REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD: Iohannis blochează România

PSD: Iohannis blochează România

Replica API 8 decembrie 2018 | 00:44 397

PSD susţine că preşedintele Klaus Iohannis "blochează" România prin amânarea unei decizii referitoare la remanierea guvernamentală, social-democraţii anunţând că vor utiliza "toate mijloacele legale şi constituţionale" pentru a debloca situaţia creată.

"Partidul Social Democrat condamnă decizia iresponsabilă a preşedintelui Iohannis de a bloca funcţionarea a două ministere cheie ale Guvernului României. Lipsit de orice argument politic, legal sau constituţional, Iohannis se lasă mânat de ranchiuna şi obsesiile personale, aducând prejudicii statului român pe care ar fi trebuit să-l reprezinte. Iohannis pur şi simplu blochează România, astfel încât Guvernul PSD+ALDE să nu facă investiţii în autostrăzi şi dezvoltare locală. Scandalurile şi conflictele create de Iohannis sunt cu atât mai iresponsabile în contextul Anului Centenar şi al apelurilor repetate din partea oficialilor europeni privind realizarea unui consens politic înainte ca România să preia Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene", se arată într-un comunicat al PSD transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, "Iohannis a manifestat astăzi un comportament lipsit de orice decenţă şi bun simţ faţă de doamna prim-ministru, în ciuda mesajului de pace politică pe care aceasta i l-a adresat în cadrul şedinţei solemne organizată în Parlament cu ocazia Centenarului".

"Dincolo de funcţii, preşedintele Iohannis ar fi trebuit să dea dovadă de bună creştere şi politeţe faţă de o doamnă. În aceste condiţii, PSD va utiliza toate mijloacele legale şi constituţionale pentru a debloca situaţia creată de Iohannis şi pentru a-l determina pe acesta să respecte legile şi Constituţia României", se menţionează în comunicat.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că aşteaptă decizia CCR la sesizarea Guvernului în cazul remanierii de la Transporturi şi Dezvoltare Regională, după care va acţiona constituţional.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt ii prostiti cu latrina 3 si Romania tv pentru nici doi bani, in timp ce pensile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
5
1
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si, nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de legi care sa-i scape pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
6
1
sugi pula lui iohannis
12
2
n-are ce sa mai blocheze iohanus din moment ce ati vandut tot chiar in zilele astea cara jidanii de la omv gazul scos din mare cu atocisternele in tara lor,il duceau cu vagoanele dar era mai batator la ochi si mai periculos,pe cand la noi pretul gazului creste precum fat frumos
8
5
pa cine puneti ma nenorocitilor in loc o sa fie vai de capul nostru o sa se certe opozitia ca la usa cortului si tot rau va fi pentru noi.
1
15
Olguta e blocata sa nu fie ministru nu pesedeul. Psd se cramponeaza de incompetenta aia care a fost la min muncii.
15
0
eu pensionar pishoar sunt asa de prost incat am mancat cacat cu prime salarii o mie sapte sute, asta este salariu mare?Bai nulitate mai invata cum este treaba cu zerourile!
3
9
Este doar al acelora care au votat PNL, USR.DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA FITI PRESEDINTELE TUTUROR!
0
10
caracter nepermis, desi corect, publicat la TV- prime functionarilor cu salarii exorbitante- aeroport 2500 lei,ASF 1700 lei etc , in timp ce bebelusii mor
14
2
Ce tot maraiti in-truna doar ati luat salariile si pensiile la timp si chiar dodoloate.Las' sa vina romanul Julien sa-l puna pe alcolistul number one PM sa va racoreasca putin pana aveti frezoane pe sira spinarii.Iar ficusului plimbaret i-ar trebui o suspendare mica fara referendum de demitere sa nu cheltuim bani!
5
15
cretini de psdisti nu mai stiti ce sa inventati sa va ia dracul de tembeli Daca comparam fortareata lui dragnea cu cascarabetele presedintelui Iohanis cred ca difewrenbta e mare mare mare .si sa nu uitam meditatiile dupa 90 au mers struna atat la engleza cat si la fizica .dopar perrostiii nu ar fi dat n meditatiii si dupa cum stiti inca mai merg f f bine Tptoi vor sa invete engleza iar cine vrea sa ajunga departe face si fizica .OPfticosilor .Daca nu erau nemtii Carol 1 si Fewrdinand cred ca se mai vorbea de tarile romane Maio documentati va
17
7
PSD o suge de la toti Romani!
19
6
Nu apuci Craciunul,satana ce esti,la puscarie ,nenorocitule,acolo o sa maninci sarmaua,dar sa-ti iei si alifia cu tine ,mafiotule,poporul sa trezit,nu te Mai vrea,ce e greu de inteles ,poporul te vrea jupuit,mult nu Mai ai ,Mai bine fa-ti valiza si tai-o,panarama
18
7
Bravo slugile vreau sa iesiti in strada sa imi sugeti pula cand sunt in geaca rosie.Vreau partidul meu sa fiti slugile mele.
7
19
incompetenta guvernantilor de taoate culorile politice a blocat Romania de foarte multi ani!
20
4
PSD recunoaste ca Romania este blocata. Se cauta vinovatii : jidani, unguri, germani, tigani.
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614