REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD Ilfov anunţă că o susţine pe Firea

PSD Ilfov anunţă că o susţine pe Firea

Replica API 6 septembrie 2018 | 00:40 434

Războiul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea ia amploare. După ce trei parlamentari de Ilfov și-au declarat sprijinul pentru Gabriela Firea, acum întreaga organizație PSD Ilfov se solidarizează cu Firea și solicită demisia lui Liviu Dragnea, anunţă Agerpres.

”Organizatia PSD ILFOV isi exprima sustinerea pentru presedintele sau ales statutar doamna GABRIELA FIREA! Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om, spunem NU politicii pumnului in gura adus argumentelor sustinute de cei care nu se afla in cercul apropiatilor domnului Dragnea, spunem NU dezinformarii si manipularii in scopuri personale !”, arată organizația PSD Ilfov, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa ajungem si mai rau cu asa guvern de incompetenti care le sta mintea doar ce legi sa faca si sa dea sa-l scape pe dracnea si pe toti hotii din jurul lui de LEGe si de puscarie! In rest o sa dea holera si ciuma peste noi ca nici ca le pasa de ceva!
1
1
In schimb ma-ta a fatat un singur timpit adica pe tine!!! Si decat sa faca asta mai bine iti dadea drumul in wc si tragea apa dupa tine!!!
2
2
Pandelica din Voluntari si Gigi din Pipera sar in ajutorul lui Gabi Centurista.
1
3
Mama lui europeanu a fatat doi gemeni de culori diferite . Deoarece se futea in sah , unul alb unul negru , a fatat doi diferiti la culoare . Europeanul e alb , dar a suferit o depresie ca nu a supt la timp si a ramas retardat .Verificati-i fisa !
2
3
miam pus anunt pe publi24 transexual matur 80 cu 160
2
2
sa va dau cacatul mamelor voastre la supt ! Da tigancile alea adunate in piata sa voteze pesedeul. Pesedeul care nu se mai satura sa inghita cacat ca si mishu. Sa-mi luati cu grija si mie cacatul la lins. Usor nebunilor lingai ! Muie dragnea,muie pesede,muie cu cacat postacilor pesedeului ca mishu prostu !!! Stiu, e pleonasm.
3
2
@ 0759 de ce elocinta dai dovada,ce gandire,abundenta de idei si argumente , suntem paf ! Cu balarii de acest fel vreti sa ajungeti la putere? Ok , din mila o sa va dam cate 10 voturi ca lui EBA la europene ca altfel doar o sa maturati scarile parlamentului !
2
2
Du-te bai in ma-ta de sclav psd-ist!
3
2
@1845 sa intelegem ca tu esti independentul ce se lupta cu pesedeul si nu un sclavete proptit cu limba in cwrul opozitiei Bai, esti prost ? Pai naspa ti-o iei din ambele parti.Apropo europeanu nu te mai ascunde ca deja toti iti recunosc textele, esti penibil!
2
3
Nu va dor limbile de cat i-ati lins in cur pe psd-isti? Sau voi sunteti masochisti si va place sa va indopati cu cacat? Sa va dau mooie mai rahati trepanti si sa ma pish in gatlejurile voaste pline de cacat!!!! Hai pa si traditionalul muie psd!!!
6
4
@ europeanu ce inseamna statul de drept ,nici nu au carait aia din Madrid care au demonstrat impotriva PM Dancila fugeau cu morcovul in cwr de le sfaria calcaile urmariti cu dubele politiei ,acte confiscate si sa vezi amenzi , au crezut ca le merge ca in Romania Romanii nu se lasa daca nu se fac de cacat si pe afara Felicitari politiei spaniole, jandarmeria romana caiet pix si luati lectii.Europeanu suge cacatul pesedeilor Mwie europeanu si celor pe care ii sustii , multa muie de la toti pesedeii si alde iar din prtea mea si cu cacat cum iti place tie! Firea si organizatia pandele iti apartin
5
6
mananci cacat de foame , ma-ta e refuzata , nevasta te-a parasit pt un puscarias , tu ai noroc cu ce primesti pt postari .....adica puli in gura ! Daca sugi pula tuturor psd-istilor , oare faci febra musculara faciala ? daca nu poti , du-te diseara in spate la colonade , ca au nunta si se arunca multa mancare , sa te vitaminizezi . Daca nu poate un turc sa te futa in cur , dar sa nu-i spui ca-ti place , ca nu te mai plateste....
4
6
mare primareasa ce esti ,unde ai fugit pe 10 august,asa ai primit ordin ,sa te ascunzi si dupa sa te dai la ,,fratii,, tai ,nu esti cu nimic mai buna ca ei ba chiar mai josnica,pe cine vrei sa prostesti tu.....................
7
2
sa ne lingeti cacatul pesedistilor jegosi mai ales mishu ! Muie firea,muie dragnea,muie pesede !!!
5
5
Cum se devoreaza psd-eii! Mai ieri umpleau stadioanele cu ponta presdeinte, acum ponta este un nimeni un criminal..pe geoana ni-l puneau presedinte de tara dupa aia l-au mancat cu kkt cu ttot si pasta...Grindeanu..Tudose..acuma Firea. Cine ridica capul si spune ca in psd este dictatura..jap, jap, si la kkt! Il mananca psd-eii cu rahat cu tot!
4
2
doar sa va faca bau moroiul si va cacati pe voi ,sunteti ca in Cex ham,ham si la vot mwie Firea!
6
5
Adica madam biju giju indura pumnul in gura ptr ca il sustine pe dragnea
7
1
O cremenala ordinara
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614