REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Protestatarul rănit grav la 10 august a decis să emigreze

Protestatarul rănit grav la 10 august a decis să emigreze

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 257

Doru Oprea

Ritmul emigrărilor, accelerat în ultima vreme și un exemplu cu notorietate acum... Protestatarul rănit grav de capacul unei grenade la manifestaţiile din 10 august a decis să emigreze.

Doru Oprea a anunţat pe o reţea de socializare că nu a reuşit să-şi împlinească visul de a face turism în ţară, aşa că va face acest lucru în Franţa. La asta se adaugă lipsa infrastructurii şi calitatea vieţii de la noi.

În încheierea mesajului, sintetizează motivul plecării astfel: „Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște. La propriu”.

Doru Oprea a avut nevoie de două intervenţii chirurgicale în urma acţiunilor violente ale jandarmilor din 10 august. Capacul unei grenade i-a intrat în picior şi s-a oprit înainte să-i perforeze artera femurală.

Mesajul integral al lui Doru Oprea:

„Decizia mea de a mă stabili în Paris a venit cumva natural. Nu mai intru în detalii privind plata taxelor și ce primim în schimbul lor, de lipsa de infrastructura, de calitatea vieții și de restul lucrurilor, pentru că ne-am plictisi și oricum le știm cu toții foarte bine. Nu am reușit să îmi îndeplinesc visul să fac turism adevărat aici, voi face asta însă în Franța pentru că acolo potențialul e imens. Desigur, voi continua să plătesc taxe statului român prin firma de turism din România, treaba va merge în continuare foarte bine, ca un ceas elvețian. Dar ca să le răspund pe scurt tuturor celor care m-au întrebat de ce plec, aș putea sintetiza astfel: Țara pe care am dorit să o salvez a decis să mă împuște. La propriu.”

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca fapt divers el pleaca sa lucreze in Franta dar plateste taxele de Ro . Ca asa a invatat el smecheria romaneasca se mai da si mare Rezist ca vrea sa schimbe nu stiu ce ,dar el e la fel ca si cei pe care vrea sa i rastoarne ,si pentru asta tipa Macron intruna daca mumcesti lucrezi in Franta plateste taxe si salarii la nivelul din Franta nu pe firma romaneasca poloneza slovaca prin detasare si platesti doi lei . Asa ca ma nene daca taceai filozof ramaneai ca ai inceput prost cu un furtisag specific romanesc . Voi nu de bimele tarii vreti sa i dati pe astia jos ci ca sunteti ofticati .
3
2
Sa aplice in Franta experienta si tupeul din Romania.Sa-si ia licenta de protestatar.Sa fie trecuta in nomenclatorul de meserii.Este mai rentabila decit cea de muncitor onest.
1
2
bravo bogdan ce dreptate ai in tot ce ai spus
2
1
Sa vezi ce iti rupe oasele politia in franta daca te duci pe la vreun miting neautorizat. O sa inveti acolo democratia
4
3
Alo toti comentatorii pro sau contra nu au observat cel mai important lucru spus de " protestatar ". El emigreaza in Franta dar nu ca sa se rupa cu munca fiindca v-a trai cu veniturile firmei de turism din Romania al care-i patron este. Pai ce am facut nene tot cu banii din tara traiesti? De ce nu speli WCuri sau sapi santuri la Paris?
10
3
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
4
7
Bogdane ai zis tot . Multumesc . Drum bun !
7
6
Aici au ramas putini oameni valorosi. Multi ignoranti, agresivi, inapoiati, pupatori de moaste, intoleranti, superstitiosi, slugi
12
11
Bai dar toti va umflati ca platiti taxe. Si in Angola se platesc. Si in USA. Spitalele sunt murdare si pentru ca asa suntem. Politicienii sunt corupti si hoti pentru ca asa suntem. Fura soferul de la microbuz, face evaziune ca nu da bilete. Fura comerciantul la cantar si la diferente de pret. Fura profesorii care predau de forma ca sa dea meditatii neimpozitate. Fura si pensionarii pensionati la 40-50 de ani ca asa au vrut si de-aia l-au votat pe Iliescu. Fura zidarul si instalatorul care fac treaba de mantuiala. Si politistul care vede doar baba cu stevie si nu traficantii de curve sau tigari
15
4
dute -n vagauna matii
7
10
Nu-i o drama de conjunctura, pentru ca acest om nu s- a dus in teava pustii.Iar tonul ironic din comentariu nu intoarce omul din drum, chiar daca va fi prezent si acolo la manifestatii pentru o cauza.Victimele unui regim suntem cu totii, unii moral altii fizic, dar putini insa au curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a lua atitudine.Il felicit pe omul curajos si- i doresc sa-si urmeze visul.
12
9
si cale batuta....
11
9
Dramatizare de conjunctura. Corect spus ,,drum bun" . Vezi cum te descurci la manifestatii in Franta. Jandarmii bat si dau cu gaze mai omenos. Apropo vezi cum faci cu patronii din hexagon . Cred ca o sa o duci excelent acolo.
14
12
Drum bun .....
12
11
Trebuie oameni cu experienta in functii cheie, asta e tot, in rest ca e pnl ca e psd e cancan
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614