REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PSD îl pune la zid pe Iohannis: Nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când primul om din stat își critică țara

PSD îl pune la zid pe Iohannis: Nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când primul om din stat își critică țara

Replica API 23 ianuarie 2019 | 02:37 430

PSD îl pune la zid pe președintele Klaus Iohannis după ce șeful statului a criticat măsurile economice ale PSD și anunțul privind OUG referitoare la completurile de 5 judecători.

"Nu trebuie să ne mai mirăm că străinii au o impresie proastă despre România, când însuși primul om din stat își critică țara în fața presei internaționale!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Citeste si UE anunță ce măsuri va lua în cazul unul Brexit fără acord -Controale vamale la frontiera irlandeza

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, în Germania, că ministrul Justiției, Tudorel Toader ar trebui să renunțe la emiterea unei OUG pentru rejudecarea proceselor, întrucât „chestiunea este cras neconstituțională” și că o lege nu poate să acționeze retroactiv.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..romanii isi merita soarta pentru cat de lasi sunt. Aceste scursuri psd-iste merita lasate fara un banut sa vad daca le place viata pe cateva sute de lei
7
0
mine : mai ofticatilor , noi bem , mancam , futem femei celebre si cand avem timp le mai dam la muie nevestelor voastre ! mai disperatilor , ramaneti cu starea nervoasa , cu rachiu alb , noi ne pisam pe voi cu bolta si pe javrele care isi bat joc de romani , deci muie UE , dar muie placuta sotiilor voastre , ele va intretin....cu banii nostri .
0
8
ce sa mai zica strainii cand o asculta pe veorica la brussel cand reinventeaza limba romana ??? Ce sa zica iohannis cand citeste carmencita ce i-a zis hotul dragnea ??? Muie cu cacat oltenii din perlament ! Aceeasi muie cu mai mult cacat postacilor pesedei ! Muie dragnea, muie pesede !!!
11
1
nu mai bine v-ati gandi sa retrageti toti analfabetii , odraslele sefilor vostri de la CE- fratele amanteio, pardon curve-i , lui dragnea si totii plozii, adusi acasa si lasati expertii sa ne reprezinte
11
0
El critica guvernul de analfabeti si incompetenti....Veorico,duoamna 20-20..ai vazut cat a ajuns euro,?
11
0
nu isi critic tara e handicapat sa se faca o lege toti care candideaza sa fie controlati psihic deja el si-a anuntat candidatura dar nu l-a controlat nimeni nici la primul mandat va spun ca osa aveti surprize in regim de urgenta sa se dea legea
1
13
Vezi ca ma-ta si nevasta-ta sunt pe centura si sug pulile tiristilor! Asa ca mars de aici bai cacat cu ochi si du-te sa le ajuti ca nu mai fac fata!
11
1
Mai PSD-eii nenorociti! Presedintele nu critica tara, critica actiunile in stil mafiot puse la cale de un guvern corupt condus de un condamnat penal DRACnea care impreuna cu alti penali distrug Romania si pe noi toti! In afara de cum sa-i scape pe toti HOTII de Lege si de PUSCARIE mai aude cineva ceva! In afara de LEGI pentru HOTI facute de alti HOTI face guvernul asta?
11
1
sa crape ma-ta dupa ce va dam la muie , si ei si tie . Nespalatule , tu esti chinuit de soarta , de aceea te-a lasat nevasta .....acum de plictiseala mananci cacat !
2
12
Psd-istilor zilele va sunt numarate, jigodiile dracului!!! O s-o sugeti cat de curand impreuna cu postacii vostri pupincuristi!!! Multa muie va doresc si sa crapati in chinuri cu totii!
15
2
sa ne sugi poola tu si ghertoiul pe care il pupi in cur cu sarg.Adevarul este ca dobitoci ca tine sunt sarea si piperul comentariilor,ce ne-am face fara consecventa unor boi ca tine? Posteaza jigodie si noi o sa-ti uram numai ce meriti !
2
12
acest presedinte neamt este mai roman decat jigodii ca voi, niste borfas ipuscariasi care s-au cocotat pe niste voturi si alea furate, si au distrus familii, au determinat romanii sa paraseasca tara, unii au renuntat la cetatenia romana, au ucis bebelusi si au mainile manjite de sangele celor plecati prea devreme pe lumea cealalta. Nu veti scapa nemernicilor
19
9
mai pesedeilor numai minciuni spuneti cum sa-si critice tara l-ati auzit vreodata pe lalaitul asta sa spuna ceva rau de germania?
15
6
a criticat justitia hotii si bubosul. ti ai dreaq de hoti si koorve. nu va mai saturati de furat seiko 5, huo
17
6
Sii Dancila, Dragnea, Iordache, Nicolicea, Codrin si gasca ne dusesera prea sus. Noroc cu neamtul ca ne-a adus la nivelul celorlalti ca mai aveam Putin si ne inaltam la ceruri ca un balon cu heliu....
20
3
a criticat tara sau parlamentul ?
23
4
Daca PSD nu reuseste anul acesta sa se imprumute din exterior si sa mareasca iar salariile si pensiile, vom avea o evolutie descendenta. Atunci sa vezi tupeu de borfas.
6
11
Muie pnl, muie usr
8
26
Are dreptate d-ul Iohannis! Da!
27
6
Pai in primul rand e neamt, deci cum sa simta el ceva romanesc cand din strabuni e neamt. Tac-su traieste in Germania, el se duce in Germania ca acasa.Un maimutoi.Ar trebui paradit in toamna si la vot si la buzunare cu 7 casoaie.
7
28
O critica ca o furati voi!
24
4
Johannis spune adevarul.. Corina Cretu ce a zis de ciuma rosie??? Cei mai toxici din istoria Romaniei..
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369