REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PSD a depus candidatura lui Martinescu pentru Primăria Pantelimon

PSD a depus candidatura lui Martinescu pentru Primăria Pantelimon

Replica API 16 octombrie 2017 | 12:58 1121

Duminică, 15 octombrie, în comuna Pantelimon, Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat a depus candidatura lui Gheorghe Martinescu pentru funcţia de primar. Alegerile parţiale au loc în data de 5 noiembrie. Martinescu este în prezent viceprimar al localităţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gogomanul si Tantalaul -aici in rolul principal Martinescu interpretandu-l pe Tantalau .
2
0
Problema este alta de fapt.. Armasescu mare om politic si ala vrea sa puna mana pe ciolan sa deschida alta afacere ..brutaria a pierdut o de om calculat si bun ce era ...da vrea sa faca manarii . Nai sanse butoiule .. vlad un parvebit pletos habar nare pe ce lume traieste il vreti primar? Succes.. martinescu daca era fraierica asa cum ziceti voi sau ciuma sau alte mizerii nu l mai tinea neicu atatia ani mana lui dreapta ..asa ca puneti mana si votati l .. omul are potential si e din comuna ..omu face pt el si ptr viitorul comunei si al celoralti locuitori.voi cei ce vorbiti sunteti plecati ..
1
6
Localitatea arata jalnic.Cimitirul este plin de balarii iar localitatea este plina de praf de cariera.Cine a adus acesti asa zisi investitori in cariere? PSD a adus acesti investitori,prin fostul primar si actualul viceprimar care doreste fotoliul de primar.De ce nu vine garda de mediu sa vada dezastrul ecologic produs de aceste cariere? Tutuianu Horia,dumitale iti place?Ai putea trai aici?Ti-ai creste copiii in aceste conditii? Comuna este plina de gunoaie!Acest Martinescu este capabil sa faca treaba,fiind copilul de mingi al lui Altan? Altan va subjuga comuna,fratilor.
8
0
Nu stiu cati din louitorii actuali ai comunei Pantelimon isi mai amintesc ce comuna frumoasa era, cu oameni deosebiti. Acum parca totul e in paragina si noi veniti parca sunt de pe alta planeta. Martinescu este urmasul celor care au infiintat localitatea Pantelimon si cred ca e legat sentimental de aceste locuri spre deosebire de un Vlad sau alt nou venit ce nu cunoaste trecutul acestor locuri.
3
5
Ce tot Vladu Primar , si el tot din Ciuma Rosie a apartinut ani de zile ,el a fost fondatorul partidului PSD in comuna noastra, partidul care a distrus o tara, nu doar o comuna. ... si voi vreti sa-l puneti la conducere pe marele independent , un tradator ,un barfitor,un imbarligator etc ? Vedeti-va de treaba oameni buni, cand s-o vedea tiganul asta oltenesc la biroul primarului o sa se c.....e pe noi la propriu ! EL spera demult timp la fotoliul de primar , dar nu putea de Neicu ca l il facea ferfelita si acum a prins momentul ! Ia ti gandul salvarosule
2
7
In cursul zilei de ieri ,luni 16 Octombrie 2017,mi-am depus candidatura la demnitatea de primar al comunei Pantelimon.Candidez independent,fara sustinere de partid politic.Partidul meu sunteti voi,cetatenii comunei!
7
4
MUICA CE DE MANGLITORI ?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218