REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD, despre atacurile lui Ludovic Orban: 'Atacul la CCR este doar un tertip. De ce le e frică nu vor scăpa'

PSD, despre atacurile lui Ludovic Orban: 'Atacul la CCR este doar un tertip. De ce le e frică nu vor scăpa'

Replica API 20 august 2020 | 00:00 926

Social-democraţii au transmis Guvernului Orban că sesizarea CCR cu un conflict juridic între Executiv şi Parlament este doar un tertip pentru a mai sta câteva zile în plus la Palatul Victoria, însă liberalilor de ce le este frică nu vor scăpa.

„România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus! După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială. Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi. Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece!”, arată o postare făcută joi pe pagina de Facebook a PSD.

Sursa citată mai spune că „atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!”.

Premierul Ludovic Orban a anunţat că va fi declanşat un conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament la CCR privind depunerea moţiunii de cenzură a PSD în vacanţă parlamentară. El a precizat că sesizarea la CCR va fi finalizată joi şi va fi depusă ori în cursul acestei zile, ori vineri.

Moţiunea de cenzură a fost citită joi, în plenul reunit al celor două Camere ale Legislativului, scrie ştiriesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru cetatean: tiganca e mamitica ta.
0
0
asa a grait tiganul ciolacu--numai ca frica este de partea voastra si anume, nu ar fi exclus ca acei criminali CCR care v-au respectat adliteram doleantele, s-ar putea ca de data aceasta sa -si respecte roba
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614