REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD Constanța face front comun cu Dragnea împotriva lui Grindeanu

PSD Constanța face front comun cu Dragnea împotriva lui Grindeanu

Replica API 19 iunie 2017 | 01:07 376

Felix Stroe

PSD Constanța a dat cărțile pe față! Este alături de președintele PSD Liviu Dragnea, înfierând demersurile premierului Sorin Grindeanu și ale lui Victor Ponta de “preluare prin forță a puterii executive a statului”. PSD Constanța a transmis două communicate pe această temă, unul în numele organizației, și celălalt în numele președintelui organizației județene, Felix Stroe.

“Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului. PSD condamnă categoric tentativa ilegitimă a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român. În toate aceste acţiuni ilegitime, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice. Forurile statutare de conducere ale partidului nu i-au mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegitime, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”, a anunțat Felix Stroe.

“Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD rămâne consecventă îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni. Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta, care nu mai sunt membri ai acestei formațiuni. Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD apreciază că acțiunile din ultima perioadă ale celor doi foști membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activității guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii. De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor justețea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere”, se specifică în celălalt comunicat al PSD Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
No coment....
0
0
Jigodie...imputita!
8
17
Pupincuristi sau prosti cei din PSD Constanta sa alergi dupa un cal mort- Dragnea- sa ii iei potcoavele. Sau mai spera cum ne-a promis la inceput ca ii scapa de si din puscarie pe toti sponsorii de partid dand o lege. Cu Ciordache nu le-a reusit si nici cu Serban iar acum dau vina pe Sorin pentru nereusita lor. Domnilor putem schimba oricand liderii.
10
15
Inca nu te-i dus dupa Brailou?Mafiotul,banditule,hoitule, ciuma Rosie dispare ,nu te-ai dat seama,sau esti orbit de femeie-barbat de la Cumpana ,,Gijulita,,UN partid de scursuri,putori,panarame,toti la pirnaie,si nu te Mai arata,mos plin cu rautate,venin
15
2
Esti o zdreanta!
14
1
corect,de ce sa lasi adevarul si sa te arunci in hau dupa o fumigena de-a lui iohanus,de fapt cia
6
1
coruptia e coruptie, nene! nu te poti dezice de ea dupa ce ai statuat furaciunea legea de baza a unui partid. multi soldatei politici ne asemanam izbitor cu tovarasii nord coreeni, nu gandim, nu mai avem personalitate, nu avem idei proprii si suntem lasi. Rusinos dar asa ne pastram niste pozitii care ne asigura un trai cat de cat decent. Suntem pinguini, ridicam aripioara de cate ori ni se cere.
11
11
si cu ion constantin ce faceti? ca doar ce l-ati servit secretar general in MS in guvernul grindeanu 2
4
0
Grindeanu e cu timisoara si dragnea e cu constanta si isi trag suturi in cur de la atatia hm peste tara!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102