REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PSD a anunțat: începe procedura de SUSPENDARE a lui Klaus Iohannis!

PSD a anunțat: începe procedura de SUSPENDARE a lui Klaus Iohannis!

Replica API 3 ianuarie 2019 | 00:00 155

Codrin Ștefănescu a anunțat că în PSD a început procedura prin care Klaus Iohannis ar putea fi suspendat. Totul, în contextul în care președintele a încălcat de mai multe ori Constituția și a refuzat să numească noi membri în Guvern.

”PSD ia în calcul inclusiv suspendarea. Bătaia de joc nu e doar la adresa noastră, a coaliției, ci la adresa țării. Vom lua o decizie cât se poate de curând, ținând cont și de niște riscuri: ce se întâmplă în caz de suspendare. Iohannis joacă pentru suspendare, e clar. Înclacă Constituția, vrea să fie suspendat. E împotriva națiunii noastre, a țării. Nu știu ce consultanți au făcut aceste planuri, dar aruncăm totul în aer. Klaus Iohannis face de capul lui, nu știu dacă mai e consiliat de cineva. Nu mai are nicio logică.

A refuzat să facă un anunț cu privire la numirile în cele două funcții. CCR a spus că de îndată, dar la el a durat multe zile. Noi nu avem doi miniștri, în momentul de față, deși am preluat președinția Consiliului. Cei din Europa nu vor înțelege lucrul ăsta. Acum nimeni nu are drept de semnătură. Ei o să ne întrebe: ”noi cu cine vorbim? Cine sunt miniștrii? Cine o să semneze?”. Iohannis a făcut asta cu bună știință, nu blochează doar Guvernul, ci și națiunea. E ilogic. Nicio țară care a avut președinția rotativă, nu a pățit așa ceva. Se uită toată Europa la noi.”, a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti-va treaba in guvern si lasati presedintele.In loc sa aduceti tara pe un drum mai bun, voi o duceti de tot la sapa de lemn. Aveti treaba la presedentia uniunii, ca daca dati kix , va linseaza partenerii de coalitie.
1
0
ce mizerabili de comentatori.....ziarul asta e latrina pnl si usr drogati intr-un cuvant...mi-e scarba
4
2
Demoterea nu suspendarea Hai PSD
5
6
Sa ai la conducerea Guvernului pe Proasta Proastelor mamica lui Bula si sa mai ai tupeu sa comentezi de Iohannis?Asta e tupeu de jeg psdist
8
9
moarte tesede
6
4
Si eu anunt : Foarte multa muie cu cacat postacilor pesedei si acolitilor lor !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
11
11
A refuzat niste nulitati de partid impuse de actuala guvernare adica psd. Sa spui ca a incalcat constitutia de fapt se traduce a nu vrea sa numeasca niste indivizi habarnagii spalati pe creier de partid sa conduca niste ministere. Orice om cu cap si logica ar fi refuzat. Normal ar fi refuzat o si pe veorica dar pana la urma s a gandit ca decat cu un cretin mai bine cu o proasta
12
13
Un presedinte german, cu parintii care stau in germania, si catolic. Blochezi 2 ministere tocmai cand preluam si noi 6 luni presedentia consiliului dupa ani si ani.Trebuie sa fiti retardati sa vedeti cine va vrea raul si cine tine cu tara !
20
9
avand in vedere ca Cimpanzeii Activisti Hastag-PNL-EPRE nu stiu decat limbajul Pro-Muie urez pentru 2019 si 2020....MUIE MASIVA CU SPUMA VESNICA TUTUROR JAVRELOR ANTIROMANESTI HASTAG-PNL-EPRE impreuna cu Samsarul Nazist AntiRoman de case si copii Ciolhannis.
17
17
MA SECATI LA COAIE.BAI JAVRELOR CARE SUGETI PULA PE LA COLTURI SCRIETI VA LABAGIILOR NUMELE SI AVETI CURAJUL SA INFRUNTATI PSD CARE VA DAT SA MANCATI JAVRELOR.PANA ACUM.JIGODIILOR TOT PNL VA DAT PAINE SA MANCATI CACATILOR ?. VOI DOI SUNTETI DOUA JAVRE CARE VA FUTETI IN CUR SI POSTATI COMENTARII CAND VI SE SCURGE SPERMA DIN ROZETA CURULUI.DOI MUISTI
18
12
muiepesede
16
21
indicat ar fi sa va lasati de prostii, ati mai incercat in doua randuri si ati cules roadele- apoi sunteti constienti de mizeria si saracia la care suntem supusi in timp ce voi nu aveti decat o singura grija, sa scapati de puscarie, sa ramaneti cu banii, sa furati legal cat se mai poate, sa calcati, la propriu, democratia si asa firava. Oare nu trewsariti cand auziti de bebelusi ce se zbat intre viata si moarte din cauza lipsei aparaturii cand voi v-ati supraimbuibat cu salarii pensii nejustificate?, in mormant sa aveti parte de ele.; Legat de suspendare- va vom suspenda noi , pe vecie, veti d
17
17
cum sa mai ia un mandat? trebuie ori sa fii dezinformat ori idiot sa-l mai votezi inca odata pe pampalau!
18
17
O sa-i rupeti ,,hindelul,,lu Iohanis.Oricum tot el va cistiga si urmatorul mandat,stie El CE face.poporul sa convins CE mafioti scirbosi,sinteti,niste satane ordinate,ASA CA station la puscarie voi ciumatilor,Mai ales condamnatul Dragnea,CA nu-,I rupi nici macar ciorapii Lui Iohanis
20
18
Bai cap de poola, ce presidentie ati luat voi ma? Vai de poola Europei cu veorica la carma! Sa vezi cum or sa-si dea aia palme peste muie cand or sa vada ce perle o sa scoata a noastra! Hai sa vedem daca va tine sa-l suspendati!
19
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218