REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD Constanța îl sprijină pe Cristian Cîrjaliu, în scandalul cu USR

PSD Constanța îl sprijină pe Cristian Cîrjaliu, în scandalul cu USR

Replica API 25 septembrie 2021 | 23:53 906

Organizația Județeană PSD Constanța este alături de primarul localității Agigea, Maricel Cîrjaliu și îl sprijină necondiționat în fața atacurilor USR-PLUS Constanța, prin care se încearcă ”nejustificat demiterea/suspendarea sa din funcție”.

”Primarii PSD sunt - ca și cei ai PNL și ai celorlalte formațiuni politice - oameni cinstiți și integri, până când Justiția nu se pronunță altfel. Dar primarii noștri sunt prea des ținta unor „furci caudine” inchizitoriale, pe care în special USR-PLUS le flutură amenințător, nu numai la Constanța... Tocmai de aceea, ei trebuie să știe că le suntem alături și nu vom permite ca asupra lor să se exercite presiuni, intimidări, încercări de racolare și abdicări de la jurământul pe care l-au depus, o dată cu încredințarea mandatului câștigat prin alegeri libere. Pentru că, dornici de vendete sterile, gânduri revanșarde și contestarea rezultatelor legitime ale alegerilor, reprezentanții sinistrei coaliții de la guvernare fac orice pentru ca rezultatul votului democratic să fie contestat.

Poate mai potrivit pentru acești „reprezentanți” ar fi să se preocupe de potențialele referendumuri de la Capitală, și în special de la Sectorul 1, locuri în care au făcut administrația locală praf, au umplut străzile și parcurile cu șobolani și gunoaie și au bulversat viața oamenilor care, în naivitatea lor, le-au acordat votul.

De altfel, primarul Cîrjaliu a declarat că va contesta autenticitatea semnăturilor și modul în care ele au fost strânse, demers justificat, ținând cont de ce s-a întâmplat cu semnăturile AUR, pentru moțiunea de cenzură! Sprijinim acest lucru și sperăm că Instituția Prefectului va trata cu maximă seriozitate această încercare penibilă, de a demite un edil legitim ales și fără nicio faptă care, conform legii, să-i poată fi până acum imputată. Privim cu atenție modul în care se va trata această „solicitare”, mai ales că s-au adăugat și presiunile președintelui Senatului, Anca Dragu, mai ales având în vedere precedentele acțiuni legate de alegerea viceprimarilor de la Hârșova...

De aceea, Organizația Județeană PSD Constanța este alături de orice primar supus presiunilor politice, abuzive, indiferent de culoarea sa politică. Pentru că, în mijlocul unei crize politice majore, fără precedent, este posibil ca tocmai (puținii) primari ai USR-PLUS să fie următoarele victime ale unor manevre similare, de suspendare sau demitere din funcție, din partea foștilor lor parteneri de coaliție...”, transmite liderul PSD, Felix Stroe.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920