REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Provocarea 60 de zile: scuzele nu ard calorii! Costin Neagu, detalii despre rețeta succesului

Provocarea 60 de zile: scuzele nu ard calorii! Costin Neagu, detalii despre rețeta succesului

Replica API 14 octombrie 2019 | 02:53 3028

Fie că recunoaştem sau nu, pentru cei mai mulţi dintre noi este important cum arătăm. Însă un aspect frumos trebuie să fie oglinda unei vieţi sănătoase. Câţi nu au încercat metode drastice de slăbire: înfometare ori medicamente „miraculoase”, iar ulterior au descoperit că sănătatea lor este fragilă, deteriorată de dorinţa de a obţine cu orice preţ rezultate? Sau, câţi nu au apelat la instructori de fitness care şi-au depăşit atribuţiile, spunându-le şi cum şi ce să mănânce? Sunt greşeli şi vă sfătuim să nu luaţi decizii înainte să vă informaţi! Sănătatea voastră este importantă, la fel ca şi un aspect fizic plăcut, desigur. Iar pentru un corp frumos şi tonifiat există soluţii care nu vă pun în pericol sănătatea. La fel, înainte de a trage concluzii pripite, cum că nu contează aspectul fizic, gândiţi-vă la pericolul kilogramelor în plus. Despre toate acestea am discutat cu antrenorul certificat la nivel internaţional Costin Neagu, care are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul fitnessului.

Costin Neagu face echipă cu un nutriţionist care are diploma de excelenţă în domeniul său de activitate - Anda Caraivan.

Soluţia corectă este să faceţi sport şi să aveţi o dietă echilibrată. La Constanţa există varianta ideală, care îmbină exerciţiile fizice şi recomandările unui nutritionist, aşa încât, în 60 de zile, să se vadă diferenţa! De altfel, programul propus se numeşte „Provocarea60”. Aproape toţi cei care, de-a lungul timpului, s-au înscris în acest program şi au respectat regulile, continuă să îşi menţină silueta frumos modelată şi să aibă un stil de viaţă sănătos. Vorbim despre 500 de constănţeni care, până în prezent, şi-au schimbat viaţa: arată altfel şi se simt altfel! Recordul în cadrul programului este de minus 38 de kilograme! Este vorba despre o persoană care a dorit ca după cele 60 de zile să continue încă 60 de zile. Transformarea este spectaculoasă, fără îndoială!

click pe imagini!

„Ceea ce oferim noi este un program de fitness și nutriție care se desfășoară pe o perioadă de 60 de zile, este un program mai complex deoarece pe lângă antrenamentele în sine avem și un cabinet propriu de nutriție și diagnoza dotat cu aparatură profesională”, spune Costin Neagu, instructor autorizat. Da, autorizat – reţineţi acest aspect! Nu oricine se prezintă drept instructor de fitness este şi autorizat; evident, persoanele care nu vă pot prezenta dovada că au urmat cursuri de specialitate, sunt şarlatani şi riscaţi să daţi banii degeaba, fără să existe şi rezultate. În cazul programului propus de Costin Neagu, imaginile pe care le vom prezenta alăturat articolului sunt elcovente! Există persoane care, după programul „Provocarea60” au slăbit 10 sau 20 de kilograme şi continuă să se menţină în formă! „Ne pregătim în noiembrie să începem ediția cu numărul 9. Până acum, am avut în jur de 70- 80 de clienți în fiecare ediție”, spune Costin Neagu, pe care îl puteţi găsi online la adresa: www.costinneagu.ro , https://www.facebook.com/Costin.personal.trainer/ şi https://www.instagram.com/costin_neagu_personal_trainer/?hl=ro&fbclid=IwAR3-PhRemTMXOMzXvRQ83uZzRysAT8QeTqGw_NNixppPY7JjKf9xLXlQw1U ; telefon: 0737.069.488.

Cum se desfăşoară „Programul60”? Inițial se merge la nutriționistul programului, Anda Caraivan, unde inițial se face o diagnoză corporală, după care, în urma discuțiilor cu fiecare client în parte, se elaborează un plan alimentar în funcție de necesitățile clientului, obiectivul pe care îl are de atins în program, anumite particularități sau restricții alimentare, în cazul în care acestea există. Apoi, urmează antrenamentul în sală, de două ori pe săptămână, iar în fiecare weekend primește un antrenament video pentru acasă. După 30 de zile, fiecare client revine la cabinetul de nutritive, unde se face o altă diagnoză corporală, sunt evaluate schimbările, iar în funcţie de acestea se întocmește un alt plan alimentar. Apoi se revine în sală pentru alte 30 de zile de antrenament. La sfârșitul celor 60 de zile se revine pentru ultima oară în cabinetul de nutriţie unde efectuează a treia diagnoză corporală și este prescris un grafic cu evoluția pe parcursul celor 60 de zile.

click pe imagini!

Vi se pare complicat? Chiar dacă da, în realitate nu este. Este soluţia care dă rezultate, după cum arată toate mărturiile foto şi video ale celor care au urmat programul. În plus, este soluţia care vă fereşte de „mirajul” şarlatanilor ori a metodelor nesănătoase care vă ajută să slăbiţi pentru scurte perioade, pentru ca apoi kilogramele nedorite să revină.

click pe imagini!

Programul „Provocarea60” costă 700 de lei în total – antrenamentele în sală, vizitele la nutriţionist, antrenamentele video. În plus, există şi un grup de WhatsApp cu membrii din program, un grup de support unde, pe parcursul programului, se discută cu antrenorul și nutriționistul orice problemă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102