rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PSD ARUNCAT în AER de deputatul Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră

Exclus din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu a publicat joi pe contul său de Facebook un text exploziv cu acuzații grele la adresa foștilor săi colegi:

„MEMBRILOR și SIMPATIZANȚILOR PSD, care trebuie sa știe adevarul - Niciodată nu rămân dator, gruparii mafiote !

Nu am avut nicio reacție la cald după excluderea mea din Psd pentru ca mi-am pus ideile cap la cap , și a trebuit sa primesc o binecuvântare , însă e datoria mea morala sa spun celor care ma cunosc și ma îndrăgesc , prietenilor și prietenelor mele , fanilor, primarilor Psd (care ma iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani) ,ceea ce știu și care sunt de fapt adevăratele motive ale excluderii mele :

Cătălin Rădulescu

Noul PSD, oamenii lui Dragnea

Noul PSD, clamat de Ciolacu, Grindeanu & Stănescu: e format 100% numai din “ oamenii lui Dragnea “ toti fiind puși in funcții de Dragnea : Tudose -ministru și premier; Ciolacu - lider de grup și vicepremier ; Firea -primar ; Grindeanu -ministru și premier; Stanescu - ministru ; Olguța Vasilescu -ministru ; Manda -președinte de comisie și europarlamentar ; Negrescu-ministru și europarlamentar . Toti acești indivizi sunt creatia lui Liviu Dragnea și tot ei sunt principalii organizatori de puciuri in Psd in perioada 2014-2018, neavând decât un singur scop in partid , acela de a conduce partidul!

Marcel Ciolacu

Din 2012 am sesizat existenta unui grup mafiot , format din masoni , dar care aveau și calitatea de informatori sau ofițeri acoperiți ai serviciilor și care il înconjuraseră pe Liviu Dragnea , blocând accesul parlamentarilor, al primarilor sau al președinților de organizatii , la el , acest grup unit ba prin calitatea de analfabeți , marea majoritate fiind cu studii la universități private , cu studii la Universitatea Sri și masoni și bineinteles corupți pana in măduva oaselor ! grupul e format din : Ciolacu, Tudose, Manda, Olguța Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu ,Lucian Sova și Weber , grup la care au achiesat ulterior și Stanescu și Fifor, el fiind condus pana la un anumit moment de Valeriu Zgonea . Acest grup avea rolul de a-și promova membrii in toate funcțiile de conducere ale Camerei Deputaților și in ministerele importante . Liviu Dragnea a încercat destructurarea acestui grup mafiot in diferite rânduri , atunci când l-a executat pe Valeriu Zgonea , atunci când l-a executat pe Grindeanu și apoi pe Tudose și Ciolacu , și deschizând discuția in CEx , cu privire la excluderea celor care au universități la Sri , fapt care i-a făcut pe alții care se înscriseseră cu aplomb la Universitatea Sri , așa cum e de exemplu Simona Bucura Oprescu și alții, sa abandoneze imediat aceste cursuri și chiar sa își șteargă din Cv acest aspect!

Sorin Grindeanu

Acești indivizi sunt uniți prin nulitate, incultură și analfabetism

Acești indivizi care conduc acum partidul (cu mici excepții ) sunt uniti prin nulitate , incultura și analfabetism , fiind proveniți din : vânzători de cârnați - Ciolacu ; tractoristi -Stanescu ; vânzători de bilete la casa de cultura -Manda , niciunul necunoscand vreo limba straina decât la nivelul “ francezei Olguței Vasilescu “ !

Olguța Vasilescu

Acești indivizi sunt principalii vinovați ai pierderii de imagine a PSD-ului , fiind promotorii tuturor puciurilor interne împotriva lui Liviu Dragnea in perioada 2014-2019!

