REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD-ista Sabrina NEDELCU, dată pe mâna POLIȚIEI pentru ÎNȘELĂCIUNI cu VACANȚE de VIS

PSD-ista Sabrina NEDELCU, dată pe mâna POLIȚIEI pentru ÎNȘELĂCIUNI cu VACANȚE de VIS

Replica API 20 octombrie 2021 | 00:01 4544

Fostul consilier județean PSD, Maria Sabrina Nedelcu, parcă a intrat în pământ, după ce a dat țepe pe bandă rulantă. Constănțenii care au cumpărat vacanțe de la agenția sa, Princess Active Travel, și care nu au reușit să-și recupereze banii, au deschis acțiuni în instanțe, pentru a-și face dreptate. Însă nu este suficient! Unul dintre păgubiți a formulat plângere penală pentru înșelăciune.

Clienții Princess Active Travel, care au plătit bani grei pentru vacanțe de vis, au deschis, rând pe rând, acțiuni în instanță pentru recuperarea banilor. Unii au plătit și 10.000 de lei pentru destinații exotice, și nu s-au ales decât cu promisiuni. Maria Sabrina Nedelcu, patroana societății, nu mai poate fi găsită nici în clădirea Milenium, acolo unde firma avea sediul, și nici la telefon. Unii au pierdut în instanță, instanța reținând că s-au desfășurat relații contractuale în formă simplificată concretizate in emiterea unei facturi, sau mai multe.

Obligația de restituire a sumei achitate cu titlu de preț al serviciilor contractate nu s-a născut cât timp nu s-a solicitat și rezoluțiunea contractului de vânzare cumpărare de servicii încheiat între părți, iar ca urmare a rezoluțiunii să se dispună si repunerea părților in situația anterioară, respectiv restituirea prețului de către pârâtă. Alții, au cerut direct anularea contractului și au câștigat.

Între timp, a fost înregistrată la Poliția Constanța și o plângere penală pentru înșelăciune, pe numele societății. Dosarul este, încă în lucru, după cum ne-au declarat sursele judiciare.

Precizăm că Sabrina Nedelcu și-a șters și pagina de facebook.

Nedelcu i-a numit PUTORI pe protestatari

Reamintim că fostul consilier județean PSD s-a remarcat în 2017 printr-un mesajul nervos postat pe facebook, adresat protestatarilor împotriva ordonanței de modificare a legilor penale. „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare deștepţi sunteți sclipitorilor!

Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă aduceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”. De menționat că, până atunci, Sabrina Maria Nedelcu nu a avut nicio inițiativă sclipitoare și nici nu a scos, vreodată, vreun cuvânt în ședințele CJC. De altfel, la acea dată, PSD a transmis un comunicat prin intermediul căruia își cerea scuze, în numele pesedistei.

Citește și:

Sabrina NEDELCU, acuzată de o nouă ȚEAPĂ cu VACANȚE, de 10.000 euro!

MARIA Sabrina NEDELCU, fost consilier județean PSD, dă ȚEPE cu VACANȚE

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmatorul e Barhalescu. Cu catuse
2
0
A invatat -o iubi don primar de la eforie. Sau nu mai ia cariciu lui P. Ptr o cola. Ca sa o citez " nu te cu cine trebuie" deci no dinero si foame in glanda
4
0
Sabina, zisa mielusica!
2
0
Ii plac bastoanele!
8
1
pe asta am ars-o eu saptamana trecuta la fostul hotel Ibis. Cand s-a dezbracat mirosea a ceapa si avea cwrul nespalat. Putzea ! Am pus-o sa faca un dus inainte.
7
5
Fagadau cotiza la Sabrina. Era disperat dupa ea.
12
4
Asta nu se babardea cu mitocanul ala cu nume de claxon?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614