REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD merge pe mâna lui Florin Chelaru la Primăria Năvodari

PSD merge pe mâna lui Florin Chelaru la Primăria Năvodari

Replica API 5 februarie 2016 | 00:07 1961

Florin Chelaru

PSD Constanţa nu a definitivat lista de candidaţi în judeţ, a precizat, joi, secretarul executiv Cristinel Dragomir. „La Mangalia, nu ştiu, o să vedem. Preferinţa mea este Zanfir Iorguş şi Luminiţa Vlădescu la Medgidia. La Cernavodă nu ştiu. La Ovidiu, o să avem un candidat, la Tuzla va fi Florin Micu. La Năvodari mergem pe mâna viceprimarului, Florin Chelaru. Aici, nu ştim cine hotărăşte. Conform codului de conduită, actualul primar Nicoale Matei nu mai poate candida din partea PSD, că are o condamnare la prima instanţă, la Saraiu căutăm soluţii. La Techirghiol căutăm, nu merge cu Adriana Şlincu. Vrem să câştigăm alegerile la Tchirghiol. În general, mergem pe primarii care-i avem în funcţie”, conchis Cristinel Dragomir.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da-i bataie la praduiala Rafael Nichita, timpul e scurt, tu si ai tai sa fiti bine, multi nu stiu ce gloaba esti dar vor afla curand.
0
0
Am vandut vidanjele la termica pe sute de mii de euro,tai iarba in oras pe bani grei..am nevasta angajata la primarie,cumnatul Mihaila adrian la Termica si noua lui nevasta a lui Jacota..am bagat o si pe ea la primarie sa participe la sedinte cand voi fi primar..nu calca nimeni..doar La Famiglia..Ma vor vota toti lipovenii mei ca ma stiu de baiat bun de la biserica..nu stiu ei ce palat am pe malul str Lacului si ce Volvo xc90 conduc..Numai p****i de manipulat..Chelaru e istorie cu triada lui..
0
0
Donule Florin Chelaru, cetatenii din Navodari, str. Tractorului, va vor vota pentru un nou mandat de primar doar daca veti introduce in planul primariei canalizarea strazii noastre. De ani de zile se tot promite, dar nimeni n-a facut nimic. Si noi platim taxe si impozite, desi in plin secol XXI convietuim cu fose septice, ceea ce este echivalent cu WC-urile din fundul curtii la sate. Asteptam rapid actiuni in acest sens.
0
0
Chelaru Florin este cel mai jegos om si cel ma prost primar pe care l a avut orasul Navodari. Sa disparA de pe scena politica,a secatuit orasul cu gasca lui de hoti si constructori. Este deja istorie Florin....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102