REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Provocare pentru PNL: cine va fi candidatul pentru Primăria Constanţa?

Provocare pentru PNL: cine va fi candidatul pentru Primăria Constanţa?

Replica API 22 ianuarie 2018 | 00:00 220

George Muhscină

Liberalii au o problemă după demisia lui George Muhscină de la conducerea organizaţiei municipale a PNL Constanţa. Anul trecut, după ce Muhscină era desemnat lider al organizaţiei municipale, liberalii mai anunţau ceva (la pachet cu frământarea din sânul organizaţiei): proaspătul preşedinte va fi şi candidatul partidului la Primăria Constanţa, în 2020!

Cum demisia de acum câteva zile a lui Muhscină a fost motivată de probleme de sănătate, se subînţelege că el nu va mai candida nici la Primăria Constanţa. Iar actualul coordonator al organizaţiei municipale, Septimiu Bourceanu, are buletin de Techirghiol, asta dacă nu cumva datele noastre sunt eronate. O altă variantă ar fi ca PNL să-şi asume riscul de a-l lansa în lupta pentru primărie pe Bogdan Huţucă, preşedintele organizaţiei judeţene.

Amintim că la alegerile locale din 2016 liderii PNL constănţeni au fost „nevoiţi” să meargă pe mâna unui candidat fără vechime în partid: l-au dat deoparte pe Robert Boroianu (care fusese iniţial anunţat drept candidat) în favoarea lui Vergil Chiţac (în prezent senator demisionar din PNL).

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muhscina s-a bagat la misto in politica s-a mai tepuiasca, pe aici pe acolo, dar este plin de bube , inselaciun, fraude fonduri ue, spalare de bani, un excroc !
2
0
Puteti sa va bazati pe Pinochio de la Ovidiu. Il mutati in Constanta faceti afise cu el, si fix innainte de alegeri o taie fix in bratele lui nea Stroe. Sa va ajut sa ghiciti personaju?
1
0
Bedivan Dumitru e viitorul primar!
1
1
Mergeti acasa cu totii dupa ce ati incendiat sediul. PNL de azi nu are nici o legatura cu PNL. O sletha de arivisti, smecherasi de cartier priponiti intr-un sediu. Multimea vida.
9
0
Va rugam nu aveti grije,noi il avem pe Infractorul Parlamentar PNL de C-ta suntem asigurati.Va Multumim pentru intelegere.
3
0
Catalin Anghel, daca scapa neboroienizat pana in 2020.
1
2
Ovidiu Cupsa este o solutie.
5
3
PNL Constanta il vrea pe Fagadau.
8
0
PNL sa sprijine in lupta pentru primarie un machedon gargaragiu si tampit gen Mandila. Astfel isi indeplineste obligatiile din USL.
5
0
Actuala conducere a pnl constanta este reteta perfecta pentru psd.Cu asa opozitie, oligarhia rosie nu are nici-un stres.Ma mir ca nu-l propuneti pe Scupra de la Ovidiu. Chiar nu vedeti cat sunteti de penibili?
8
0
D-l Vergil Chitac
5
8
Cel mai indicat din partea PNL ar fii Cristian Radu de la Mangalia..Cel mai serios primar PNL din judet
12
3
Hutuca sa fie candidat? Cea mai tare gluma! Daca o sa ia 10% o sa fie prea bun! PNL dispare sub falsitatea si coruptia oamenilor din el!
9
0
Tot cu psd voteaza
6
0
Daca tot e vremea machidonilor , sa fie George Mandila ca oricum e mai destept ca toti de acolo.
5
9
mai schimbati draku placa ,
5
1
Jos psd alde
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102