REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Proteste în ţară: „Vrem democraţie”

Proteste în ţară: „Vrem democraţie”

Replica API 2 februarie 2017 | 08:27 346

Peste 100.000 de persoane, conform unor surse din Jandarmerie, au ieşit în stradă, în Capitală, pentru a protesta faţă de deciziile Guvernului în domeniul Justiţiei. În Cluj, conform estimărilor Jandarmeriei, au ieşit la proteste 35 de mii de oameni, la Timişoara – 20 de mii, iar în Constanţa circa 4 mii. Constănţenii prezenţi la protest au scandat în faţa Prefecturii, apoi au mers în marş, până la sediul PSD. „Jos ordonanţa, vrem democraţie”, au strigat oamenii.

C.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gratiere pe dracu! E plin de infractori pe strazi,put locurile de ei. De ce nu iesiti sa cereti siguranta pe strazi si eliminarea dictaturii procurorilor si a securitatii? Cand a fost cu taiatul padurilor si vanzarea tuturor resurselor ati stat ca cacatii in iarba,acum sunteti fix de partea hotilor care au distrus tara si au gonit milioane de romani prin lume. Treaba voastra,vreti sa faceti cum au facut italienii si nemtii cand tot ca idiotii au sprijinit venirea dictatorilor ,au aclamat un Hitler ca apoi sa se cace pe ei ,ca dobitocul le-a distrus tara ? Idioti fara cap!!!
2
4
Drac nea duce tara in haos,numai sa scape de mititica
3
8
Numai huliganii au iesit la proteste! Nu ati vazut ce fete de derbedei aveau? Un parinte normal la cap nu-si ia copilul la ora 22:00 pe strada ca asa vrea el sa protesteze pentru democratie. Rusine parintilor!Ce democratie? Cu un presedinte care instiga poporul la revolta nu vom avea niciodata democratie! Cand a iesit iohanis presedinte nu s-a revoltat PSD si nu a instigat lumea la violenta, dovada de oameni cu caracter si judecata! Voi protestati, dar pentru cine, pentru Iohanis care ne-a vandut padurile? Niciodata un neamt nu va fi de partea poporului ROMAN!
7
2
Diseara vin cu BUNICA SI VA RUP COASTELE,,
5
0
oare ce inseamna democratie la voi ? distractie fara numar, sa urilati ca animalele, sa jigniti si sa distrugeti tot ce nu va este pe plac ? Puscaria va place ? Pai daca va place asta vor astia sa faca : Sa va asigure si voua un loc, alte puscarii nu au lepreelor ce sante-ti !
5
0
astea care comentati si jigniti,cred ca nu aveti servici si stati pe calculator,tu care scrii Vasile ,mars tu?Ce alte partide nu a votat PSD.Voi nu a-ti vazut ce procente aveti la alegeri
3
2
Hotilor, ati facut o noaptea ca hotii. In marele program de guvernare nu ati pomenit nimic despre gratiere.Ati mers pe sestache.Cand de fapt....voi lucrati de cateva luni bune la "MARELE VOSTRU PROIECT DE TARA ".
3
5
pentru nostradamus pesedist imputit ,rRomania are 20 milioane de locuitori tu si cu cacatii tai de votanti pesede sunteti 3 milioane cum era restu? mars acasa ordinarule ,probabil esti un pensionar pachetar care ai descoperit internetul si tastatura
6
6
Guvernul Romaniei,prin deciziile luate in miez de noapte,a facut o mare greseala,a ucis valorile morale,referitoare la cinste,corectitudine,a produs un haos social!
8
4
masa de manevra intr-un razboi politic pe care nu il inteleg restul e can can
8
14
esti un mare bou si-un mare prost, cum sa-i instige Iohannis, voi nu aveti creiere sa judecati? este ok ce se intampla, macar taceti dracului din gura ca va faceti de ras, jegosilor care ganditi asa
17
5
Iohannis el a instigat populatia in Romania .
8
25
5% astia sa ma linga pe coaee ! Moarte celor care protesteaza .
5
30
Capitala are 2 milioane de locuitori, o suta de mii reprezinta doar 5 % din bucuresteni, mars acasa javre ordinare, a intervenit brigada speciala de interventie a jandarmeriei, bravo jandarmilor, sunt cei mai buni din MAI, cei mai curajosi si cel mai prost platiti. Felicitari Jandarmeriei !
12
32

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614