REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

PSD Constanța a VOTAT listele pentru PARLAMENTARE

PSD Constanța a VOTAT listele pentru PARLAMENTARE

Replica API 15 octombrie 2020 | 21:39 4624

S-au votat listele PSD pentru Parlamentare. La Senat, lista e deschisă de Felix Stroe, urmat de Tit Liviu Brăiloiu.

În cazul celui din urmă, a fost scandal, semn că unii nu l-au vrut pe listă. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Horia Țuțuianu, urmat de Cristina Dumitrache, iar pe poziţia 3 se află Decebal Făgădău.

La Senat mai sunt pe listă Daniel Georgescu de la Limanu şi Ştefan Mihu, iar la Camera Deputatilor, după Făgădău, lista continuă cu Lucian Lungoci şi George Vișan.

Ce spune Felix Stroe!

„A avut loc ședința BPJ al PSD. Ieri a fost întâlnire cu primarii. În urma analizelor, s-au luat următoarele hotărâri. La Senat: Felix Stroe, Liviu Brăiloiu, Dan Georgescu și Ștefan Mihu, Mariana Gâju, Manta Gheorghe, Gabriela Iacobici. Am pregătit o listă cu 16 locuri. Ne propunem să luăm măcar 2 posturi“, a declarat Felix Stroe.

„La Camera Deputaților lista este următoarea: Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache, Decebal Făgădău, Lucian Lungoci, George Vișan, Radu Babuș, Tănase Nicolae, Marioara Cojoc, Mihai Soare, Luminita Vlădescu, Silviu Gârea, Adriana Gheorghe,Florin Chelaru. Ne propunem să luăm 4 locuri. Sunt oameni care au muncit, care se pot mândri cu realizări. Este o hotărâre luată prin consultarea primarilor şi a membrilor BPJ. Eu m-am abținut de la vot“, a completat Stroe.

„Sunt mulțumit de această listă. Coagulează echipa, nu o fragmentează. Fiecare are merite în partid. Nu am făcut-o pe genunchi, nu am făcut-o într-o zi. Aceste liste se aduc în atenţia partidului, pot fi făcute modificări. Dar nu cred că vor fi făcute modificări. Dacă BPN va face modificări, le vom respecta“, a mai adăugat Stroe.

Listele aprobate de BPJ se depun la conducerea centrală pe data de 22 octombrie, până la orele 24. „Lupta internă s-a încheiat pașnic. Unii mai triști, alții mai veseli“, a ținut să precizeze Felix Stroe.

M.P.

Citeşte şi: BOMBĂ! Felix STROE a anunţat că NU va candida la PARLAMENTARE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Votezi USRplus daca te-ai saturat de incompetenta si coruptie!
0
0
Indivizii astia care au distrus orasul Constanta ar putea sa candideze cel mult pentru un loc in celulele de la Poarta Alba ,sper doar ca locuitorii urbei sa nu mai fie naivi si sa- i voteze.
1
0
Daca vreti sa castigati punet oameni competenti nu corupt daca nu aveti asa ceva an partid renuntati de tot asa ar fi niste banii an plus la buget si asta e valabil pentru toate partidele
1
0
Cu asemenea indivizi controversati pe lista,PSD are slabe sperante sa intre in parlament.Nu vor sa inteleaga ca,romanii s-au saturat de persoanele controversate din politica.
2
1
Cu derbedeul ala de Brailoiu pe liste vor ei sa arate schimbarea? Penibil.
1
1
Juriu s-a lamurit. Asadar, placutza suedeza in continuare! Am crezut ca ati invatat ceva de la ultimile alegeri. O sa voteze p.lea spatarul! Adica ala, prostul scolii e desemnat pe un loc eligibil la parlamentare? Adica el sa voteze legi pentru noi?, Neahhh, la oii cu el! Constanteni, mobilizati-va si sa le mai dam o placutza suedeza!
8
0
felix moe si tit-tiiiit, inconjurati de fagazdreanta. asta a crema psd. sa va voteze doamna cu coasa.
8
1
De-aia le-ati dat bani la tiganii din Henri Coanda sa va voteze la parlamentare. Tiganii nu platesc taxe , ei profita de noi luand ajutoare sociale. Fagadau iti vinzi demnitatea pentru un vot la tigani... Va meritati soarta de partidul cel mai prost
7
0
Lugoci inaintea lui Visam ?!Chiar ca v-a luat Dumnezeu mintile!
11
2
Singurul partid din lumea asta in care cu cat esti mai imbecil cu atat esti mai sustinut si promovat. Sa il pui pe ratatul de Fagadau pe loc eligibil nu arata decat ca nu se doreste nicio reforma la nivelul psd Constanta. Atatia oameni competenti au fost uitati de tot sau lasati la coada listei ca sa prinda loc la ciolan aceeasi trantori dintotdeauna. Traiasca interesele si favoritismele. Meritocratia este pentru fraieri.
14
0
Pai cum fostul primar si presedintele organizatiei municipale a partidului locul 3? Dar Babu unde e? La oi?
11
1
Ati uitat si de Patrichi sa l puneti pe lista de la poarta alba.spagarul portului DNA stieeee.cine il acopera din apc?serviciile stiu tot.
5
1
Partid compromis
9
0
Fagaboul parlamentar ? Or sa l aresteze in cateva luni ! Boule frezat ce tupeu de derbedeu ai !
10
0
...iar nu ati invatat lectia...ce cauta anonimi de-alde Dumitrache...perdanti...de-alde Fagadau...si zero barat Tit Tit...o sa fiti fraierii cartierului...
16
0
ii votam,pe marcu, anton si meleaca
3
0
V-ati dus pe plua,cu fagabou pe liste ,luati un senator si doi deputati.punct.
10
1
Si oamenii care chiar un muncit unde sunt? Ce realizari are Brailoiu? Ce o califica pe Dumitrache decat faptul ca e fiica colegului de afaceri al lui Felix. Dar Fagadau? Bai voi chiar nu va invatati minte, lumea s a saturat de oameni slabi pregatiti. De ce nu va promovati oamenii care chiar sunt profesionisti? Il aveti pe Florin Gheorhe de ex. Cu oameni mediocri veti continua Sa pierdeti!
20
3
La deputati o lista normala era cu Tutuianu, Fagadau si Visan pe primele 3 locuri. La Senat trebuiau sa fie tot tineri nu alde Brailoiu. Lumea nu mai vrea garda veche, ajunge.
17
3
buna nici nu se putea, mai buna pentru celelalte partide.
9
1
Ce mare somitate este Cristina Dumitrache?
26
0
O sa luati teapa cu perdantii stroe si fagadau.
15
2
Aproape jumatate sunt tot din echipa mazare ctinescu
18
1
Noi ne propunem sa va dam la mwie si sa nu luati nici un loc si va luam psd-ul in pwla
16
3
Buna gluma cu primarul de la Limanu. Cu poate fi asta pe lista PSD?
10
0
Tit tit?? Ce spune armata ??
9
2
Prezenta pe lista pt Senat a mitocanului cu nume de claxon, un golan semidoct, arata ca omuletiiastia chiar traiesc intr-o alta lume, una urat mirositoare.
24
1
Mda ok, SICTIR PSD ! Pai ce va bateti joc de noi? de electoratul vostru? V-am aratat si la europarlamentare si la locale si la prezidentiale daca e s-o luam asa, ca nu il mai vrem pe boul asta de mogaldau si voi va faceti ca ploua! Hai muie!
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614