REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD-istul Adrian Condari are ŞANSE să CÂŞTIGE Primăria Costineşti

PSD-istul Adrian Condari are ŞANSE să CÂŞTIGE Primăria Costineşti

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:27 3424

În Costineşti, un candidat de 35 de ani de la PSD, cel mai tânăr aspirant la un post de primar din judeţul Constanţa, se luptă cu doi contracandidaţi pentru a dezvolta staţiunea şi pentru a-i reda frumuseţea. Este vorba despre Adrian Condari, căruia şefii de partid i-au acordat credit, în locul lui Traian Cristea, care a ieşit la pensie. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, tânărul politician a vorbit cu încredere despre proiectele sale motivându-şi, totodată, şi decizia de a candida la Primăria Costineşti.

Adrian Condari a luat decizia de a candida la primăria din dragoste pentru Constineşti. De altfel, acesta este şi sloganul cu care a plecat în cursă. „De aproximativ 5 ani sunt în PSD, am găsit aici oameni minunați cu care am format și o echipă de consilieri astăzi și cred că împreună cu ei voi putea duce la bun sfârșit toate proiectele. Din dragoste pentru Costinești – acesta este motivul pentru care candidez. Iubesc Costineștiul, am crescut acolo, părinții mei au trăit aici și cred că putem realiza lucruri frumoase și putem readuce stațiunea în topul celor de pe litoralul românesc, așa cum era ea odată. A fost stațiunea tineretului, acum, din păcate…”, spune Adrian Condari.

Proiecte pentru tineri!

Şi, pentru că este tânăr şi cunoaşte foarte bine problemele cu care aceştia se confruntă, Condari vine în sprijinul lor, în primul rând, cu locuinţe de tip ANL. „Există locuințe ANL în Costineşti dar, din păcate, nu toți au beneficiat de acestea. S-au dat oarecum așa, pe… Nu au îndeplinit criteriile. Şi cred că este necesar ca toți tinerii să beneficieze de aceste locuințe și să nu mai fie nevoiți să plece prin alte țări pentru a-și construi o casă”, a explicat candidatul PSD la Primăria Costineşti.

Clinică medicală modernă şi un after school

În Costineşti, există două dispensare, însă nu se ridică la standardele europene. Aşa că, Adrian Condari va lupta să obţină fonduri pentru o clinică modernă. „Există două dispensare dar la ce mă gândeam e o clinică medicală cu un centru de analize și chiar și cu ambulanță pentru că drumul de la Costinești către spital este foarte lung, mai ales vara”, a mai precizat Adrian Condari. Acesta nu va neglija nici copiii. În acest sens, vrea să înfiinţeze un after school. „Atât eu cât și soția mea, ne-am ocupat, timp de 4 ani, de cum numeam noi atelierul școlar – Schitu Costinești, unde copiii desfășurau fel și fel de activități și cred că este necesar ca în week-end părinții să aibă cu cine să lase copiii și să se ocupe de alte treburi sau să aibă cel puțin o perioadă de timp liber. Vorbim și de un microbuz școlar pentru a putea duce elevii din localitate la unitățile de învățământ dar și de acest after school”, a mai spus Condari.

Vrea să închidă groapa de gunoi

Evident, Adrian Condari va depune tote eforturile necesare pentru a închide groapa de gunoi din Costineşti, o bombă ecologică care îmbolnăveşte cetăţenii. Ce va face în acest sens? „Groapa de gunoi este una dintre cele mai mari probleme a locuitorilor. Voi depune diligențele necesare pentru a o închide sau pentru a fi mutată pentru că este foarte aproape de sat și afectează foarte mulți locuitori, mai ales pe cei din Schitu. Dar în timpul verii, mirosul acesta pestinenţial ajunge şi în Costineşti din cauza căldurii. Una dintre priorităţile mele ar fi ca şi cetăţenii din Schitu să aibă un număr de turişti la fel de mare ca şi cei din Costineşti. Acesta e mult mai aproape de plajă, cam toate atracţiile şi ce este de văzut sunt aici dar cred că este necesar ca Schitu să aibă acelaşi număr de turişti ca şi Costineştiul dar fiind groapa de gunoi acolo, este mai greu. Cred cu tărie că trebuie închisă la un moment dat. Problemele grave au apărut mai ales în ultimii ani şi este absolut necesar să o închidem”, a precizat Condari, care speră ca Felix Stroe să câştige Consiliul Judeţean, astfel încât să primească sprijinul necesar pentru realizarea proiectelor.

„Eu sunt ferm convins că domnul Stroe va câştiga Consiliul Judeţean Constanţa, dânsul este un om cu multe realizări şi cred că vom avea mult de câştigat, atât Costineştiul cât şi judeţul Constanţa”, a spus candidatul PSD.

De precizat faptul că, în programul său electoral este prevăzut şi amenajarea unui sens giratoriu la intrare în Costineşti, pentru a reduce numărul de accidente rutiere.

Mai multe despre acest subiect, dar şi ce mesaj transmite alegătorilor, puteţi urmări în materialul video de mai jos.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218