REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PRU, în ascensiune, în dauna UNPR! „Oamenii politici trebuie să înveţe că nu sunt amanetaţi partidelor”

PRU, în ascensiune, în dauna UNPR! „Oamenii politici trebuie să înveţe că nu sunt amanetaţi partidelor”

Replica API 6 august 2015 | 00:43 260

Pe val

Pe val

Dumitru Bădrăgan

După toate probabilităţile, Partidul România Unită are şansele cele mai mari să producă surprize neaşteptate la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Liderii partidului aleargă în teritoriu zilnic, de dimineaţă până seara, iar rezultatele nu întârzie să apară. Aproape săptămânal este anunţată apariţia sau dezvoltarea unei organizaţii şi PRU aproape a acoperit toată ţara, la doar câteva luni de la lansare.

Amintim că preşedintele Filialei PPDD Vaslui, Marcel Vasilache, a denunţat, marţi, într-o conferinţă de presă „simulacrul de fuziune” dintre UNPR şi PP-DD şi a anunţat trecerea întregii organizaţii la Partidul România Unită, condus de deputatul Bogdan Diaconu. „Nu a fost nici un congres de fuziune, ci o şedinţă comună UNPR-PPDD unde am fost puşi să votăm de Oprea! Împreună cu toţi membrii din organizaţia PPDD am hotărât să mergem la Partidul România Unită şi ştiu că urmează ca şi alte filiale PP-DD să urmeze aceeaşi cale. Am ales un partid naţionalist în ale cărui idealuri credem, nu ne interesează ciolanul de la UNPR, ci să construim ceva pentru România”, a declarat Marcel Vasilache. La conferinţa de presă de la Vaslui au participat şi prim-vicepreşedintele PRU Augustin Hagiu împreună cu vicepreşedintele PRU şi preşedinte al formaţiunii constănţene, Dumitru Bădrăgan. Se pare că astfel de situaţii se vor repeta! Potrivit lui Bădrăgan, 2016 ar putea fi anul schimbărilor radicale în politică şi în administraţie, iar, până atunci, forţele PRU vor creşte. „Mai urmează două! V-am spus că nu stăm! Oamenii politici trebuie să înveţe că nu sunt amanetaţi partidelor şi mă refer la administraţia locală. Mai urmează două în ţară. În Constanţa, lucrăm pe organizaţia PRU şi acolo (la Vaslui – n.r.) PP-DD-iştii au spus că nu îi interesează să intre într-un alt partid, mai ales cei care au fost aleşi locali. S-au gândit că nu pleacă aşa, la kilogram, ci vor să facă activitate pentru cei care i-au ales. Au luat o decizie şi vor mai lua şi alte formaţiuni către PRU în ţară. E posibilitate să existe şi alte surprize pentru UNPR. În 2016 va însemna, sper şi eu ca dumneavoastră, un alt mod de a face alegeri şi alt mod de a face administraţie. Dacă nu ai proiect de ţară şi nu ai proiecte locale... (...) Marfa româneasă stă pe afară şi noi importăm pepeni din Brazilia şi roşii din Turcia, pere din nu mai ştiu câte ţări. Aici e problema!”, a spus Bădrăgan, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218