REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Protestul pentru susţinerea lui Ponta, invadat de ironii!

Protestul pentru susţinerea lui Ponta, invadat de ironii!

Replica API 12 noiembrie 2015 | 00:06 199

Simpatizanţii fostului premier Victor Ponta au creat un eveniment pe Facebook, numit "Alături de Victor Ponta", care se referă la un protest programat pentru 21 noiembrie, la ora 18.00, în Piaţa Victoriei.

Însă, pagina respectivă a fost "invadată" de mesaje care mai de care, ironiile ajungând să ia locul mesajelor de susţinere.

"Nu este nevoie să veniţi cu pancarte cu mesaje la protest. Este de ajuns să scrie unul singur, restul copiem de la el şi ne semnăm cu numele noastre, fiecare. Economisim timp în care l-am putea susţine pe Domnu-l Ponta", este unul dintre mesajele postate. Şi ironiile nu au încetat până ce admninistratorul evenimentului a decis să le şteargă pe toate.

"Fac apel la toţi oamenii raţionali, toţi cei care au înţeles ceva despre politică ,toţi cei care îşi doresc evoluţia acestei ţări şi sunt capabili să aprecieze ceea ce a făcut Victor Ponta pentru această ţară. Ne vrem priministrul înapoi! A demisionat din dezamăgire, din supărarea că este pus la zid şi atacat de oportunişti în cel mai tragic moment posibil. Sunt o persoană simplă, tânără, la fel că toţi cei din piaţă dar îmi doresc stabilitate, echilibru, îmi doresc ca toţi oamenii capabili şi buni să nu mai fie înlăturaţi pentru a face loc hoţilor!!! Să ieşim şi noi în stradă, pe dată de 21 noiembrie, la piaţa victoriei şi să demonstrăm că deşi am avut demnitatea şi respectul faţă de familiile îndoliate şi de victimele noastre să nu protestăm în aceste grele momente, să ne trăim durerea în linişte, avem un cuvânt greu de spus, îl susţinem pe omul care a făcut cel mai mult pentru ţara asta în ultimii 26 de ani şi să îi arătăm că oamenii îl apreciază şi îi mulţumesc pentru efortul depus, pentru toată lupta grea pe care a dus o împotriva sistemului.", este postarea celei care a organizat evenimentul.

Precizăm că tinerii care au lansat săgeţi fine şi mai puţin fine la adresa evenimentului în sine şi la adresa fostului premier au scris incorect din punct de vedere gramatical în mod intenţionat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218