REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD Constanţa, nominalizări CONTROVERSATE în conducerile unităţilor medicale

PSD Constanţa, nominalizări CONTROVERSATE în conducerile unităţilor medicale

Replica API 29 aprilie 2017 | 03:56 2071

PSD Constanţa a organizat joi o şedinţă despre care reprezentanţii partidului nu mai ştiau ce să spună: ba că a fost comandament pentru pregătirea sezonului estival, ba… un şpriţ în sudul litoralului, ca între preşedinţii de organizaţii locale şi primari. În realitate, PSD a avut de tranşat mai multe probleme, între care retragerea sprijinului politic pentru mai mulţi membri: unul dintre ei viceprimarul de la Lipniţa, iar ceilalţi – supleanţii partidului de pe lista de consilieri la Ovidiu!

De ce a procedat PSD la această “curăţenie de primăvară”? Pentru că se pregătesc să intre “în pâine” la nivelul administraţiilor locale şi la nivelul instituţiilor publice. De altfel, PSD a şi început să-şi numească oamenii în diverse posturi disponibile (sau eliberate brusc), urmând însă tot modelul consacrat, aplicat şi de celălalt partid aflat la guvernare – ALDE (vezi DETALII). Astfel, PSD nu ţine neapărat cont de pregătirea ori imaginea celor pe care îi instalează pe funcţii, ci se ghidează mai mult după principiul “recompensării”.

Exemplu: Bogdan Maganu, consilier PSD, fost candidat la Primăria Mangalia, “manager” pe la diverse firme şi în diverse combinaţii, este de vineri, 28 aprilie, şef interimar la Sanatoriul Balnear Mangalia! Pentru unii – este o enormitate această numire, pentru alţii: „Este un tânăr capabil, dornic să muncească”, după cum ne-au dat asigurări lideri ai PSD Constanţa. Pe cine înlocuieşte Maganu?

Pe Viorel Pascaru, un manager cu ceva ani în spate la acest sanatoriu. Pascaru a precizat că nici nu se va mai înscrie la concursul ce va avea loc pentru şefia unităţii, urmând să revină pe postul pe care l-a deţinut la un moment dat la Spitalul Judeţean Constanţa. Aşadar… pârtie liberă pentru Maganu, care probabil va fi unic candidat la conducerea sanatoriului.

Să revenim la numirile PSD: tot în cursul zilei de vineri, când a avut loc şi şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, conducerea a anunţat că Aurelian Pilcă se retrage din Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Constanţa. Retragerea controversatului Pilcă (de care se leagă un dosar de răsunet în Portul Constanţa) se dorea a fi „corectată” cu un reprezentant mai de soi. Adică, un fel de „spălare a imaginii”.

Au fost anunţaţi noii reprezentanţi ai CJC la nivelul spitalului, în persoana lui Eduard Tofan respective Florina Cristache. „Am 11 ani de management din care doi ani de experienţă în management spitalicesc”, a precizat, în faţa consilierilor judeţeni, Florina Cristache. Alte detalii cunoscute despre Cristache: a fost Director Financiar - Contabil în cadrul Spitalului Orăşenesc Cernavodă. Detalii mai puţin cunoscute: experienţa de 11 ani în management (exceptând cei 2 ani la spitalul din Cermavodă) o reprezintă un magazin care vindea îmbrăcăminte şi încălţăminte.

