REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PSD Constanța a SCĂPAT și de INCOMPETENTUL și bădăranul Dumitru BABU

PSD Constanța a SCĂPAT și de INCOMPETENTUL și bădăranul Dumitru BABU

Replica API 23 octombrie 2020 | 16:46 11338

Dumitru Babu, viceprimar al Constanței și un personaj de tristă amintire pentru mulți dintre cetățeni, l-a urmat pe Decebal Făgădău și și-a dat demisia din Partidul Social Democrat. Nu putem vorbi de o demisie de onoare în cazul individului devenit notoriu, nu prin proiecte care să dezvolte Constanța, ci prin limbajul de mahala și jignirile aduse jurnaliștilor și cetățenilor.

Dumitru Babu

Incompetent, bădăran și prost crescut sunt doar câteva dintre cuvintele care îl descriu cel mai bine pe individul care a ales să intre în istoria Constanței drept cel mai slab viceprimar în viață. Stăpânul stâlpișorilor din Constanța, plătit cu peste 100.000 de lei pe an pentru a face umbră pământului degeaba, Dumitru Babu s-a remarcat prin câteva gesturi de-a dreptul grotești și care sfidează penibilul, dar și legea.

Decebal Făgădău

Apărat din răsputeri de Decebal Făgădău, imaginea lui Dumitru Babu nu ar putea fi spălată nici măcar de un tsunami. "Mitică", așa cum era alintat de Făgădău, a ieșit în prim-plan agresând un inspector al Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, care efectua un control la una dintre firmele sale. Cu o altă ocazie, individiul a luat la mișto un constănțean pentru că era îmbrăcat modest, acest lucru amuzându-l copios pe Babu.

Mitică, alături de Făgădău, sunt cei care au încercat să se laude cu o donație a statului chinez. Cei doi au anunțat că au donat Spitalului Constanța aparate și teste pentru COVID19 (în valoare de 170.000 euro), echipamente ce în realitate fuseseră donate de statul chinez. Viceprimarul certat cu bunul simț a mai afirmat că orașul nostru nu are nevoie de puncte de informare turistică, întrucât el călătorește foarte mult prin țări străine și nu a avut niciodată nevoie de astfel de puncte.

Citește și: Mobilizare la PSD Constanța. Lungoci, interimar în locul lui Făgădău

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369