Tot ei sunt cei care au orchestrat căderea guvernului PSD -Dăncilă, în urma motiunii de cenzura depusă de opoziție in parlament, Ciolacu împreuna cu Manda , Olguța Vasilescu , Stanescu și Benea, determinând trecerea in acea zi, a unor parlamentari Psd din Olt, Dolj și Bacău la Pnl ; primarii Psd din țara trebuie sa știe adevarul , primarii Psd trebuie sa cunoască ca PSD este in opoziție deoarece acești informatori masoni , analfabeți au fost aceia care au ajutat la căderea guvernului PSD , numai și numai pentru a o îndepărta pe Viorica Dancila și pe Eugen Teodorovici și pentru a pune mâna pe conducerea partidului !

Rădulescu: Cât de prost si de oportunist sa fie acest Grindeanu sa accepte sa facă echipă cu toți aceia care au votat împotriva lui!

Cât de prost si de oportunist să fie acest Grindeanu sa accepte sa facă echipa cu toti aceia care au votat moțiunea împotriva lui și a guvernului Grindeanu , absolut toti votând ceea ce le-a cerut Liviu Dragnea , singurii care s-au opus fiind parlamentarii de Timiș și Caras , un parlamentar din Gorj , eu și Nicu Banicioiu!

”Marfă” pentru DNA

6. Dna -ul ar trebui sa facă două lucruri in loc sa piardă timpul: sa il audieze pe Haisam Omar și sa vadă ce relație a existat între el și Ciolacu și care a fost genul relației, sa verifice adjudecarea licitației podului Brăila -Galati in valoare de 500 milioane eur , relația între subcontractorul din Galati și Premierul Tudose ( din Brăila ) , sa verifice lucrările la aeroportul Henri Coandă ale unor constructori din Buzău și relația cu Ciolacu ( din Buzău) in perioada când era vicepremier fără portofoliu și sa verifice adjudecarea centurii Bacăului in mandatul ministrului Lucian Sova ( din Bacău ) ; când CEx-ul Psd era reunit sa il demită pe Tudose , pe Tudose nu l-a interesat sa vina la CEx ci ca împreună cu Ciolacu sa fie prezenți împreună cu Felix Stroe ( susținut de ei ministru transporturilor, ulterior intrând și el in frăția inelelor), la semnarea contractului podului de 500 milioane euro , semnarea rapida a acestui contract fiind mai importantă și decât Premierul Japoniei sau prezenta la CEx ( prietenii știu de ce !!!) !

Fostul premier Tudose

Tudose își amintește masa unde la o terasa ii spunea unui om drag mie , ca va face cel puțin 100 milioane euro ca Premier ??? !

Imediat in aceiasi zi , după condamnarea lui Liviu Dragnea , cine credeți ca a venit in ședința CEx -ului și a impus-o pe Viorica Dancila , președinte interimar , cerându-i Olguței Vasilescu ( care atunci nu era in grupul lor ), mie, lui Codrin și altora sa facem un pas in spate , aceiasi Paul Stanescu și Ciolacu , care ulterior , când Viorica Dancila a pierdut alegerile pentru președinția României , au convocat la Camera Deputaților o întâlnire de taina care a precedat, ședința in forța de a doua zi când au fost obligați toti vicepreședinții biroului permanent Psd sa își dea demisia și acest grup a preluat puterea prin lovitura de palat, ilegal si nestatutar !

Eugen Teodorovici a fost uzurpat de drepturile și funcția conferite prin alegerea lui la Congres , fapt care il obliga pe Eugen sa le facă plângere penală!

Rădulescu cere verificarea banilor cheltuiți pe vremea când Fifor a fost secretarul general al partidului

10. Cer public autorităților competente sa inceapa urgent verificarea cheltuirii banilor atât pe vremea când Fifor a fost secretarul general al partidului( cam 20 milioane euro ) cât și pe vremea interimatului Ciolacu -Stanescu ( tot cam 20 milioane euro ) , ce contracte s-au semnat și unde au ajuns de fapt banii partidului nostru!

