REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD anunţă că a sesizat CNA împotriva postului Realitatea TV

PSD anunţă că a sesizat CNA împotriva postului Realitatea TV

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 193

PSD anunţă că a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului în urma unei emisiuni de la Realitatea TV, în care deputatului Eugen Nicolicea i-au fost atribuite declaraţii nereale, preluate de pe un site de satiră, scrie stiripesurse.ro

"Partidul Social Democrat a sesizat CNA asupra gravelor încălcări ale legii și Codului Audiovizualului comise de Realitatea TV astăzi, în emisiunea ”Lupta pentru România” moderată de Andra Miron, care a citat un site obscur - https://ponturifierbinti.com/ și a atribuit fals și mincinos domnului Eugen Nicolicea afirmații pe care acesta nu le-a făcut niciodată.

Aceste minciuni vehiculate în spațiul public nu sunt întâmplătoare, urmăresc compromiterea și afectarea imaginii publice a domnului Eugen Nicolicea tocmai în perioada în care, după desemnarea sa de către Comitetul Executiv Național al PSD pentru funcția de ministru al Justiției, se derulează procedurile legale pentru numirea oficială.

PSD respinge categoric și condamnă modul în care Realitatea TV minte, dezinformează, încalcă legea și lovește în demnitatea și onoarea unei persoane din motive politice. Este un nou exemplu de derapaj editorial grav al acestei televiziuni în manifestarea partizanatului său politic", se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LATRINA 3, NU ESTE RECLAMATA ,EXCREMENTELOR?
2
4
BRAVO ,,pensionar"! Are dreptate! Si parintii mei sunt pensionari
3
3
Asta ati votat asta aveti
4
4
rifai sa ma lingi la cacatul moale tu si tot neamul tau de pesedei imputiti !!! Muie dragnea infractorul, muie nicolicea hotul, muie pesede !!! Cu cacat !!!
8
13
Bravo pensionar de cand ma speli la cur cu limba ta ma simt curata Nu uita sa ii speli non stop pe klasugel,muiuta codruta,portocala, onea,maior,vlase,coldea toate jigodiile din statul paralel decorati cu cele mai mari distinctii de cacat ale romaniei.
11
10
voua nu va este rusine mai analfabetilor- aveti impresia ca v-ati pus slugile in toate institutiil?, da nicolicea fost muncitor necalificat care , la batranete si-a cumparat o licenta nici el nu stie de unde- sa ne dea lectii- te rog sa nu mai minti ordinarule, ne-ai nenorocit- cand imi dai banii furati de pensie jigodie ordinara- te crezi buricul pamantului?
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920