REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD Constanța, plângere PENALĂ pentru MITĂ ELECTORALĂ la Năvodari. VIDEO

PSD Constanța, plângere PENALĂ pentru MITĂ ELECTORALĂ la Năvodari. VIDEO

Replica API 27 septembrie 2020 | 16:44 2213

Reprezentanții PSD Constanța au formulat o plângere penală la Poliția Năvodari, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de oferire de mită electorală.

Plângerea a fost întemeiată pe baza probelor furnizate organelor de anchetă, sub forma unor filmări și fotografii, în care se observă clar cum reprezentantul unui candidat al unui partid politic la funcția de primar al orașului Năvodari, îmbrăcat chiar cu un tricou purtând însemnele partidului Neamul Românesc, oferă bani unor persoane aflate în drum spre secțiile de votare, după cum susțin reprezentanții PSD.

Sursa foto/video: PSD

Cercetările continuă pentru identificarea făptașilor și tragerea lor la răspundere.

Update: Potrivit oamenilor legii, duminică, în jurul orei 12.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie despre faptul că un bărbat, care ar fi purtat un tricou cu însemnul unui partid, ar fi oferit votanților sume de bani.

În timpul efectuării verificărilor celor semnalate, polițiștii au identificat femeia în cauză (membră a unui partid), care ar fi continuat propaganda electorală prin afișarea unor mesaje de susținere a unui candidat, precum și indicarea poziției de pe buletinul de vot.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1400 de lei, conform Legii 115/2015.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrea putere si razbunare
2
0
Nu incercati sa mai dati cu minciuni un tricou si tu poti avea. Dl la presiuni a declarat adevarul si a spus ca a primit ceva bani de la chelaru. Exact la fel si ca cel care a venit cu foi direct de acasa. Nu va mai lasati. Manipulati
1
0
individul asta matei este putred de bogat din terenurile din tabara Navodari vandute cu dedicatie sau retrocedari moca... stai in plm deoparte puscariasule ca nu mai pupi tu primaria !
2
0
matei vrea primar! de ce? salriu? are zeci de milioane pe terenuriule ciordite in tabara si la mare. vrea fonctie? ce plm vrei fraiere de venetic? ca in navodari nu te ai nascut! doar ai futut fraiere pe promisiuni de terenuri moca!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218