REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD, moțiuni simple la adresa miniştrilor Muncii şi Dezvoltării

PSD, moțiuni simple la adresa miniştrilor Muncii şi Dezvoltării

Replica API 31 mai 2020 | 00:00 985

Moţiunile simple anunţate de PSD la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru, şi celui al Lucrărilor Publice şi Dezvoltării, Ion Ştefan, urmează să fie depuse în Parlament cel mai probabil săptămâna viitoare, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Lucian Romaşcanu.

Lucian RomaÅŸcanu

"Se lucrează la ele şi, probabil că, săptămâna viitoare la început, luni este zi liberă datorită Rusaliilor catolicilor, marţi, miercuri, probabil că vor fi depuse, şi încercăm să le şi votăm. Repet, sunt semnale pe care le tragem la adresa Guvernului pentru a-i repune înapoi pe şine. Din păcate, dumnealor preferă să considere aceste moţiuni arme de luptă politică, când ele, de fapt, sunt doar nişte atenţionări care cuprind lucrurile pe care dânşii le fac greşit şi eventualele moduri în care ar putea să le facă bine", a declarat Lucian Romaşcanu duminică, într-o conferinţă de presă, scrie stiripesurse.ro.

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie, semnată de 93 de deputaţi de la Pro România şi de la PSD.

S-au înregistrat 172 voturi 'pentru', 90 'împotrivă' şi 47 abţineri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
borfasii care, dupa ce au dus tara de rapa, acum au inceput sa latre. Rusine ciuma rosie
2
1
Cel mai bine ar fi sa lase ciuma galbena sa-si duca crucea pana la capat. Numai asa vedem si noi cat fura, cat imprumuta, cum vind masti fara bon fical, cum isi pun in functii publice neispraviti politruci, cum nu maresc pensiile, ce deficit bugetar o sa aiba, cu ce dobanda se imprumuta, cea mai mare,cum se imbata in sediul Guvernului, s.a.m.d.
0
4
hotimea pesedista duoa ce a aruncat tara in aer,a dat salarii nemeritate la toti trintorii bugetarimpe care i.a inmultit precum Isus pestii,acum da la gioaoe ca sa teaga taramin mocirla.Ba Dna,cind curatati tara de hoti????
3
0
Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc.La SNN depesedizarea nu a ajuns.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218