REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD-ista Mariana Soceanu, de la CT BUS, s-a LEPĂDAT de FĂGĂDĂU în drum spre PNL

PSD-ista Mariana Soceanu, de la CT BUS, s-a LEPĂDAT de FĂGĂDĂU în drum spre PNL

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:53 9362

Mariana Soceanu, director economic în cadrul CT Bus Constanța și aprig susținător al primarului în funcție Decebal Făgădău și-a reevaluat doctrina de stânga și... a virat la dreapta. În urmă cu două seri, Mariana Soceanu a fost surprinsă pe înserat dând târcoale sediului Partidului Național Liberal, de pe strada Traian, din municipiul Constanța. Cel mai probabil, doamna director economic de la CT Bus voia să-și caute un punct de sprijin la noua echipă de conducere a județului Constanța și să le spună că ea de mult era total nemulțumită de ceea ce se întâmpla în Constanța și la CT Bus, dar nu avea ce să facă.

Precum un ostatic captiv, ea s-a bucurat că PSD-istul a plecat și că va putea să-și prezinte scrisorile de acreditare noului primar Vergil Chițac. Dar ce nu știe doamna director este că autoritățile sunt pe punctul să investigheze tocmai activitatea sa din cadrul companiei de transport local. Mai exact, este vorba de prețul de achiziție al autobuzelor din Constanța, cumpărate la prețuri mult mai mari față de alte orașe din țară.

Susținător înfocat al candidatului Decebal Făgădău (vezi foto de mai sus) în timpul campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie, Mariana Soceanu pare a fi pregătită să schimbe radical macazul și să încerce să intre în grațiile noii administrații galbene. După scorul obținut de Decebal Făgădău, Mariana Soceanu și-a reamintit probabil că are și valențe liberale, pe care este gata să și le scoată la iveală pentru a continua în postul călduț bine plătit de director economic al CT Bus.

Vom reveni!

