REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD începe TĂVĂLUGUL atacurilor la adresa lui Iohannis: Un referendum pe justiție pe 26 mai, INOPORTUN

PSD începe TĂVĂLUGUL atacurilor la adresa lui Iohannis: Un referendum pe justiție pe 26 mai, INOPORTUN

Replica API 22 martie 2019 | 00:49 372

Deputatul PSD Oana Florea a declarat miercuri în Parlament, referitor la posibilitatea ca președintele Iohannis să convoace referendum pe 26 mai, ar fi un moment "total neinspirat", motivând că discuțiile ar fi trebuit să se concentreze pe Uniunea Europeană, fiind alegeri europarlamentare, scrie stiripesurse.ro

"Este dreptul lui să facă asta, dar cred că momentul e este total neinspirat pentru că mi-aș fi dorit foarte mult ca la aceste alegeri să vorbim despre rolul României în Uniunea Europeană, despre fonduri europene, despre românii care muncesc în afară, despre drepturile acestora. Era o ocazie extraordinar de bună să lămurim foarte multe aspecte ce țin de Uniunea Europeană, foarte importante pentru toți românii și nu toți cunosc aceste detalii. Acum parazitând această temă cu orice altă temă internă nu cred că este oportun, dar pe mine personal nu mă mai miră nimic din mandatul domnului Iohannis. Probabil că găsește în asta încă o rampă pentru a-și face campanie electorală", a declarat deputatul PSD Oana Florea.

Întrebată dacă organizarea referendumului încurcă PSD, Oana Florea a negat.

"Nu, nu încurcă, participarea la referendum este scăzută, s-a văzut de atâtea ori în referendumurile anterioare, deci nu. Pentru mine personal cred că este o pierdere a cetățeanului care ar fi avut parte de o dezbatere pe teme europene, nu parazitată de orice altă temă", a r[spuns aceasta.

Declarația parlamentarului PSD vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, că este aproape hotărât să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
porcul de stroe ne-a vandut apa curata subterana jidanilor acuma curge la robinet o apa maloasa maronie direct din cacastoare,muiepesde
2
0
Bai prostule nu gandi asa simplu adica il boicotam si gata tu crezi ca noi conducerea PSD nu stim dece ne opunem referendumului.USRistule.
0
4
SA VINA HAURUL LA BAIETI !
4
0
prostilor , referendumul este consultativ.....de cel cu 300 parlamentari ce ziceti ? ne-am pisat pe el ! referendumul pt familie l-ati boicotat , acum il boicotam noi !
2
8
Total de acord cu: Doar 300 de parlamentari; anularea tuturor pensiilor speciale si a altor specialitati facute cadou de DRACnea si psd acolitilor lor; Anularea legilor justitiei din ultimii doi ani facute de niste HOTI parlamentari pentru alti HOTI care sa nu pateasca nimic dupa ce-au furat, ba chiar mai mult sa ramana si cu banii furati si nici puscarie sa nu faca. Intr-un cuvant vrem o tara curata, prospera in care sa nu mai fim condusi de HOTI.
9
1
Daca psd spune inoportun, pentru romani se traduce IMPERIOS NECESAR.
7
1
Asta e parerea voastra PSDeilor.Cat despre maxim 300 trebuie repetata si intrebarea asta pentru ca politicieni renunta greu la cozonac,amintitiva au fost discutii intre PSD si PNL cand a fost vorba de pensii speciale?.
7
1
Ce se aude cu referndumul din 2009 care limita la 300 de parlamentari? Aud? Hmmm, circ si paine ! Painea din ce in ce mai scumpa!
8
0
Primii care au spun ca nu e nici o halvita asta cu referendumul sunt chiar liberalii tovarasului Iohannis,ca de exemplu Alina Gorghiu. Si da,e cam aiurea,insa nu e nimic impotriva lui Iohannis,ci impotriva unei idei fara continut valoric eficient.
4
7
Bravo pamfilica sa imi sugi pula dupa ce i ai supt o lui dragnea la greu.
2
11
Oportun a fost doar referendumul organizat de Dragnea!Nu ne mai tineti la curent cu situatia lui medicala?
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920