Fifor, un individ ajuns din bibliotecar și filozof , ministru “ plenipotențiar “ , fiind ba ministru apărării , ba al transportului , ba al internelor , ba al economiei , el nepricepându-se la nimic , un individ care minte așa cum bea apa , va reamintesc cum a negat când cerea unui primar la congres sa il huiduie pe Marian Oprișan , sau cum a negat ca a semnat lista puciștilor împotriva lui Liviu Dragnea . Ceea ce este interesant este ca atunci când a fost demis Tudose din postura de premier , și apăruse pe buzele unora propunerea cu Fifor, Liviu Dragnea ne-a spus ca nu vrea sa pună un alt ofițer acoperit Premier după ce fusese fortat sa il pună pe Grindeanu și Tudose ! Tot interesant de știut ca acest obedient Fifor , a fost salvat de Codrin și de mine in ultimul CEx dinaintea campaniei pentru alegerile prezidențiale , atunci când Stanescu și Manda au cerut demiterea lui din secretar general pe motiv ca acesta discuta cu primarii din Olt sa il schimbe pe Stanescu , și iată cum imediat când Ciolacu și Stanescu au spus ca s-au furat bani din banii partidului in perioada când Fifor era secretar general , oportunistul Fifor a trecut și el in gruparea lor ! ( oare de ce ? )!”, se întreabă Rădulescu.

Claudiu Manda, foro: agerpres

Deputatul continuă dezvăluirile!

”Olguța Vasilescu, fericita deținătoare a unei vile in Craiova (și nu numai ) , împreuna cu “ coloratul “ Manda ( protectorul clanurilor de interlopi craiovene ) , e cea care pe rând ba a fost ministru muncii, viitoarea nasa a lui Liviu Dragnea, șefa de campanie a Vioricai Dancila ( tare campanie finalizată cu pierderea alegerilor ) , unul din Orchestratorii căderii guvernului Psd Dancila la moțiune și mai nou vicepreședinte in gruparea Ciolacu ; aceasta individa ( de care Vadim și alții aveau ce povesti , dar și Codrin) a fost cea care a încercat sa il impună pe bețivul notoriu Manzana ca președinte al Psd Arges pe timpul lui Liviu Dragnea , Dragnea opunându -se categoric și reușind împreuna cu Stanescu și Ciolacu la alegerile din 2020 ; sper sa ii poarte măcar respect lui Dragnea , pentru felul in care la nunta ei , Liviu le-a cerut tuturor sa dea între 2000-2500 euro in plic mirilor ! ( iese socoteala cu declaratia ???) !

Clingonianul din Războiul Stelelor, Tudose , un individ care pe vremuri ii cara geanta lui Bunea Stancu , ajutat de Hrebenciuc sa ajungă președintele comisiei economice ,unde se stabileau redeventele pe care urma sa le plătească Omv -ul statului roman ( cele mai mici din Europa- oare de ce !,redevențe modificate (in urma controlului efectuat de Curtea de conturi ), de catre Liviu Dragnea, si in urma cărora s-au putut mari salariile si pensiile ; acest individ a fost declarat si dovedit plagiator al lucrării de doctorat , recunoscând ulterior ca a plagiat , retrăgândui-se titlul de doctor , individul mințind ca a predat , el de fapt nepredand niciodată , un oportunist care a trecut la Pro România , de unde l-a sabotat pe Victor Ponta , împreuna cu Manda și a determinat plecarea a 8 deputati la Pnl in ziua motiunii depuse împotriva guvernului Psd Dancilă, ajutând la căderea guvernului Psd !

Viorica Dăncilă

În sfârșit Manda “coloratul “ pe care Președintele Băsescu l-a refuzat sa il numească in funcția de ministru de finante , numindu-l “ un rupator de bilete “, cel care nu rezista in comisia de buget -finante pana la final și prefera sa se ducă sa-și tamponeze pe interior nasul ,ca doar fiind colorat , vroia sa se albească , europarlamentar pus de Liviu Dragnea , fără sa știe nicio limba straina , unul din orchestratorii principali ai căderii Guvernului Psd Dancila , care in ziua motiunii a stabilit cu Ciolacu , Olguța , Stanescu și Benea , trecerea deputaților din Psd și Pro-România la Pnl , un “colorat “ incult , care își permitea sa își jignească fostul președinte Ponta , care înainte il propusese ministru de finante!

