REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD anunță 'SURPRIZE' pentru luna februarie. Codrin Ștefănescu: Nu am renunţat. Este o discuţie aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi grațiere

PSD anunță 'SURPRIZE' pentru luna februarie. Codrin Ștefănescu: Nu am renunţat. Este o discuţie aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi grațiere

Replica API 22 ianuarie 2019 | 01:16 345

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat luni, că ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală "va exista cât de curând" şi că social-democraţii nu au renunţat şi discută în interiorul partidului despre amnistie şi graţiere, scrie Agerpres.

"Ordonanţa pe coduri va exista cât de curând. Este o chestie pe care ne-am asumat-o la Consiliul Naţional. Aţi văzut că acum ne-a anunţat domnul Tudorel Toader de ordonanţa pe completuri. (...) Toate se vor da. Şi vă spun un singur lucru: noi nu am renunţat şi este o discuţie foarte serioasă şi aplicată în interiorul partidului pe amnistie şi graţiere. Pentru că, vă repet, suntem ţara în care s-au produs nişte lucruri unice pe planetă, legate de încălcarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului", a declarat Codrin Ştefănescu.

Potrivit sursei citate, PSD va anunţa "câteva surprize în luna februarie".

"La nivel central (...) nu vom ceda nici măcar un milimetru în tot ce ne-am propus. Vom merge mai departe cu toate modificările de coduri, vom merge cu modificări de legi foarte importante, vom avea câteva surprize în luna februarie pe care le vom anunţa. Vom merge mai departe cu tot ce înseamnă politici naţionale pentru binele românilor, privind modul în care îi facem să înţeleagă pe cei din marile companii că trebuie să îşi plătească taxele şi impozitele în România, pentru că aici au şi ei profit. Vom continua mai departe cu programul de majorare de pensii şi salarii, aşa cum a fost anunţat", a explicat Ştefănescu.

Întrebat de jurnalişti ce surpriză pregăteşte PSD pentru luna februarie, secretarul general al partidului a răspuns: "E legată de mediul legislativ. (...) Mai modificăm nişte lucruri şi mergem înainte. Luaţi cu atenţie declaraţia de la Consiliul Naţional a domnului Liviu Dragnea şi o să vedeţi că acolo este un punctaj pe ceea ce facem. (...) În februarie vor fi câteva anunţuri, inclusiv pe mediul economic şi pe zona fiscală".

Codrin Ştefănescu, ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, Eugen Nicolicea, parlamentari şi membri din conducerea Organizaţiei judeţene PSD au susţinut luni o conferinţă de presă la Sibiu, în timp ce câţiva protestatari au scandat lozinci anti-PSD în faţa sediului.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat în 10 decembrie că în cadrul Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a discutat şi decis oportunitatea aprobării unei ordonanţe de modificare a Codului penal şi a Codului de procedură penală în sensul adoptării acelor articole care au fost declarate constituţionale.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a argumentat, în aceeaşi zi, că o ordonanţă privind modificarea codurilor penale ar putea fi dată în condiţiile în care "este o istorie care nu se mai termină" în această privinţă. "Colegii noştri au motivat pentru că este o istorie care nu se mai termină. Şi am zis, pe articolele declarate constituţionale n-am vedea de ce să nu se dea OUG", a declarat Dragnea la finalul şedinţei CExN al PSD.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
4
0
mai cacatule de la 08:54 te-am prins ! Tu esti mogaldan in port futu-te-n gat de pesedeu jartea !!! Pilot sub sac secatura care esti ! Muie cu cacat ! Muie dragnea, muie pesede !!!
14
0
Ct de jos mai poate cobora PSD? Au ajuns de-alde neica nimeni, toti numai golani si penali sa conduca un asa partid! Unul mai hot ca altul, unul mai penal ca altul..nicolicea, ciordache, serban nicolae, codrin stefanescu, radulescu mitraliera..Mai mare rusinea pe greii PSAD care au muncit sa ridice un partid si astia sterg cu ei si cu munca lor pe jos!
17
0
drogatii din sibiu erau platiti sa faca circ ! ni se rupe pula de ei si de tine , vom da ordonanta si-ti vom trage clanta ! hodorogule stai in mortii ma-tii de paznic nenorocit in ghereta ta ! ai uitat cand dadeai in primire in port pe colegii tai care scoteau tigari sau ciocolata si coniac de la IDERMAI ? numele nacu iti spune ceva ?
2
15
mai nespalatilor ordinari, vizita de la Sibiu nu v-a dat fiori?Eu cred ca au fost domni cu voi, niste lichele ca voi nu merita nici macar sa fie admisi sa puna piciorul intr-un asemenea oras. Poti mai sluga codrin sa explici ptr toti votantii tai cum ai obtinut acele hectare de teren ptr care te antrenezi sa primesti4 milioane de euro?, aud?- jigodiilor ordinare, sunteti manjiti din cap pana-n piciore cu sangele celor ce mor zilnic din cauza voastra, nemernicilor. Veti avea cosmaruri cate zile veti mai avea de trait - bebelusii pe care i-ati condamnat la moarte nu va v-or da pace.
18
3
O SA SUGETI PULA LA TOT PSD DIN ROMANIA. SUCCESURI LA MUIANE TRECETI MAI REPEDE SA LE LUATI.
6
21
tuva ngura! cursul e f su, roborul la fel, cei de afara ne cerarta s tu o dai cu"justitia" cica abuzuri, cate ma? si ce era asa de frige? dor taticu vostru stie ca sapunu nu e la fel de bu ca irinuca... haiz ca mi e scarba. juguri care amanetati viitorul pt niste,,
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920