REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD a stabilit contracandidatul lui Radu la Primăria Mangalia: Foleanu

PSD a stabilit contracandidatul lui Radu la Primăria Mangalia: Foleanu

Replica API 13 februarie 2016 | 02:00 761

Cu binecuvântare de la Iorguş

Cu binecuvântare de la Iorguş

Paul Foleanu

Cu toate că ar fi animat la cote maxime scena politică din Mangalia, fostul primar Zanfir Iorguş nu candidează. Nu poate, având în vedere condiţiile de integritate pe care PSD susţine că şi le-a asumat, dar nici nu mai vrea, după cum declara, de dată recentă, pentru cotidianul „Replica” de Constanţa. Însă, adăuga tot Iorguş, se va implica cu toată forţa în campania electorală, aşa încât candidatul PSD să câştige primăria şi să îi dea astfel o lecţie actualului edil, liberalul Cristian Radu. În cursul zilei de vineri, 12 februarie a.c., PSD Constanţa a nunţat, oficial, şi cine este reprezentantul său în cursa pentru fotoliul de primar al Mangaliei: consilierul local Paul Foleanu. „Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa a desemnat candidaţii pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru Municipiul Mangalia. Pentru primar a fost desemnat Paul Foleanu, iar pentru viceprimar - Florin Jianu. Paul Foleanu în vârstă de 41 ani, de profesie avocat, este căsătorit, are doi copii şi este la al doilea mandat de consilier local. Florin Jianu, în vârstă de 30 ani, de profesie inginer, este căsătorit şi ocupă funcţia de preşedinte al Tineretului Social-Democrat Mangalia”, se arată într-un comunicat transmis redacţiei.

Cristian Radu

„Sunt onorat de validarea candidaturii mele la funcţia de primar. Îi asigur pe toţi cetăţenii municipiului că voi readuce Mangaliei liniştea şi strălucirea de altă dată”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, Paul Foleanu.

„Sunt hotărât să intru în această competiţie electorală şi îi asigur că am s-o câştig”, a adăugat Foleanu. Reamintim că Paul Foleanu a fost membru PDL pe vremea când preşedinte al fostului PDL Mangalia era Zanfir Iorguş. De asemenea, dorinţa lui Foleanu de a se bate pentru Primăria Mangalia nu este o noutate, el aspirând la statutul de candidat pentru fotoliul de primar şi în 2012, când Zanfir Iorguş era indecis. Până la urmă, n-a fost să fie, şi asta pentru că Iorguş a intrat în cursa electorală, însă a pierdut în faţa lui Radu.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367