REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD asediază fieful lui Klaus Iohannis

PSD asediază fieful lui Klaus Iohannis

Replica API 18 mai 2019 | 00:00 182

Social-democrații au demarat o campanie atipică în județul Sibiu, județul în care Klaus Iohannis și-a construit cariera de primar și apoi trambulina pentru Cotroceni.

PSD anunță proiecte mari de infrastructură pe care le prezintă în oglindă cu nerealizări ale lui Iohannis cât timp a fost principalul personaj politic județean.

1. Aflat într-o conferință de presă la Mediaș alături de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a anunțat vineri că proiectul centurii ocolitoare a municipiului Mediaș a intrat în linie dreaptă.

2. Un alt proiect anunțat de PSD este Autostrada Sibiu-Pitești și pentru care, la ora actuală, au fost alocate sumele necesare în bugetul de stat. De altfel, a fost desemnat și un câștigător al licitației pentru realizarea primului tronson din această autostradă, Sibiu-Boița.

„Sunt două proiecte vitale pentru sibieni, proiecte pe care am promis că le implementăm și iată că dovedim încă o dată că ne ținem de cuvânt. Să nu uităm că și centura Sibiului, un alt proiect extrem de important, a fost demarat tot pe timpul guvernării PSD, în perioada 2000-2004. Spre deosebire de PDL, actualul PNL, partid care vorbește doar despre sloganuri, fără a face ceva concret, pentru PSD vorbesc faptele.”, a spus liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif.

3. Vicepremierul Daniel Suciu a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Palatul Victoria, că Guvernul PSD-ALDE este primul cabinet care oferă finanțare pentru reabilitarea Spitalului Județean Sibiu, obiectiv pe care președintele Klaus Iohannis nu a reușit să-l îndeplinească când a fost primar.

„Prin PNDL una din cele mai mai investitii in domeniul sanatatii se deruleaza in municipiul Sibiu, unde fostul primar este actualul presedinte Klaus Iohannis si nicio guvernare pana la aceasta nu a alocat niciun leu pentru acest spital. Cand a fost primar, dl Iohannis nu a reusit sa promoveze reabilitarea spitalului din Sibiu, iar aceasta guvernare ofera pentru reabilitare 30 de milioane de lei noi”, a declarat Suciu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@nae sa ne albesti la coaie ca daca vrei numai muie pesede ti-o dam fara restrictii Nae ia muie pesede!Multumim pentru sustinere ca mai calmezi membrii pesede ca sunt cam furiosi pe astia cu lozinca asa ne mai calmam !
2
0
muiepsdeu pune caruta inaintea cailor,normal utopia asta de autostrada sibiu pitesti trebuia inceputa cu sectorul cel mai greu ,cel din munti asa clientii pupincuristi iau felia cea mai buna iar restul Dumnezeu cu mila daca se mai face sau nu ca oricum pesdeu numai castiga urmatoarele alegeri din 20 20
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614