REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD, lovit din nou la Ovidiu! După ce a rămas fără primar, nu mai are variante nici pentru completarea Consiliului Local

PSD, lovit din nou la Ovidiu! După ce a rămas fără primar, nu mai are variante nici pentru completarea Consiliului Local

Replica API 21 martie 2016 | 03:09 276

Consiliul Local Ovidiu este, din nou, în impas. După ce a pierdut primarul în funcţie, pe George Scupra, care va candida pentru un nou mandat de la PNL, PSD s-a văzut nevoit să-şi excludă din rândurile sale şi mai mulţi consilieri, acuzaţi că au pactizat cu liberalii. După ce a recurs la excluderi, pe care consilierii locali le-au considerat nedrepte, PSD a trecut la următorul pas: acela de a merge cu următorii din lista partidului pentru posturile rămase vacante. Ghinion, însă!

PSD s-a trezit că nu mai are pe cine să trimită, ca reprezentanţi, în consiliu, iar motivul este că nimeni nu mai vrea! Un singur consilier nou a fost validat, în februarie, pe un post rămas liber: Gica Daniela Jaguri. Mai departe, lista PSD de candidaţi la alegerile locale cuprinde, de la poziţia 17 până la 22, persoane care au transmis că îşi dau demisia din PSD, cu excepţia uneia – Traian Niţu, care este plecat din ţară. Întrucât PSD nu a dorit să ia act de aceste demisii, ştiind că astfel riscă să piardă locurile libere de consilieri, toţi cei din listă au transmis deciziile lor şi prin curier rapid, pentru a avea confirmarea de primire!

Mai departe, conform legii, dacă PSD nu mai are membri supleanţi în listă (cum este şi cazul de faţă), mandatele de consilieri se redistribuie celorlalte partide din consiliu. Cu alte cuvinte, Scupra a reuşit nu doar să pună în dificultate PSD prin plecarea sa la PNL, dar şi să lase social-democraţii fără reprezentanţi în consiliu!

În plus, PSD a rămas la Ovidiu și fără sediu! Proprietarul sediului în care își desfășura activitatea organizația nu a mai dorit să prelungească înțelegerea cu PSD.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367