REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD anunță o decizie RADICALĂ, după ce Liviu Dragnea s-a internat: S-a AMÂNAT tot

PSD anunță o decizie RADICALĂ, după ce Liviu Dragnea s-a internat: S-a AMÂNAT tot

Replica API 18 martie 2019 | 02:32 390

PSD a luat o decizie radicală, după ce președintele partidului, Liviu Dragnea, a ajuns în spital. Conform lui Codrin Ștefănescu, secretar general al formațiunii, turneul național se oprește, iar lista candidaților la europarlamentare nu va fi făcută publică săptămâna acesta, așa cum era planificat, conform stiripesurse.ro.

Ștefănescu l-a vizitat, duminică seara, pe Liviu Dragnea la spitalul privat în care este internat și a anunțat că medicii încă nu sunt deciși dacă îl vor opera sau nu.

”Acum am plecat de la spital. Am fost să îl vizitez. Părerile doctorilor sunt împărțite, Doi specialiști spun că nu e nevoie de intervenție chirurgicală, alți doi spun că e nevoie de două operații. În seara asta și mâine dimineață se mai fac analize și se va stabili. După ce a făcut RMN, doctorii l-au internat pe loc.

Doctorii vor stabili ce vor face. După el, ar fi plecat din spital chiar din această seară. E o dublă hernie de disc și ar și o problemă în zona cervicală. Va trebui să stea la pat în zilele următoare, vom opri turneul național. Nu vom mai merge la Sibiu, Cluj și Brașov. O să amânăm și anunțarea candidaților la europarlamentare, amânăm tot săptămâna asta. Mâine trebuia să avem un BPN.

Amânăm tot, și CEX-ul care putea să aibă loc marți sau joi. Săptămâna aceasta facem centralizarea semnăturilor strânse, cred că o să depunem 1.300.000.

