REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD, către Orban: Dacă în luna ianuarie aţi fi făcut achiziţii de teste şi echipamente, aţi fi găsit

PSD, către Orban: Dacă în luna ianuarie aţi fi făcut achiziţii de teste şi echipamente, aţi fi găsit

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1104

Ludovic Orban

PSD consideră că, dacă în luna ianuarie premierul Ludovic Orban ar fi făcut achiziţii de teste şi echipamente, ar fi găsit, "că nu era penurie", iar astăzi personalul medical ar fi fost protejat.

"Ludovic Orban despre echipamentele pentru protecţia personalului medical: 'Este o penurie! Regret profund că nu putem asigura tot necesarul prin achiziţiile pe care le facem la nivel naţional.' Dacă în luna ianuarie, în loc să vă ţineţi de anticipate, aţi fi făcut achiziţii de teste şi echipamente, aţi fi găsit, că nu era penurie! Iar azi personalul medical ar fi fost protejat! Dacă ministrul Economiei semna pe 24 ianuarie, nu pe 24 martie, ordinul ca Romarm să producă echipamente pentru protecţia medicilor şi asistenţilor, azi n-am fi avut spitale în carantină şi zeci sau sute de cadre medicale infectate", se arată într-un mesaj publicat joi de PSD pe Facebook.

Social-democraţii mai afirmă că, dacă în luna ianuarie, "Klaus Iohannis ne-ar fi spus că e ceva serios, aşa cum spunea OMS, nu că efectele noului virus sunt ca "în orice răceală", atunci probabil că toată ţara s-ar fi pregătit de pandemie, nu de anticipate".

"La ce ne folosesc acum regretele, Ludovic Orban?", se arată în mesajul PSD, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trebuie sa ne spuna PSD ce trebuiau sa faca. Stim si singuri. Am vazut ce au facut toti. Degeaba au avut informari, degeaba sunt acolo cu totii - PSD, PNL, USR, PMP, PLM ETC. PSD sa-si vada de Fagadaul lor si de blocurile fara parcari dintre case si din parcuri. De spagi si alte mari Realizari. Mincinosii dracului, stam inchisi ca idiotii in arest la domiciliu, cand nu suntem siliti sa stam in aer contaminat si vom muri pe capete din cauza voastra. Daca n-aveti nimic folositor de spus, taceti naibii. Mancatori de taxe si spagi degeaba.
1
1
pai cum sa ia ei asa ceva in ianuarie cand pampalaul ne spunea in februarie ca e o simpla gripa???
2
2
SI SE CACA.ATAT.POLITICIENI DE CACAT.DIN IANUARIE STIAU DE PANDEMIE.JUDECATI PENAL TOTI.INCLUSIV CEI DIN SERVICIILE SECRETE.TREBUIAU SA PREVINA.
1
1
Sulfele au lasat tara in datorii si acum fac pe desteptii.Nici macar tarile occidentale cu bani nu au facut acest luxru
2
2
Rachete patriot de 3 miliarde de dolari, niste harburi de avioane de vreo 500 de milioane, au dat bancilor ilegal vreo 400 de milioane, au facut co-plata la curentul multinationalelor de vreo 300 de milioane de euro... cine are timp de masti si echipamente?
5
2
a fost anuntat la guvern si presedentie din decembrie a.t. se puteau face multe in trei luni!dar s a facut circarae pe ...paine!
4
1
pentru ca sunt obisnuiti sa nu faca nimic, dar sa manance c..at la coltul strazii, psd-istii mai isi umple gura o data. Tara arde si baba...
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108