REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD ia în calcul contestarea la CJUE a raportului asupra MCV privind România

PSD ia în calcul contestarea la CJUE a raportului asupra MCV privind România

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:22 417

PSD ia în calcul contestarea la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), prin intermediul agentului guvernamental, a raportului asupra MCV al Comisiei Europene privind România, au precizat surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, o decizie finală nu a fost luată, această variantă fiind deocamdată în analiză.

Marţi, Comisia Europeană a recomandat României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor Justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască ţinând seama pe deplin atât de recomandările formulate în cadrul MCV, cât şi de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de Grupul de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO).

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTI de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
3
0
Lui ne Tudorica ia pus Burga pe capa si il face Corleone de Guvern.
1
0
Hai sa ne aparam cu totii tara de raufacatori si romani tradatori , nu e normal ca o gasca de hingheri sa-si bata joc de tara , toti suntem romani , formam Romania , sa-i punem la punct pe hoti .
4
0
Ba psd esti distrus ai distrus romania
7
2
Poate-i ,,ievalueaza" si pe astia nea Tudorel.Sau mai rau,sa nu-i revoce din functie!Ciordache,Dragnea,Toader,Dancila ati pierdut simtul realitatii!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102