REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Proxenet din Cernavodă, băgat ‘la răcoare’

Proxenet din Cernavodă, băgat ‘la răcoare’

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:19 659

Un proxenet din Cernavodă, arestat în 2016, a fost condamnat definitiv. Este vorba despre Mihai Panait, acuzat că a scos la "produs" 4 fete, în Germania și Italia. Mai exact, la data de 5.10.2015, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă l-au depistat pe individul, în vârstă de 34 de ani la vremea aceea, din Cernavodă, bănuit că ”în perioada 2007-2014 a obţinut foloase materiale importante de pe urma practicării prostituţiei de către persoane de sex feminin, pe teritoriul Italiei şi Germaniei”. La finalul procesului penal, pe 4 ianuarie a.c., bărbatul a fost găsit vinovat și a primit, în primă instanță, o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, la Judecătoria Medgidia. Mai departe, întrucât prima decizie, de pe fond, nu a fost definitivă, proxenetul a atacat-o la Curtea de Apel Constanța. Aici, judecătorii nu i-au ușurat deloc situația, menținând decizia judecătoriei, însă de data aceasta hotărârea completului format din 2 judecători este definitivă. Ca fapt divers, pentru cei care încă nu știu, orașul Cernavodă este vestit prin numărul de proxeneți care exploatează tinere peste hotare. Din acest motiv, orașului Cernavodă i se mai spune și ”Orașul Acvariu”, din pricina numărului mare de ”pești”.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I:Cum e bun un tigan?
1
1
Organele DIICOT,DIAS,DNA,Trupe Speciale,SRI,Politie nu sunt in stare sau nu vor sa adune proxenetii din Cernavoda.De ce?.O intrebare grea ...nu se vrea sau de aici pleaca sponsorizarile de sute de mii de euro?.Daca un amarat face o ghidusie si nu are bani de dat spagi i se pun in carca mii de articole sa poata face puscarie.Asta este tara si sistemul cladit de mari mahari ajunsi tot pe spagi in sistem.De aceea dragi cititori ai acestui cotidian al politiei romane au taiat o din aceasta colonie nume precum Mazare,Ghita,Udrea.Intotdeauna Dinu Pescariu a fost nevinovat ne spune stimata dna Kovesi
5
0
Eu nu ma mai duc la puscarie.Am omorat o femeie pe trecerea de pietoni drogat beat si tot nu mam dus la puscarie. Se duc ciorile amarate de isi dau femeile pe 30 euro.
8
2
Daca dai dreptul unde trebuie lui emilica si lui popoviciu te boare la belita ai imunitate nu iti spune nimeni date mai in colo sint scumpa adi dau bani cu camata si sponsorizez garda am 5 clase si ma pis pe toti mint lumea ca am firma de taxi ha ha ha
6
1
Fraierul din articol nu a sponzorizat smecherii din sistem.Daca sponsoriza astazi era liber cu vile, mertane si femei la produs.
5
3
eu ce sunt ? proxenetul sef, o pun pe diana sa semneze tot sa mi aduca bani si i o mai dau la buci cateodata
4
3
vreau si eu la bulau !
5
2
Semnalul gsm nu e folosit pt depistarea cuiburilor de proxeneti.Dubios de neinteresant pt autoritati sa rascoleasca cateva adrese unde apar vile,masini,etc.desi nimeni de acolo nu are loc de munca.Alea de la anunturi cu disparute unde dispar? La ce adrese sunt duse? ....se pare ca turnuletele de la case bruiaza semnalul gsm!!!!
9
0
noi ne ocupam cu fetite si masini furate si trimise in tara de fratele nostru vasile, si le inmatriculam legal ssi le vindem pt ca avem valoare! Iar in privinta fetitelor, o parte le punem la produs de la gara mai jos iar pe cele minore le tinem in casa cu noi!
6
1
SUNT PESTE SMECHER AM O CHIOARA SEMNALIZEAZA TOT TIMPUL SI K E CHIORA DAR FACE BANII MULTI AM AUDI A6 OPEL ASTRA J FAC SI PE TAXIU...IAU SI PROSTE DE LA LAUTARI CA SUNT SMECHER
11
5
mainile murdare de bani nemunciti,mai bine era daca prezentati figura tziganului...auzi...nu-ti vine sa crezi..la 34 ani ...functia de PROXENET.. al CERNAVODEI...tzigane...tu stii cum se traduce cuvantul...CONTRACT DE MUNCA???sa putrezesti in puscarie...s-a umplut CERNAVODA...de alde voi...munca nu-i pe placul vostru...
25
1
rechinilor din orasul acvariilor vreau sa va transmit ca nu am o ora de munca la cei peste 35 de ani am o mica vila pe str.Ovidiu din Cernavoda cu o mica piscina interioara si acum de curand am mai cumparat si o casa in spatele vilei la un pret de 30 de mii de euroi.Ce bine este in aceasta tara ca nu esti intrebat de unde ai bani si cate femei ai la produs.Traiasca ministerul de interne si justitia romana.Un fraier daca fura o gaina ia 3 ani de puscarie iar noi cu vile construite fara munca nu ne intreba nimeni in tara asta chiar suntem stimati sa le tragem spaga la smecheri.
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614