatorilor de tara.
9
23

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614