REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PSD Constanţa a stabilit cine sunt „eligibilii” pentru Parlament

PSD Constanţa a stabilit cine sunt „eligibilii” pentru Parlament

Replica API 19 octombrie 2016 | 15:50 471

Listă de candidaţi – se aşteaptă verdictul de la centru

Listă de candidaţi – se aşteaptă verdictul de la centru

PSD Constanţa a stabilit lista de candidaţi pentru Parlamentul României şi există 90% şanse ca ea să fie validată în această formă de conducerea centrală a partidului. Stabilirea listei, mai precis a persoanelor care ocupă locurile considerate eligibile, vine după două gafe de proporţii ale organizaţiei de la malul mării: Cătălina Ponor şi Alexandru Căutiş.

Amintim că sportiva a refuzat invitaţia organizaţiei PSD Constanţa de a candida la Parlament, în timp ce jurnalistul Alexandru Căutiş a fost refuzat de liderul partidului, Liviu Dragnea. Revenind la cei care se vor situa pe locuri eligibile, conform surselor noastre, pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa figurează Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvolării, urmată de Mircea Titus Dobre, Cristina Dumitrache, Radu Babuş (deputaţi în prezent), George Vişan (consilier local), Florin Gheorghe (deputat în prezent).

Rămâne de văzut dacă Liviu Dragnea va accepta toate aceste nume pe lista „scurtă”, adică pe poziţiile considerate eligibile, ori dacă de la centru se mai „operează” vreo modificare. În ceea ce priveşte situaţia listei „scurte” de la Senat, pe prima poziţie ar fi actualul senator Nicolae Moga, în timp ce pe locul doi ar putea fi Liviu Tit Brăiloiu. Există însă social-democraţi constănţeni care susţin că Brăiloiu nu s-ar regăsi pe poziţia 2, ba chiar pun la îndoială dorinţa fermă a acestuia de a candida.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218