REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD ia în calcul un protest la DNA. Lideri din partid acuză supravegherea tranzacțiilor financiare

PSD ia în calcul un protest la DNA. Lideri din partid acuză supravegherea tranzacțiilor financiare

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:47 456

În PSD se discută despre o formă de protest la sediul DNA cu privire la anchetarea de către procurori a cheltuielilor partidului în anii 2017 și 2018, au relatat surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, este posibil ca în următoarele zile să aibă loc o vizită a unor lideri PSD la sediul DNA pentru a depune scrisori de protest însoțite de acuzații de partizanat politic pentru procurorii care verifică cheltuielile PSD.

Social-democrații spun că eficienţa şi oportunitatea cheltuielilor unui partid se hotărăsc de organele de conducere ale formațiunilor.

De asemenea, în PSD s-a discutat că DNA ar fi obținut emiterea unui mandat de supraveghere pentru toate tranzacțiile financiare ale partidului din anii 2017 - 2018 și că nu este normal ca procuratura să dețină spre studiu și analiză toată strategia unui partid politic, au mai relatat surse din PSD.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA, la începutul lunii aprilie, într-un dosar legat de finanțarea PSD.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
auzi d-le , sa aiba tupeu acesti procurori si sa verifice hotiile celor din PSD ? Protest mare vor face , hotii vor striga hotii . Ce banditi , "cinstea" ii darima
4
0
Auzi ma, tu esti prost sau esti prost?
5
1
Hai PSDistilor ca pe asta inca nu ati facuto sa le spuneti unora care va controleaza pe baza legilor din Romania dece o fac ca doar voi sunteti stat in stat cum e Vaticanu in Italia.
5
2
Bai psd-ei penali! Milioanele aia de Euro pe care DRACnea ia dat cu atata generozitate partidelor politice, sunt bani de la BUGET, adica banii tuturor ROMANILOR si trebe sa dati socoteala pentru fiecare banut cheltuit. Romanii trebuie sa stie cine le cheltuie banii si pe ce! Banii sa fie cheltuiti in interesul tarii, al tuturor ROMANILOR in mod transparent, nu al lor personal. Pentru ei si-au dat salarii mari, diurne mari, pensii speciale mari...mari de tot. Ajunge cu furatul LEGAL. Cu LEGI facute de HOTI pentru alti HOTI.
5
1
iar au navalit palmasii opozitiei pe aici ,hotii striga hotii! Unde este ancheta DNA privind dosarul penal pentru fraude privind refinantatea USR in campanii ? Acum daca zbierati peste tot mai bashini din opozitie credeti ca va mai asculta cineva?Chiar ma bucur ca faceti reclama PSD si uite asa voturile se indrepta spre putere!
3
6
Lasati-i sa se mai bucure putin, cu harneala, rosia si oaia. Asa au facut si prin 2012. Pe urma au tocit treptele de la DNA. Le vine randul iar, de pe la anul incolo.
9
2
sa ia in calcul o mare muie pe care o va primi cat de curand!
13
3
Cat de ordinar poti sa fii sa emiti o astfel de ineptie??cat?decat daca esti in psd si vrei sa manipulezu opinia publica. Sa va iau neamu in cosor de spurcati ca aia sunt bani din bugetul statului si pt care trebuie sa va justificati mortii vostri de hoti talhari nenorociti. Ati pus tara asta pe butuci luati subventie, jegurilor, si copii mor in haznale insalubre. In saptamana mare sa va dea Dumnezeu dupa suflet. Veti primi si pedeapsa cuvenita sunt convins. Mizerabililor.spurcatilor
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218