Asta e gruparea inculto-masonica -securoida care conduce acum marele Psd , pe care ăștia l-au făcut atât de mic și pe care il vor baga in opoziție pentru patru mulți ani de zile , ăștia sunt reformatorii Psd -ului , Psd -ul nou,ăștia sunt aia care vorbeau de tatuci și care vor sa se compare cu Iliescu, Nastase, Geona sau Ponta ! Nu puteți sa ajungeți in viața voastră la rezultatele lui Liviu Dragnea , nu aveți nici flerul ,nici spiritul de luptator al lui, și nu mai aveți ceva analfabeților, va lipseste patriotismul și dragostea de romani, demnitatea și onoarea, cultura și buna creștere !

Așa ca, excluderea mea a fost pentru mine , un moment de ușurare , pentru ca îmi era greață sa va aud și sa va privesc ! Le deplâng soarta colegilor mei intelectuali desăvârșiți din partid care nu pot accesa funcții politice și administrative din cauza acestei grupări și prietenilor mei, primarii din toată țara care vor suferi din cauza acestor impostori!”.

M.P.

sâmbătă, 12 septembrie 20204549
GANDUL.RO
Aparatul electrocasnic care consumă într-o oră cât 44 de becuri LED. Toți românii îl au în casă
Comentarii

03Psd praf(13 sep 19:06)
Cu din astia dfilati voi? Tudose, Stro, etc?
217saijdoi(13 sep 18:50)
ba da ce mai pun botul toti pdl-usr-istii la ce stropeste asta, cand se kk pe voi de la tribuna psd va deranja, mintea, acum evident spune adevarul, va place ai...
12Escu pt.12 sept 02.09(13 sep 16:32)
Ce au facut P.N.Listi ma,au inventat COVID 19 virusul Chinez ucigas?hai ca esti dus cu pluta,daca vorbim despre tampeniile debitate de "mitraliera",Radulescu e mic copil in comparatie cu tine.
15teorema(12 sep 15:10)
oricare individ membru al partidului PSD este ori hotz ori prost.Reciproca nu este adevarata,adica daca esti cinstit sau destept inseamna ca nu esti membru Psd,..exemplu celelalte partide,oricare,...acelasi aluat Toata Romania e un mare PSD,..ce poarta numele de PNL,USR,PRO...ETC
66Paznicul de far(12 sep 12:17)
Radulescu e o scursura, un jeg uman! De ce n-a spus lucrurile astea atunci, cand era in PSD? Cat despre intelectualul din el... mai bine tacea. Uitati-va ce exprimari incoerente, pline de discontinuitati sintactice, ce fraze lungi, marcate de o punctuatie defectuoasa, vedeti blancurile de dinaintea virgulei... aspecte ce torpileaza ideea de intelectual, ce se pretinde a fi. Vai mama lui! Dar nu-mi fac griji pentru el, se va oplosi pe langa mai marii momentului - recte PNL- pentru care orice tradator e un erou, cum zice Herr Sparanghel, politrucul cu giroscop... Asta doar pentru cunoscatori...
07Liviu prostu tatal vostru(12 sep 12:06)
Din mitraliera a ajuns doar o mitra jegoasa
05TEO.(12 sep 12:05)
Uite asa se vede cate jigodii sant intrun partid,indiferentde culoarea lui,cand le este bine toti sunt multumiti,cand morisca nu merge,toti sunt revoltati.Nu va mai certati,toti sunteti de acelasi calibru,va huiduiti,va injurati,va pupati,de nici dracu nu va mai intelege,toti sunteti mizeria societatii,in loc sa va intereseze necazurile celor pe care iati inselat la alegeri,voi tot timpul va e gandul dupa furat sau putere,toti sunteti facuti din aceiasi coca,mizeria si borfasaria primeaza,sa va fie rusine,niciodata na-ti fost de fala.