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ramane totusi in functie prin alte mijloace, daca n-o primesc cei de la pnl cta. Sotul' stie cum. Si prietenii stiu. HE! HE! HE!
1
1
Toti lingai si vasali lui Facagau si Babu cauta cate un fund ca sa il pupe. Eugen Caruntu, Fulvia Dinescu, Mariana Soceanu, Popescu, Narcis, etc Toti au s-au dus sa faca plecaciuni si sa pupe funduri la PNL. Datii afara, au furat cat au putut ai acum vor aprijin. Noi cand ne bateam cu PSD, ei faceau campanie pe Babu si Fagadau
3
2
mai bine scria Suzana suge banana
8
3
Replica, nu va este rusine sa acceptati asemenea comentarii pe pagina asta? Mai uitati-va in Codul Penal cate articole incalcati! Sau intrebati un avocat! Se stie ca functionarii nu au ce face si trebuie sa lucreze cu conducerile alese politic. Aceeasi mizerie politica si PSD si PNL si USL. Daca ii schimba pe astia si aduc amante de liberali in cat timp credeti ca falimenteaza CTBus? Sau asta este interesul?
5
8
Putina curatenie si la casa de pensii nu strica .E acolo o cloaca de directoare pesediste care comentau pro fagadau si pesede .Asa e dana ?
11
4
Sperietoarea asta chiar trebuia sa apara la ziar?!
11
4
Ce naibi o dati pe urata asta sa ne speriem de ea?
10
2
Urmeaza aia de la piete sa descopere ca sunt pnl-isti si cei de la confort urban!!!
5
1
E barbat sau femei ? Sau poate travestit
14
4
E o mizerie ca toti Psd-isti.
11
4
Daca tot se face ancheta sa fie ancheta si pe salariul pe care il are scroafa asta epileptica, 16.000lei si altii mor de foame,vezi fa ca e razia militiei si aduna toate curvele batrane din oras
12
4
dupa mimica fetzei ,doamna o ia pana in strafundul gatului,cu finalizare si inghitzit pana la ultima picatura,..indiferent de culoarea politica.Cu asa carte de vizita ....secretul succesului,...la mai mare
11
4
Vidanjati PSD-ul din Constanta!
13
4
Subtiri, fata de femeie rea.
14
3
Daca vroiam psd-isti in conducerea orasului sau judetului, ii votam pe ei nu PNL. O sa am grija in decembrie
14
2
Este o hoata de femeie
17
3
stire de kakat
7
8
...zambet mascat, fals...
13
4
Pe 22 septembrie ora 15:09 cand a postat prima poza cu Fagadau ar fi trebuit la fie la sediul CT BUS. Asta face ea in timpul programului campanie electorala?
17
4
Sobolani.....apar intodeauna dupa schimbarile de putere. PNL-ul il are pe Banias, care cunoaste la perfectie fenomenul din interior.
21
1
Daca faci o socoteala la hainutele afisate in fiecare zi ,depasesti cu mult salariul unui demnitar .Asa fac toti ,acum pleaca din PSD se duc la PNL sa fie lasati in pace .Doamna merita puricata putin
15
3
Asta cand o vezi,bagi instinctiv mainile in buzunar,sa nu te faca! Vedem ce iese la un control....
13
3
Nu au nicio vina ca sar din plua in plua. Vinovati sunt cei care le pupa-n pasarika si le protejeaza. Inca odata se demonstreaza ca pixda face si desface!
11
2
Asta ca si directorul de la CT.BUS arata corectitudinea si profesionalismul pe care il au,sau pe care nu il au mai bine spus,stai linistita cucoano ca nu ramai pe drumuri,o sa vina DNAul la CT.BUS si cand or vedea aia cat a furat directorul cu complicitatea contabilului sef o sa va duceti amandoi la puscarie asa ca nu va arunca statul in drum va asigura o alta locuinta unde va veti intalni omul care v-a facut sefi pe toti de la Fagadau in jos. Radu Mazare.
24
3
Toti sunt niste zdrentze. O sa se mute de colo dincolo.
15
3
PNL Cta vor pierde pe mana lor in decembrie. Lumea libera e terifiata de un USL 2. USRPLUS le sufla-n ceafa. Ne-am saturat de aceiasi oameni care schimba cursul dupa cum bate vantul...
17
5
Dumnezeu nu da cu parul! Esti penibila... tu si pupincuristii tai de la ct bus! A venit vremea sa pleci ca multa lume ai facut sa sufere! Da-i tiganului putere si ai sa vezi de ce e in stare!
29
3
Stanga,dreapta,nu conteaza.....a.Dar sa explice cum a strans semnaturi pt Fagadau, cu nume de persoana si serie de act identitate,de pe listele cu pensionarii ce au facilitati. la transport.Ajutata de subalternele docile de la IT si Comercial
22
4
Atat domnului Nita cat si doamnei le recomandam sa isi gaseasca un alt loc de munca, de dat cu subsemnatul oricum vor da!!! La PNL nu este loc implicit nici la CT BUS!
39
5
Daca pnl face greseala sa primeasca slugoii care conduc regiile subordonate primariei sa se astepte la ce este mai rau din partea constantenilor.
47
4
incepe muiala
22
7
Mezei incearca sa se traga pe cosor cu hutzuca poate-poate. Dupa ce ani de zile a fost bara bara cu Stroe si Dumitrache
26
2
Din foto se observa ca madama Mareana a fost bine furajata de PSD ! Grumazul ei de purcica e sexos rau.
39
7
cand ai tacut, ai semnat si ai suportat doar ca sa iti iei salariul gras de bugetar a fost ca si cum ai fi luat spaga, ba chiar mai rau, ca e din bani publici! asa ca mars!
39
5
Si BADESCU LAURENTIU managerul psd ist de la ambulanta a incercat dar pnl ia dat viteza. Schizofrenicul asta si cu DORCEA ALEXANDRU butoiul de kkt al ambulantei sunt disperati ca i va da afara. Milogilor pt voi nu mai e loc in ambulanta hoti nenorociti. Cealera speram ca i veti da afara pe slugile astea psd iste. mai ales pe DORCEA alexandru jigodia care ti a facit atata rau sifonul scarbos. Afara ciuma rosie psd ista BADESCU SI DORCEA
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218