De asemenea, şi sora ei lucrează la CJC. În plus, soţul Florinei Cristache are o "istorie" alături de fostul primar din Cernavodă, Gheorghe Hânsă. Dar, sursele noastre precizează că, dincolo de aceste detalii mai puţin plăcute, Florina Cristache chiar este „o fată muncitoare”. „A ajutat foarte mult în descifrarea manevrelor pe care le făcuse fosta conducere a Consiliului Judeţean”, a precizat un social-democrat. Vom reveni.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A tradat-o pe mata de insisti scroafo ! Va roade invidia si neputinta de a face ceva in viata ! Mie mila de voi leprelor !
0
1
Tradatoarea, a simtit ea cica ca Pnl Cernavoda cade, s-a aruncat in alta barca sa se salveze si uite ca a reusit , rusineeee, un gunoi uman ,tradatoarea, astfel de oameni ar trebui sa dispara de pe harta politica, si in plus nu are nici o experienta , afacerea cu chiloti si haine la sac a cazut foarte repede, este da un bun manager. HA HA HA
1
0
Florina este o tupeista , lingusitoare , oportunista si cu facultate la particular. Au facut matrapazlicuri cu Hansa si acum vor si cu PSD. Un gunoi uman.
3
0
Esti un frustrat care tai iarba la caini gunoiule ! La munca cu tine !
0
1
SA-O FUT PE MATA IN CUR ! E OK ZDREANTO !
0
1
Florina este un nimeni, o nuliate un sac de prostie, inconstienta si aroganta,
2
0
Domnule Stroe a-ti reusit sa enervati toti membrii PSD prin numirile pe care le faceti. Vin europarlamentarele! Trebuie sa schimbati vrajala,ca,cu cea veche nu mai miscam un deget. Sa alerge in judet pentru voturi,astia pe care-i tot numiti in functii ca membrii PSD nu mai hulesc vrajala dumneavoastra,oricare ar fi ea!
3
0
Maganu - o varza cu 2 neuroni!
0
0
O mai mare mizerie politica ca acum nu a mai existat ! O bataie de joc ! Sa numesti sau sa mentii in functie liberali sau pdl-isti nu se poate numi decat bataie de joc la adresa oamenilor de bun simt !
4
0
99% din postari puse de lepre care taie frunza la caini. Nu vrem sa vedem toti lipitorii de afise conducatori sau angajati care nu fac nimic. Atentie! Feriti-va sa numiti toti prostanii pe functii
5
4
PSD isi achita datoriile fata de oamenii care au muncit in campania electorala
2
7
Mwe florina,cu mult cacatel
2
2
Ati uitat sa-l mentionati pe Lungoci : pana in aprilie 2016 a fost la noi la PNL , s-a dus la PSD si in secunda 2 a fost pus pe lista de consilieri judeteni, pe loc eligibil si dupa aceea cadou o deconcentrata. Multumim , PSD ! Ai vostri stau pe margine si le curg balele
9
2
Nu doresc,decat sa-i atrag atentia dlui Stroe,ca,daca numirile membrilor opozitiei in puncte cheie vor continua si daca Prefectul va ramane acelasi,atunci,sa fie sigur ca la urmatoarele alegeri,va ramane doar cu Fagadau si echipa lor ! Atentie la neatentie,dle Stroe,ca nu prea va tine-ti cuvantul! Si vorba d-voastra, Va pup si va imbratisez!
8
4
Stroie si Fagadau, niste lepre ca si Mazare.
12
1
" Cernavodeni " vopsiti , Florina este o fata capabila , desteapta ! In loc sa va bucurati ca una de a voastra este la judet , aruncati cu laturi ! Felicitari , Florina!
6
4
Bai , voi nu stiti cum se fute Florina... Este o experta si stie cam toate pozitiile din Kama Sutra...
6
3
FANE, mare dreptate ai....trebuie adus sistemul la sapa de lemn, apoi cumparat de baietii destepti. Ce hotel de 5 stele, la pozitia ce o are...IN psd numai cacati dornici de preamarire...
1
0
Nu inteleg de ce va mirati cu aceste numiri controversate.Mai sunt cateva cozi de topor care urmeaza.Piciu a mai fost director la casa de cultura chiar daca nu stie a vorbi bine romaneste.Presedinte PSD,fost fotbalist votat de marea majoritate urmeaza a prelua spitalul mare si lista poate continua...
7
1
Si pe mine m-a mutilat pe viata nenorocitul de Grasa..ca ii era lene sa ma opereze laparoscopic..in fata mi-a zis..nu stau eu inca 40 de min sa pun aparatele alea..m-a taiat,a vazut ca nu am nimic si m-a cusut la loc si nici ca a mai venit sa ma vada..tb.sa te dau in judecata sacalule,insa faceai parte si din colegiul medicilor, asa ca,n-avea rost..daca si tu esti medic,mi-a facut o cusatura zici ca a cusut animal nu om..totul se plateste,stai calm
6
1
la judeten la sf andrei cred sa nu fi ratat ocazia sa il fi numit pe kktul de Grasa da politicianul Grasa.Nu i-ar mai muri multi inainte scirboasa fiinta asta dak imi amintesc de biata mama
7
2
Daca scopul final este aducerea spitalului in stare de colaps,atunci numirea este buna.
8
0
Ce rusine si ce bataie de joc .Oare aceste nulitati au constiinta ?Dorm linistiti cand intra intr un domeniu in care nu vor face nimic decat sa fie pioni manipulabili pentru stors niste bani .Cred ca personalul ar avea un cuvant de spus la SMB Mangalia .Acest Mangalu Bogdan a mancat mult rahat cand era mic ca de fiecare data a fost langa usa deschisa si el doar a sarit de la un partid la altul prevazind oportunitati
12
0
Investitii in sanstoriul de la Mangalia cand se fac, ca vad ca se investeste in diversi indivizi care nu au nimic in comun cu balneologia poate doar sa creeze balamuc.
7
0
e buna de garbaci..
2
0
Sa imi bag pula in ziarul vostru nu contine caractere nepermise
0
6
Multumim din inima pesedeului, ca desi suntem in opozitie, ne pune oamenii in functii cheie . Ionut Albu, Cristache Florina, Bucovala Zoia si lista poate continua.
27
2
Pentru ca sa conduci un spital cum este judeteanul Constanta sau sanatoriul balnear Mangalia iti trebuie ani de experiemta cu sistemul medical si cu legile din sistem. Ceea ce se intimpla cu numirile este jalnic, oameni fara experienta care din pacate mai tarziu din nestiinta ar putea raspunde
12
1
dar dina de la dsp?ca este un mare pupator in cur!
16
4
A numit un cacat Pesedeu, Maganu a fost numit de Radu Cristian. In Mangalia nu mai exista PSD.
10
1
PSD are de pus in functii numai incompetenti, caricaturi de oameni certati cu legea cum ar fi Horia Constantinescu la OPC C-ta
17
0
Politica s-a nascut cand primul ticalos l-a intalnit pe primul prost. Nu pot sa cred cum ticalosii si prostii devin oameni in conducere. Cu astfel de oameni o sa ajungem nicaieri.
15
0
Trebuia sa il puna pe Piciu ca a fost recomandat de Beinur dar le sarea lumea in cap din nou. Minca e negru de ciuda ca si el vroia sa fie manager. Lucrurile nu vor ramane asa pentru ca sunt multi care vor ciolanu chiar si Menabit ar vrea functia asta
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614