REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD-iștii au început campania electorală din 2024, în Poarta 6. Video

PSD-iștii au început campania electorală din 2024, în Poarta 6. Video

Mirela PASCAL 1 octombrie 2022 | 00:00 2378

Toată floarea cea vestită a PSD Constanța s-a întrunit vineri, 30 septembrie, în Poarta 6, pentru a inaugura cel de-al patrulea sediu al organizației municipale. Mai întâi, au ajuns social democrații mai mici, precum George Vișan, Costin Răsăuțeanu, Hristu Uzun, Nicoale Moga, Dede Perodin, Mirela Matichescu, ulterior și-au făcut apariția și liderii PSD Constanța, Felix Stroe, respectiv Ion Dumitrache.

PSD Constanța se chinuie să readucă organizația la lumină, după eșecul de la alegerile locale din 2020. Continuă să primească membri pe bandă rulantă, chiar și din țară, deschid noi organizații de cartier, socializează cu constănțenii…

Vineri, 30 septembrie, mai marii din PSD Constanța s-au întrunit la noul sediu, al patrulea, din municipiul Constanța, pe care l-au inaugurat cu fast în prezența a zeci de social democrați.

George Vișan-director în Portul Constanța și fost deputat, Costin Răsăuțeanu-consilier local municipal, Uzun- directorul ABADL, Dede Perodin, Mirela Matichescu, deputatul Horia Țuțuianu, primărița din Cumpăna, Mariana Gâju…, împreună cu șefii lor la nivel de partid, Felix Stroe și Ion Dumitrache, au ridicat paharele cu șampanie și au ciocnit pentru un viitor mai bun și un succes garantat, apoi au servit din tortul pregătit special pentru acest eveniment.

Video:

Ion Dumitrache ne-a declarant că este al patrulea sediu PSD din Constanța și s-a arătat mulțumit că organizația municipal merge într-o direcție bună, cu cât mai muli membri înscriși, chiar și din alte județe.

Video:

Vom reveni în edițiile viitoare cu interviuri, în exclusivitate, cu Felix Stroe și Ion Dumitrache, care au vorbit, fiecare în parte, despre alegerile interne din PSD Constanța, despre alegerile din 2024 și posibili candidați, dar și despre „bisericuțele“ din partid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MARIUS CALCIU ii da afara pe toti la regie , s a vazut tiganul rege. A trecut de partea PNL. Încă mai este în PSD? Se plimba cu mașina de la munca peste tot, vine cu ea la scara blocului unde locuieste, e mare domn.
0
0
Bulangiul de motan nu ne-a chemat si pe noi
3
0
Poarta 6, o prelungire a Moldovei. Ghetto-ul facut cadou Constantei de catre Ceausescu, plin cu fomisti pachetari. acest cartier inhaitat cu pensionarii pachetari au adus orasul in halul asta. au preferat sa-si umple burtile cu pungile mascariciului in detrimentul viitorului nepotilor.
7
3
cica esecul din 2020 dar ei si au impartit cu bunastiinta teritoriile tarii hahaha
4
0
Nu a fost si eminenta cacanie a partidului , seful pe tara, barosanul no.1 de la OSIM
4
2
MARIUS CALCIU ii da afara pe toti la regie , s a vazut tiganul rege
4
1
ba era si darea acolo spala vasele si wc urile la psd
3
1
Am ramas fara rachete ca le faceam si foc de artificii
3
1
Ce mai coruptii polististi din constanta dicotu ia spaga de dylarii de drogurii si ai lasa sa vanda hasan onur vinde din casa la scoala spectrum in spate cu o fata si un om in varsta 50 ani blonzii mor copii cu spume la gura si nu le face nimeni nimic ca colaboreaza cu cristian glon si alx filip si il lasa sa vanda dna trazitiva 5 minute la constanta
8
0
Nu am inteles niciodata de ce un grup de miliardari conduc un partid muncitoresc si culmea : au si votanti !
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614