214infiorator(12 sep 08:40)
Ce mizerie umana in PSD Toti sunt asa cum i a descris niste incukllti oportunisti hoti
117Rusinea Constantei(12 sep 07:44)
Pai si la noi, Stroe Felix , Fagadau , Babu ,Nita de la Ratc ai inca o gramada sunt fratiori, se pupa si se jura intre ei, maimutoii. Stroe Felix , un umflat securist si comunist , balbait , care a reusit si reuseste sa ciuruiasca zilnic strazile Ctei, acum vrea la CJC. Stie ca pnlul o sa-l scuipe de la raja si fuge, sobolanul. Tot la bani publici, ca nu se mai satura sobolnul! Iesi dracu la pensie , nesimtitule , ca ai peste 66 de ani , lepra!
223PTA 32 Ages(12 sep 02:09)
Amice:din circul Pesedeilor, ciumati:mai taci din gura ca numai prosti spui din gura ta bai Maimutoi Tolomac si blegoman! Ba Prostul satului Psd-ul Nu se va destrama Niciodata Fiindca este o Echipa Mare! Si in primul rand Nu a Furat Voturi de la altcineva te-ai informat Prost si Nici nu au Mintit te-ai informat Prost! Iar cei care trebuie sa plece acasa este Ciuma Galbena de PNL-isti ei sunt in mare Vinovatii 100% si Mincinosi ca tot ei au Inventat si Covid-19 Virusul Chinez Ucigas si tot ei Sunt Vinovatii ca au Furat Voturile de la Psd-ul numai Ciuma Galbena de PNL-isti este o Mare rusine
011Cornell(11 sep 23:37)
Fostii membri ai PSD cu greu vor putea face un partid serios. Eliminarea unora ca distinsul domn nu e suficienta. Putin , foarte putin...
215Pac,pac(11 sep 22:36)
Trage asta pe teava. ..isi merita pseudonimul mitraliera!La tinta toti , unul si unul.Acuma numa sa aiba destule gloante, ca daca ramane fara, si singur printre hiene s-ar putea sa-l sfasie.
116gica(11 sep 21:23)
nu puteai sa ne spui ceva ce nu stiam ? iar cu ponta zis latrau sa o lasi mai usor, ca eu inca nu stiu cand si-a dat BAC-ul
423Ion(11 sep 19:07)
Radulescule dati- va dracu toti niste hoti iar cand numai sunteti la butoane va dati inprimire unul pe altul bine va facea dragnea cand aparea ca numai suflati unul o vorba cum suflati cum plecati singuri la ponta alta curva c-a adunat si ala in asazisul partid toate gloabele psd
618tamerlan(11 sep 19:02)
deci ponta e cel mai cel ,nu-i mason nici securist.Speranta crestinatatii si prietenul lui putin si erdogan.Aferim.Cataline benim boc
321Nu spune noutati.(11 sep 19:02)
Pe ceausescu nu l-au impuscat pentru ca nu era un bandit,ci petru a pune mina pe putere.Tiganul iliescu n-a avut motive sa fure insa i-a lasat pe altii ,asa ca asta e ultima parte a povestirii care incepe in 1989.
732Din circul pesedeilor,ciumatii(11 sep 18:54)
Asta-i psd-ul, daa... CITITI SI VA MINUNATI, astia au decis pentru noi, astia, ciumatii astia, ne-au "condus" pe "CELE MAI INALTE CULMI". Sunt niste inculti care au mintit, furat si TRADAT, care au DISTRUS si DEZAMAGIT. Niste hoti si penali. Da! Plecati! Dispareti! Sunteti o RUSINE si o mare DEZAMAGIRE.
1315Hahaha(11 sep 18:00)
Liviu prostu tatal vostru
1117mereu la fel(11 sep 17:55)
Auziti la boul asta insipid: Colegii lui INTELECTUALII..... te -n gat Eleno!!!
mai mult...Local
25 sep 15:31LocalKira Hagi, în rolul prinţesei Alice Cantacuzino, în cel mai nou film despre viața lui George Enescu!

