REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD a reintrodus în comisiile din Parlament creșterea pensiilor cu 40% și majorarea salariilor profesorilor

PSD a reintrodus în comisiile din Parlament creșterea pensiilor cu 40% și majorarea salariilor profesorilor

Replica API 7 septembrie 2020 | 19:50 1285

Ordonanța de Urgență a Guvernului privind rectificarea bugetară, ordonanță care prevede majorarea pensiilor cu doar 14% de la 1 septembrie și amânarea creșterii salariilor profesorilor până în 2021, a fost modificată în comisiile de specialitate din Parlament. Modificări propuse de PSD și adoptate în comisii prevăd majorarea pensiilor cu 40% și creșterea salariilor din acest an.

Modificările au fost făcute în comisiile reunite de muncă, unde parlamentarii au eliminat prevederile Guvernului. Amendamentul a fost depus la ordonanța de urgență privind rectificarea bugetară, OUG prin care guvernul a decis creșterea pensiilor de la 1 septembrie cu 14%, în loc de 40%, cum era prevăzut în Legea pensiilor. A fost reintrodusă și prevederea potrivit căreia salariile profesorilor trebuie să crească din acest an, și nu din 2021, cum a decis Guvernul prin același OUG.

Ordonanța de Urgență, cu modificările făcute în comisii urmează să intre la vot în plenul reunit al Parlamentului.

Premierul Ludovic Orban a anunțat deja că Guvernul va ataca la CCR legea, dacă PSD va introduce cheltuieli în plus.

„PSD trebuie să înțeleagă că acest mod iresponsabil de a face politică nu mai poate continua, pentru că va face rău fiecărui român”, a spus Ludovic Orban, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te-n izda matii replica,nu ma lasi sa scriu critic despre pesede,securisti nenorociti!
1
0
sunt baii care trebuiau recuperati de la cei care au fraudat si de ce au eliminat vestita lege 18 a averilor ilicite ?
1
0
Bine belenea ti pulile sclavii nostrii fiti pe faza sa nu ne beleasca alti pula decat voi.
1
1
Ai dreptate, dar astia nu gandesc, se vand pe doi arginti si posteaza. Atat. Ii deranjeaza pensii si salarii marite dar nu-i deranjeaza banii dati televiziunilor ca sa-i prosteasca sau afacerile cu masti! Sparanghelisti.
2
0
in folosul celor care o faceti, a distrus familii, a creeat razboae a distrus societati se cheltue bani multi, murdari si curati pentru a se imbogatii unii si a fi terminati altii, iar multimea e inselata, sufera sau se distreaza amar!
1
0
si ei toti isi zic "civici", "constienti" etc. Pentru toti labarii astia care plang de mila guvernarii penele: zic sa treaca legea cum vrea pesedeaua, dar ei, "civic" sau "constienti" sa refuze banii cand vine postasul. Futu-va'n gura de cacati ordinari... sunteti in stare sa crapati dar sa nu va dezamagiti pe voi in optiunea voastra electorala de cacat! Bai, muistilor, un lucru e foarte clar: politica ar trebui sa aiba un singur scop, indiferent ca o face pesedeaua, penelijdii sau martienii: mai bine pentru cetateni! Altfel este doar "mai bine pentru cel de la putere"!
5
5
Vin unii sa ne dea niste bani si noi ii refuzam ca ne gandim ca n au aia bani sa ne dea pe perioada nedeterminata desi e lege trecuta prin parlament semnata de presedinte si publicata in Monitorul Oficial. Cum putem sa ne lasam manipulati de altii care vin si ne spun sa refuzam banii ca stiu ei ca e o pacaleala ca aia n au bani si ca trebuie sa se imprumute ca sa i dea. Pai e treaba mea in calitate de beneficiar? Si asa preturile sunt sus. Trebuie compensat si euro care s a scumpit. 14% nu rezolva asta. Eu cred ca pnl e la dispozitia altor entitati ce vor sa pastreze poporul roman sarac
6
3
Masuri pupuliste marca psd!! Ce bun sunt ei inainte de alegeri!! Dar astea nu mai tin in fata romanilor!!
6
6
Atunci cand ii aruncam la gunoi, pe aceste lichele. Asa ca..la vot, sa scapam de ei!!
7
0
e o strategie ff ieftina. psd are parlamentul, guvernul e de alta culoare. psd da la gioale crescand cheltuielile pe spinarea guvernului, ca cica sunt bani. doar ca socoteala se face pe un an. odata date, pensiile trebuie platii te la fel la nesfarsit. adica ff multi bani care nu s! imi pare rau, merita oamenii bani in plus, dar nu ai de unde. cand incetam cu prosteala asta electorala?
9
5
Eu nu stiu cei deranjeaza pe pnlisti marirea pensiilor si salariile la prosesori si nu-i deranjeaza de contractele cu masti si alte cumparaturi cumparatl
10
10
doamne . cata ipocrizie- voi care ne-ati distrus viitorul, voi care latrati non stop, voi care dezinformati continuu- nu va este jena- mie imi este, la propriu , scarba de voi- sa speram ca data de 27 septembrie va v-a desfiinta
11
4
40% ? De unde ? Poate de la Draqnea sau Ponta . Muye psd muye fagabou. Draq de zdrente si secaturi
12
7
mai fraiere, copilul tau nu a facut scoala online pentru ca pnl-istiii tai nu au fost in stare sa asigure suportul necesar acestei activitati si din pacate vor fi la fel de prosti ca si tine!!!
6
12
Pentru ce sa le mai cresteti salariile profesorilor? Copilul meu de cand cu pandemia nu a facut scoala online. Deci pentru ce?
9
8
Pai vor sa le creasca securistilor pensiile cu mii de euro, mwie pesede, partidul gunoi.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102