El a zis că cu două creme și un spray se face bine. Lucrurile s-au acutizat, are dureri de vreo lună de zile.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din curve si din pirati au iesit niste cacati ! sa ne sugeti pula , atat voi cat si mamele voastre .Veniti ma lsbarilor in fata prefecturii , cu mamele de mana, sa vedeti cum ne sug pula , de placere.
0
3
Vezi bai boule ca esti mai prost decat prevede legea! Probabil ti se trage de cand te-a avortat curva de ma-ta?! Mars dracului de aici, cacat cu ochi si da-le limbi in cur psd-istilor tai pana faci spume la gura!
5
3
@ 1447 bai gaozare lumea munceste, nu suge plua ca tine husarilor inaripati ai lui mandolina. Mai bataturi in palma, sa ne sugi si noua pesedistilor si lui Dragnea plua pana ii trec durerile de spate Hai treci la lins galben de pe langa gard partzalau hatagist !Trebuie sa recunosc ca si fiie-ta se ridica la nivelul nevesti-ti ,bune amandoua profesioniste de centura !Tu scrie pe aici ca de ele ma ocup eu si culmea castiga mult mai bine decat tine cu postarile astea, scatofagule !
4
9
Puscaria nu sepoate amana. URMEAZA.
11
0
unule, unde pizda ma-tii esti sa-i tii palma la cur hotului dragnea ??? Unde sunteti voi postaci pesedei sa-i lingeti cacatul lui dragnea ??? Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
12
4
Tara te vrea mort, bai cazatura!!!!
13
0
a luat modelul de la Nicusor Constantinescu niste jartele penale
10
0
Era de asteptat asta fuge mereu de raspundere el nu stie nimic nu a facut minic nu a stiut nici de termenul de azi asa s-a minerit.Dragneo a mai avut tara asta mari infractori dar asa lasi ca tine inca NU.
10
1
Fivar karikatura a drakului sa va fiie! bai psd-eii chiar in halul asta ati ajuns sa se kace olteanul asta hot la didamai partid PSD!!! Vai mama voastra!
11
1
Joaca teatru sa il compatimeasca lumea si sa nu se prezinte la judecata.
14
0
Wow!? Din circul ciumatilor..... Auzi, o decizie radicala: "S-a AMANAT tot" ! Pai, fara dedy misca cineva in front ?? .... Si pe dedy l-au luat durerile tocmai acum?! Pai, in in decembrie si ianuarie CE A FACUT... vacante, dilaila, daa: nu a facut bugetul, nu a participat la festivitatile nationale, unirii, ...etc. De ce nu s-a tratat ?? A, a fost in concediu cu Irinuca... si-a indoit spinarea...... si acum face SCENARII, iar romanii asista si se crucesc !!
16
0
Am fost operat de hernie de disc L3-L4 fara tomograf ,aveam piciorul drept afectat un fel de pareza aswa ca dinsul ocam da de gard medicul specialist nu spune uite popa nu e popa.Nu te ascunde frate ca nu prea tine,mergi acolo si raspunde ptr.ce ai facut.
14
0
Miroase a handel in partid ....care l.ai dat bre in izmana ....asa frica de puscherie mai rar.....livache zice ca nu e al lui ....firea zice ca ea nu s.a cakat niciodata...rovana plumb miroase a lemn
16
0
,,Barbati" unul si unul in PSD cand aud de puscarie: Nastase si-a ratat gatul cu ditai arma de vanatoare,pe Dragnea l-au luat durerile tocmai acum,altii au fugit prin Madagascar sau Serbia!Nea Livache vezi sa nu nimeresti prin vreun salon dezinfectat cu produse Hexi Pharma!Daca hernia e chiar pe bune,asta inseamna sa ai partenera tinerica!
15
1
Cremele sa le pastreze pentru la parnaie..o sa ii fie de folos. Poate si fara ele dar indicat este sa le pastreze. Mizeria..luni avea citatie..si l-au luat durerile de spate...sa vezi cand o sa il ia durerile in gaoza..deabia il.asteapta baietii cu bile pe sula. Sa dea al de sus.. Barbosul..sa intre cat mai repede la parbaie...si el si toti lingaii din Constanta care se cred ei acum rasa superioara
11
1
Va mirati??? Eu astept de pe o zi pe alta sa citesc ca a fugit din tara. Latul se strange. A vorbit de masoni el fiind mason a vorbit de tradatori el fuand bani cu nemiluia prin diverse mantocareli. Acum crede ca va putea sa taraganeasca cu iccj ul. Trage de timp. E clar. Poate tudorel ii da ordonanta mult dorita. Sau poate nu. Acest pablo escobar de teleorman. Sotul unei judecatoare este postac psd. O sa cititi de maine in presa. Stay tuned. Spectacolul este abia la inceput. P.s. muie psd
15
0
Fix inainte de Cluj, Sibiu si Brasov... plus citatia de luni. Asta are ciuma rosie nu hernie
16
0
Bacteria aia de prin spitale? Isi face sau nu treaba?
18
0
Bravo, Irinuca, perfect spus!
9
0
inca o magarie stil puscarias draknea- s-a internat ptr a nu fi audiat si ptr amanare. O jigodie mai mare decat acest puscarias nu exista. Daca nu se intelege ca trebuie sa iesim la vot masiv- aceasta ciuma rosie care s-a extins mai rau decat o caracatita, s-au inhaitat intre ei, curve, amanti , interlopi, fotomodele si au pus strapanire pe tara sub comanda ferma aacestui dictator puscarias draknea. Sa iesi cu calcaile inainte din spital , jigodie
29
0
sa intinda copita ca se desfiinteaza psd eul! Importanta persoana,unicul! Da' las ca vine Irinuca la vizita si din doua sugiucuri ii aranjeaza toata maduva...
13
0
mosrte tuturor tiganilor din clasa politica actuala !!!!!!!!!!!!!
19
1
La examenul RMN i-au descoperit o citatie pentru luni, la Curtea Suprema. Era fixata pe sira spinarii, dureri mari!
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920