Nu prea îi place să vorbească despre ceea ce face, ci îi place să vorbească prin ceea ce face. Kira Hagi (26 de...1037

25 sep 21:55LocalSorin Constantin Enghel a murit într-un accident de parașutism1657
25 sep 12:02LocalDoi români au înșelat peste 180 de cetățeni din Cehia prin intermediul unor tranzacţii online545
24 sep 17:33LocalDin cauza prețurilor mari, gospodinele se mai gândesc dacă mai pun murături sau fac zacuscă! Video

Toamna se numără borcanele cu gem, zacuscă şi murături din cămările gospodinelor. Dacă în anii trecuți...1584

24 sep 00:07LocalIncendiu de vegetație uscată, în zona variantei Tulcea414
24 sep 00:07LocalAccident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu2360
24 sep 00:07LocalConsiliul local Constanţa, convocat în ședință. Iată ordinea de zi

Consiliul local al municipiului Constanţa va fi convocat în şedinţă ordinară, vineri, 30 septembrie a.c., ora...920

24 sep 14:52LocalDorin Ivașcu va instrui angajații de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu1189
24 sep 12:52LocalNu se găsesc furnizori pentru uniformele angajaților din Portul Constanța1987
24 sep 00:07LocalJurământul militar, rostit de prima serie de rezerviști voluntari, la Capu Midia

Vineri, 23 septembrie 2022, a avut loc la Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion...804

24 sep 00:07LocalBărbat din Hârșova, prins beat la volan639
24 sep 00:08LocalBaracă în flăcări, pe DN2A, în apropiere de Dedeman712
Vremea
17.2°17.2° - 17.7° duminică, 25 septembrie 2022
ConstanțaUmiditate: 67%
Vânt: 7.91 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/493120925152
5/402018171292
joker3531471914
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 sep 23:58SportTenis: Emma Răducanu, calificată în sferturi de finală la turneul de la Seul

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul,...679

25 sep 23:58SportFotbal: Antrenorul lui Celtic exclude o plecare, chiar şi pentru o ofertă de la Leicester

Ange Postecoglou, antrenorul lui Celtic Glasgow, a exclus o posibilă plecare, chiar dacă o echipă ca Leiceester City,...448

25 sep 23:58SportTenis: Naomi Osaka s-a retras din turneul WTA de la Tokyo, din cauza durerilor abdominale

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, fost lider al clasamentului WTA, s-a retras joi din turneul de la Tokyo -...448

25 sep 23:59SportTenis: Dominic Thiem, calificat în optimile de finală ale turneului de la Metz

Tenismanul austriac Dominic Thiem, fost număr 3 mondial, l-a învins în două seturi, 6-3, 7-6 (7/3), pe francezul...424

Local
24 sep 00:07LocalConsiliul local Constanţa, convocat în ședință. Iată ordinea de zi

Consiliul local al municipiului Constanţa va fi convocat în şedinţă ordinară, vineri, 30 septembrie a.c., ora...920

24 sep 14:52LocalDorin Ivașcu va instrui angajații de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Dorin Ivașcu, de la Regional Air Suport SRL, a mai prins un contract de la SN Aeroportul Internațional Mihail...1189

24 sep 12:52LocalNu se găsesc furnizori pentru uniformele angajaților din Portul Constanța

1987

24 sep 17:33LocalDin cauza prețurilor mari, gospodinele se mai gândesc dacă mai pun murături sau fac zacuscă! Video

Toamna se numără borcanele cu gem, zacuscă şi murături din cămările gospodinelor. Dacă în anii trecuți...1584

24 sep 00:07LocalIncendiu de vegetație uscată, în zona variantei Tulcea

Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost alertat vineri, 23 septembrie a.c., prin apel la numărul unic de urgență 112...414

24 sep 00:07LocalAccident rutier în localitatea Mihail Kogălniceanu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie a.c., în localitatea Mihail...2360

24 sep 00:07LocalJurământul militar, rostit de prima serie de rezerviști voluntari, la Capu Midia

Vineri, 23 septembrie 2022, a avut loc la Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion...804

