REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PRU: „Ne delimităm de Bogdan Diaconu și îi cerem încă o dată demisia din partidul pe care l-a trădat”

PRU: „Ne delimităm de Bogdan Diaconu și îi cerem încă o dată demisia din partidul pe care l-a trădat”

Replica API 3 februarie 2017 | 11:12 445

Partidul România Unită anunță delimitarea organizației de liderul Bogdan Diaconu, care nu se mai regăsește în viziunea colectivă a formațiunii.

„Ne delimităm ferm de Bogdan Diaconu care a avut în cursul zilei de astăzi poziții publice prin care apără deciziile de noapte ale Guvernului. PRU nu se recunoaște în demersurile lui Bogdan Diaconu și îi cere, din acest motiv, încă o dată, demisia, pentru că a murdărit imaginea partidului și a adus prejudicii grave naționalismului românesc. PRU nu este nici partidul lui Bogdan Diaconu, nici partidul lui Sebastian Ghiță. Îi cerem lui Bogdan Diaconu, de aceea, să își ia penalii pe care i-a adus în partidul lui Vlad Țepeș și să plece cu ei cu tot. În data de 21 ianuarie 2017, majoritatea Biroului Permanent Național al PRU a lansat o moțiune în care i s-a cerut demisia lui Bogdan Diaconu pentru că a trădat idealurile naționaliste. Pentru curățarea PRU de cei care i-au batjocorit principiile și doctrina, membrii aleși ai BPN au convocat, conform statutului partidului, o ședință BPN pentru data de 4 februarie 2017, în cadrul căreia vor fi luate măsuri drastice împotriva lui Bogdan Diaconu și a celor care au distrus imaginea partidului. Anunțăm public că Bogdan Diaconu nu mai reprezintă Partidul România Unită. Le cerem iertare românilor pentru că Bogdan Diaconu a murdărit ideea de naționalism, simbolul lui Vlad Țepeș și valorile naționale prin direcția pe care a impus-o în ultima jumătate de an. PRU revine la idealurile care l-au consacrat și respinge orice asociere cu trădătorii naționalismului printre care, la loc de frunte, se află Bogdan Diaconu”, se arată în comunicatul de presă remis de PRU.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Boldocul asta sa se duca dupa GHITAAAA
3
1
Poate vrei ceva liberalodemocrati. Ca astia stau bine cu intrigile si regionalizarea
2
0
Nu mai fi suparata Nae,cine te-a pus sa colaborezi cu PNL-ul pe blat?
3
1
La filiala Constanta a PRU cand faceti curatenie? Cand scapati de PSD-isti,ecologisti, javrofili si maimutoi?
6
2
Va intrebati de ce nu erati credibili?Din cauza acestor jeguri infiltrate printre voi.Ma bucur ca v-ati dat seama singuri ,asa ca incepeti sa deveniti credibili.pt
9
1
Si asta este prieten cu Dragnea si grindenii !? L-au vaccinat si pe asta ?! Da, este prieten cu Ghita si Ponta, implicit Dragnea......!!??
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367