REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD, lista cu argumente pro suspendării lui Iohannis

PSD, lista cu argumente pro suspendării lui Iohannis

Replica API 11 iulie 2018 | 00:00 339

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu a declarat, marti, că opțiunea suspendării președintelui Klaus Iohannis se menține în interiorul PSD, conform Hotnews.ro, citat de stiripesurse.ro.

Întrebat de presă care ar fi motivele unei eventuale suspendări, social- democratul a enumerat nemulțumirile create de președintele Klaus Iohannis.

"Această opțiune există ( a suspendării președintelui, nr). Avem cazul procurorului șef al DIICOT, a fost propus de ministrul Justiției, a trecut de CSM printr-un aviz pozitiv, și sunt două sau trei săptămâni de când el nu este desemnat în funcție și se preferă un interimat care nu are legitimitatea necesară. Este un argument. Un alt argument. Sunt foarte multe acte normative care sunt blocate prin atacuri repetate la CCR (...) Există drepturi pentru toți, dar când un drept este exercitat abuziv, se numește abuz de drept și el este sancționat și în civil și în penal", a declarat senatorul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la labarii de mai jos ! asta stiti , asta va place !
2
1
mai bine propuneti voi o lista cu persoanele, daca cumva exista- si ma indoiesc- curate din aceasta ciuma rosie, caci restul sunt:puscariasi, penali, hoti, borfasi, si apoi mai discutam. Voua chiar nu va este rusine?, intr-atat sunteti de disperati in a fente puscaria, incat sunteti capabili sa dati foc, la propriu, tarii ptr a va salva. Oricum, mai devreme sau mai tarziu tot in puscarie va vor putrezi oasele tuturor. Puscariasule de ce iti este frica de aia nu scapi
4
3
Vor sa ne intoarcem la era comunista si sa murim de foame si de frig.Vom ajunge o tara izolata pe plan international, pe care Rusia o va acapara fara probleme.Ne asteapta sclavia rusa.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614