24 sep 00:07LocalBărbat din Hârșova, prins beat la volan

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat...639

24 sep 00:08LocalBaracă în flăcări, pe DN2A, în apropiere de Dedeman

712

Politică
24 sep 00:00PoliticăPremierul va efectua o vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile fostului premier nipon Shinzo Abe

Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua, în perioada 26-28 septembrie, o vizită la Tokyo (Japonia), pentru a...384

24 sep 00:00PoliticăDîncu a discutat cu omologul sud-coreean despre cooperarea militară dintre cele două state

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, aflat în vizită oficială în Coreea de Sud, a avut o întrevedere cu...352

24 sep 01:23PoliticăPremierul Ciucă, somat să prezinte public planul pentru tăierea pensiilor speciale

569

24 sep 01:23PoliticăJudecătorii resping o nouă încercare a Elenei Udrea de ieşi din închisoare

Un complet de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins vineri o nouă încercare a...692

24 sep 23:33PoliticăKlaus Iohannis, către românii din SUA: „România merge bine, economia crește. Guvernul și românii nu stau degeaba”

România merge bine și are creștere economică. Este declarația făcută de președintele Klaus Iohannis în fața...675

24 sep 23:33PoliticăLiberalii vor să scutească de impozit pensiile între 2.000 și 3.000 de lei

769

Interviuri
20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

Fostul ministrul al Fondurilor Europene și al Finanțelor, Eugen Teodorovici, explică, într-un interviu acordat...5938

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...6389

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

9602

1 iul 00:10InterviuriZoom Beach a dat startul distracției: sporturi nautice, filme în aer liber și mega petreceri. Video

Zoom Beach este una dintre plajele de top din Faleză Nord! Administratorul Ioan Picu a pornit, în urmă cu 10 ani, de...5864

23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...4544

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...3642

18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...5767

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

Dacă în plan personal, Radu Cristian se poate lăuda cu o avere de invidiat, nu același lucru se poate spune despre...7927

16 apr 00:39InterviuriHoria Țuțuianu: Nu știu câtă răbdare vor mai avea constănțenii la atâta incompetență. Video

5962

Monden
24 sep 00:00MondenAngelina Jolie a cerut un ajutor sporit pentru victimele inundaţiilor din Pakistan

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat că inundaţiile devastatoare din Pakistan ar trebui considerate un semnal...327

24 sep 00:00MondenDavid Bowie, omagiat cu o plachetă pe Music Walk of Fame din Londra

Cântăreţul David Bowie a fost omagiat joi cu o plachetă pe Music Walk of Fame din Londra, alăturându-se astfel...311

24 sep 00:00MondenPrinţul William le-a mulţumit voluntarilor şi membrilor personalului implicaţi în funeraliile reginei Elisabeta a II-a

333

24 sep 00:00MondenDe ce s-a apucat de băut Cabral în Republica Dominicană

Cabral a avut o noapte grea în Republica Dominicană. Îndrăgitul prezentator TV s-a „împrietenit” cu o sticlă...507

24 sep 00:00MondenDupă ce a ridicat case, Dorian Popa își deschide o nouă afacere de succes. A investit deja 70.000 de euro

Dorian Popa câștigă sume considerabile de bani din activitatea sa online, bani pe care i-a investit atât în...508

24 sep 00:00MondenKira Hagi, în rolul prinţesei Alice Cantacuzino, în cel mai nou film despre viața lui George Enescu!

Nu prea îi place să vorbească despre ceea ce face, ci îi place să vorbească prin ceea ce face. Kira Hagi (26 de...430

24 sep 00:00MondenProtagonistul următorului film 'James Bond' se va afla în slujba "Majestăţii Sale Regele"

Protagonistul următorului film din seria cinematografică "James Bond", care nu a fost încă ales, se va afla în...400

24 sep 00:00MondenSăptămâna Modei de la Milano marchează revenirea cumpărătorilor chinezi şi a cifrelor de afaceri record

Săptămâna Modei de la Milano va fi inaugurată miercuri într-un context optimist, întrucât o delegaţie de...329

24 sep 01:26MondenLaurenţiu Reghecampf, audiat la poliţie după ce Anamaria Prodan l-a acuzat de furt

