REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD Constanţa, maraton de întâlniri în judeţ. CE SE PUNE LA CALE

PSD Constanţa, maraton de întâlniri în judeţ. CE SE PUNE LA CALE

Replica API 17 februarie 2018 | 11:24 411

După şedinţa de la începutul lunii, desfăşurată la Restaurant Rustic din municipiu, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a demarat întâlnirile în teritoriu. Astfel, o primă întâlnire a social-democraţilor a avut loc la Băneasa. Stroe va continua şedinţele în teritoriu, pentru a se pregăti atât înainte de Congresul anunţat de liderul PSD Liviu Dragnea, dar şi pentru a-şi consolida poziţia. Interesant însă că unii dintre parlamentarii PSD de Constanţa habar nu aveau, vineri, că se organizează astfel de întruniri în teritoriu.

Revenind la şedinţa de la Rustic, reamintim că acolo au fost prezentate listele de responsabili pe departamente, prezentate deja într-o ediţie anterioară în Replica, după cum urmează:

Departamentul pentru politici sociale şi dialog social – Marin Ţopai;

Departamentul pentru egalitate de şanse – Nicoleta Bercaru;

Departamentul pentru educaţie, cercetare ştiinţifică şi societate – Petrică Miu;

Departamentul pentru sănătate – Cătălin Grasa;

Departamentul pentru politici economice şi mediul de afaceri – George Gabriel Vişan (deputat);

Departamentul pentru politici fiscale – Ştefan Mihu (senator);

Departamentul pentru Constituţie, drepturi şi libertăţi fundamentale – Codrin Oprea;

Departamentul pentru administraţie publică, dezvoltare regională şi turism – Florin Chelaru (primarul oraşului Năvodari);

Departamentul pentru infrastructură şi transport – Valentin Gabriel Pârvulescu;

Departamentul pentru relaţii internationale şi afaceri europene – Cristina Ileana Dumitrache (deputat);

Departamentul pentru cultură şi culte – Marioara Cojoc;

Departamentul pentru tineret şi sport – Nicolae Panait Roşu;

Departamentul pentru comunicare şi relaţii cu mass-media – Sorin Lucian Ionescu;

Departamentul pentru resurse umane şi gestionarea carierei – Lucian Dumitru Lungoci;

Departamentul pentru identitate social-democrată – Costin Ioan Răsăuţeanu (viceprima al municipiului Constanţa).

Revenind la convocările în teritoriu, s-au pus în discuţie mai multe chestiuni: pretenţia enunţată deja de preşedintele de la municipiu, Decebal Făgădău, ca de la centru să-i fie atribuite Constanţei posturi de secretari de stat, respectiv oportunitatea ca şefii de deconcentrate (unii dintre ei, eventual cei care nu sunt de la PSD) să fie schimbaţi!

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/psd-constanta-sedinta-la-rustic-se-strang-randurile-in-asteptarea-uraganului-dragnea-video-344724/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jocurile sunt facute. Eu Palaz secretar general PSD si bag armata in voi. Habar nu aveti ce va asteapta
1
0
Gasca de hoti si taraturi
4
0
La centru s-a decis de mult sacrificarea pionului Felix, iar cine va fi cu el va avea aceeasi soarta. Nu poti minti la infinit ca Felix. Si nici nu poti fi duplicitar la infinit. Daca nu se va putea altfel Bucurestiul va desfiinta organizatia Constanta, va pune un interimar de la Bucuresti si o va reorganiza cu alti oameni care nu-i sunt fideli lui Felix.
2
0
A fost la sedinta si muila de Gaina?Eforie il da pe gratis,cine da un pol pe el
1
0
La kogalniceanu cat timp veti mai fi blat cu primarita belu? La viitoarele alegeri iar veti pune un om de paie?
6
0
Unicul punct al ordinii de zi: LEGEA SALVARII HOTILOR DE LA PUSCARIE.
14
0
Haida hai la pesede .cu mariana gaju si cu beyonce.
4
0
Cel mai mare mincinos. Pe fata: t e iubesc te iubesc te iubesc, si pe la spate te omoara. Cum se ridica unul putin ii rupe capul. Cel mai mare mincinos politic. Hahalera.
17
0
Nicolae Rosu, adica nicu Rosu, adica cel de care se spune ca a oferit niste bani jurnalistilor pentru a scrie de rau de contracandidati ?
4
1
Superinformatorul Securitatii, suina Stroe Felix, simte ca I se apropie Ignatul si a inceput sa guite prin judet. Fagadau isi ascute cutitele pe la niste baieti acoperiti pt sacrificarea porcinei tradatoare. Pe margine fac joc de glezne Visan si Babus sa ii ia locul, dar securistul Dumitrache Ion trage sfori sa scape macar el si poate ajunge el la Raja daca il lasa din brate pe Stroe. Brailoiu Liviu are o sansa. Cu Stroe vor mai disparea muhaiaua de senator de doi lei Moga Nicu, delatorul Mihu Fane vatasel de TVA si gasca dinozaurului Dontu Ghita cu tot cu burduselul tuciuriu Lungoci Lucica.
18
1
Dragi constanteni, va rog sa cititi Constitutia sa vedeti care sunt atributiile PRESEDINTELUI ROMANIEI...Intai documentati-va..Este obligatoriu sa citim Constitutia, sa nu mai fim manipulati si mintiti..Ponta a redus mult din atributiile Presedintelui ! Cine nu se documenteaza este usor de manipulat ! Cel mai mare dusman al unei clase politice corupte este un popor educat! O zi minunata! Daca nu ar resecta prevederile Constitutiei cei doi repetenti penali...l-ar inlocui urgent pe PRESEDINTE !
8
4
sa vazut clar cu neamtu-l ca nu ne vrea bine le romanie-i de expolatarea padurilor nu se atinge de redeventa cu omv nu se atinge fabrica dosare ,desi el avand dosare cu case cu acte false ,nu vrea sa dea drumul pentru subventie crescatori de porci ,mai bine importam porci din germania traderii de cereale din port constanta sunt de neatins ,cei romani care vor sa faca concurenta ,le fabrica dosare si uite asa ,mai pe romaneste ne in mwuieste nemteste ,asta chiar ne crede prosti ,am vazut si cu ziaristi ,el dadea raspunsuri care-i convenea desi el provenid dintr-o gasca de falsificator de acte
9
8
Unica solutie este sa votati miscarea poPULAra
6
7
La puscarie cu dragnea!!
13
2
socotiti va rog cati angajati ai unor departamente au salarii de "lux" si traiesc din banii contribuabililor constanteni...constanta devine "ruina" ei se gandesc numai la binele lor. jos putorile ....
14
1
La dracu cu PSD-isti . Sunt ciuma pentru Romania .
20
6
Sa stabilim si candidatii de primar la locale sa avem timp de prezentare a platformei si omului
9
1
Slabuta echipa. modesti. Iar cu Sorin Ionescu chiar ca v-ati pricopsit. E asa de harnic si de priceput ca pe unde a fost a ramas praf dupa el.
17
0
Muie tsd Muie tsd
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367