REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD: Guvernul ne obligă să stăm în case fiindcă este incapabil ori iresponsabil şi nu testează în masă

PSD: Guvernul ne obligă să stăm în case fiindcă este incapabil ori iresponsabil şi nu testează în masă

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 1069

PSD consideră că Guvernul Orban îi obligă pe români să stea ''închişi în case'' fiindcă ''este incapabil ori iresponsabil'' şi nu testează în masă, aşa cum recomandă insistent Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi cum au procedat ţările care au gestionat cu cel mai mare succes epidemia.

"20% din forţa de muncă a României este inactivă în urma restricţiilor impuse de Guvern. Şi mai grav este faptul că, în lipsa unei testări pe scară largă, nu există nicio perspectivă privind repornirea economiei. În acelaşi timp, de la începutul stării de urgenţă, firmele afectate nu au putut accesa încă nicio formă de sprijin de la Guvern, cu excepţia sprijinului şomajului tehnic copiat de la PSD. Practic, Guvernul Orban ne obligă să stăm închişi în case fiindcă este incapabil ori iresponsabil şi nu testează în masă, aşa cum recomandă insistent OMS şi cum au procedat ţările care au gestionat cu cel mai mare succes epidemia", se arată într-un mesaj publicat, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD, scrie Agerpres.

Social-democraţii îi sfătuiesc pe guvernanţi să testeze cât mai mulţi români, să asigure măşti de protecţie şi să înceapă să deblocheze economia "sector cu sector".

"Fiecare zi de întârziere înseamnă scăderea nivelului de trai al românilor", mai arată PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gandire de PSD. Ei ataca guvernul cand in toata Europa sunt luate aceleasi masuri dar PSD-istii stiu mai bine ce sa faci ca si ei tot acasa stau.
1
0
nu or fii fost pesedei buni dar astia de acum si anume penele sunt praf coaie,nu sunt buni nici de facut sapun ca nu fac clabuci,eventual sa ii exportam sub forma de butuci la austrieci ca si asa e la moda.
0
2
stai in casa spalate pe maini ca pe creier te spalam noi,care-i folosul sa nu vedem cum padurile romaniei iau drumul jidaniei austriece,sa nu vedem cum gazele din marea neagra iau acelasi drum,sa nu vedem cum primarii fura cu asfaltarile inchipuite cu dezinfectii de scari de blocuri la fel de imaginare,energia electrica o vindem moca si o cumparam la cat nu face,dar stati in casa si va spalati pe maini
1
1
Comunistii pesedisti tot populisti raamin
1
2
Este singura masura eficienta, asa au facut toate statele mult mai evoluate ca noi, nu mai aveti ce scrie, kkti de psdisti!
5
1
daca ramaneai cu veorica beleam p..a acum cu totii. Inca odata psd se dovedeste a fi un partid de adunaturi, incapabili, buni doar la bagatul batului prin gard si gargara ieftina. Atata ia dus ... mintea...
4
1
Am votat plavanis si m-am ales cu sica mandolina, piticul porno... 16 h pe zi e beat, 8 e mahmur. Dar nu stiu ce e mai rau. Ca e beat, ca e prost sau ca e incompetent. Citez: ,, nu e adevarat ca in romania se testeaza putin. De saptamana viitoare vom testa 6000 pe zi." Hahaha. 6000 e putin. Si saptamana viitoare e...in viitor. Cat se testa in ziua respectiv? Putin peste 2000. Spitalele plang dupa medici, plavanis ii trimite in italia. Dc imi dau demisia si plec, ma acuza. Aduc masti din china. Norvegia a primit 2 mil defecte. Belgia la fel. Aaa, scuze. Alea bune vin la sica si plavanis.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102