REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD Constanţa, de la agonie la extaz (sau invers): pe cine 'visează' unii viitor prefect

PSD Constanţa, de la agonie la extaz (sau invers): pe cine 'visează' unii viitor prefect

Replica API 26 ianuarie 2018 | 00:14 396

Constănţeanca Sevil Shhaideh va fi secretar general al Guvernului Viorica Dăncilă, susţin surse social-democrate. În schimb, Felix Stroe nu va mai continua activitatea ca ministru al Transporturilor. Cel care ar urma să preia Ministerul Transporturilor este deputatul Sorin Bota. Decizia finală va fi anunţată după şedinţa CEx al PSD de vineri, 25 ianuarie!

Tot potrivit surselor noastre, constănţeanul Mircea Titus Dobre ar urma să rămână ministru la Turism, la fel şi Ionuţ Mişa la Finanţe, mai ales că acesta este membru PSD la Bucureşti şi a fost propus pe post cu susţinere de la centru, nu de la Constanţa!

Între timp, PSD Constanţa s-a reunit miercuri în şedinţă, cu această ocazie luându-se decizia de a se redacta o scrisoare, spun sursele noastre, de susţinere a celor doi miniştri – Felix Stroe şi Mircea Dobre. Că există sau nu scrisoarea, este lesne de înţeles că liderul Liviu Dragnea nu va da doi bani pe ea. Revenind la PSD Constanţa, tensiunile din ultimele zile au atins pragul critic, de unde şi tot soiul de speculaţii care mai de care mai amuzante: bunăoară, unii social-democraţi îşi făceau griji că Felix Stroe va pierde şi şefia organizaţiei judeţene, în favoarea cuiva dintr-o instituţie publică, în timp ce alţii socoteau că poate ar fi nimerit... Horia Constantinescu, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului, pe post de prefect al judeţului!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prefect! Constantinescu!??? O utopie!
0
0
ei stiu perfect sa fie prefecti sa perfecteze contracte perfecte pentru infractori perfectionati.
2
1
Haahahaaa buna gluma, asta e ala mic care prinde pestele expirat prin piata..... oricum si cu asta de acum.... . Prefect trebuie un om cu scoala, calm, si de care sa asculte institutiile. Constantinescu asta un primar agitat poate ceva genul.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102