986

Mapamond
24 sep 01:26MapamondPreședintele Dumei de Stat din Rusia anunță că mobilizarea e anti NATO

Mobilizarea parțială, care a fost decisă de președintele rus, Vladimir Putin, "va ajuta la rezolvarea sarcinilor...797

24 sep 01:27MapamondFamiliile rușilor mobilizați din Crimeea după ordinul lui Putin primesc puțin peste 16.000 de lei

Fiecare locuitor mobilizat din Crimeea va primi câte 200.000 de ruble drept ajutor financiar pentru familia sa, a...651

24 sep 01:27MapamondCum sunt pedepsiți protestatarii anti-mobilizare din Rusia

734

24 sep 00:00MapamondResponsabil ucrainean: Mulţi dintre ucrainenii predaţi Kievului de Moscova, 'torturaţi' în captivitate

Mulţi dintre ucrainenii predaţi Kievului de Moscova în cadrul unui schimb important de prizonieri de război au fost...342

24 sep 02:14MapamondSUA: Republicanii din Senat blochează un proiect împotriva 'banilor ascunşi' din campaniile electorale

Republicanii din Senatul american au blocat joi adoptarea unui proiect de lege menit să aducă mai multă...334

24 sep 01:26MapamondExod la graniţele Rusiei. Oamenii nu vor să moară în războiul lui Putin

Mobilizarea parţială anunţată de Vladimir Putin i-a speriat şi revoltat pe ruşi. În timp ce unii încearcă să...1003

24 sep 01:25MapamondOrban rămâne în continuare oaia neagră în UE

Adresându-se partidului de guvernământ Fidesz, Viktor Orban a subliniat că, dacă sancțiunile împotriva Rusiei ar...628

23 sep 00:00MapamondTruss i-a spus omologului său israelian că ia în considerare mutarea ambasadei britanice la Ierusalim

Prim-ministrul britanic Liz Truss i-a spus omologului său israelian că analizează mutarea ambasadei britanice de la...450

23 sep 00:00MapamondPremierul Ungariei spune că sancţiunile UE împotriva Rusiei ar trebui eliminate

476

Sănătate
24 sep 00:00SănătateFrancezul Emmanuel Mignot a fost recompensat pentru descoperirea cauzei narcolepsiei

O boală "ciudată", "incredibilă" şi, în acelaşi timp, "devastatoare" de care pacienţii "suferă teribil" -...348

24 sep 00:00SănătatePortugalia aprobă vaccinarea împotriva variolei maimuţei pentru grupele de risc

Autoritatea sanitară din Portugalia a anunţat miercuri că şi-a extins strategia de vaccinare împotriva variolei...324

24 sep 00:00SănătateFondul mondial de luptă împotriva SIDA, tuberculozei şi malariei a strâns 14,2 miliarde de dolari

313

24 sep 00:00SănătateAlimentele recomandate ca fiind sănătoase se scumpesc cu 50%

Ce alimente se scumpesc cu 50%: Sunt chiar cele recomandate ca fiind sănătoase. Producătorii explică motivul...359

24 sep 02:37SănătateMinisterul Sănătăţii: 1.331 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Un număr de 1.331 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...307

24 sep 00:00SănătateOMS a remarcat o scădere a morbidității și mortalității cauzate de COVID în lume în ultima săptămână

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) observă o scădere a nivelului de morbiditate și mortalitate ca urmare a...331

24 sep 02:35SănătateMinistrul Rafila semnează un protocol cu Patriarhia Română

Ministrul Sănătăţii şi Patriarhia vor semna un protocol referitor la asistenţa religioasă creştin-ortodoxă în...483

24 sep 02:31SănătateINSP: 5 persoane, infectate cu virusul West Nile în ultima săptămână

Un număr de 5 persoane s-au infectat cu virusul West Nile în ultima săptămână în România, numărul total...409

23 sep 00:00SănătateBăutura calda savurată de miliarde de oameni provoacă îngroșarea sângelui și cheaguri de sânge

929

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT