REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD +PNL cer amânarea votului pe moțiunea de cenzură AUR-USR/Orban, AUR și USR cer vot de îndată

PSD +PNL cer amânarea votului pe moțiunea de cenzură AUR-USR/Orban, AUR și USR cer vot de îndată

Replica API 29 septembrie 2021 | 22:07 935

Conducerile Camerei Deputaților și Senatului discută, la ora transmiterii acestei știri, procedura de urmat în cazul celor două moțiuni de cenzură depuse în Parlament de PSD și de USR-AUR. Social-democrații și liberalii vor să se aștepte motivarea CCR pentru a se trece la votul pe moțiunea USR AUR, în timp ce AUR, USR și Ludovic Orban vor să se voteze cât se poate de repede.

Sorin Grindeanu (PSD) spune ca trebuie asteptata motivarea CCR si pe urma votul la motiunea USR PLUS.

George Simion, AUR: Grindeanu zice ca trebuie sa incalcam Constitutia in continuare.E regretabil ca il tine in continuare pe dl Citu in functie.

Ludovic Orban, PNL: Nu trebuie asteptata motivarea CCR. Tergiversarea reprezinta o grava incalcare a Constitutiei. Sincer va spun, daca veniti cu astfel de argumente, continuati in mod deliberat o conduita profund impotriva prevederilor constitutionale.

Florin Roman, PNL: Nu vom vota aceasta propunere (introducere pe ordinea de zi a plenului reunit a dezbaterii si votului motiunii USR AUR)

Alina Gorghiu, PNL: Dle Orban, aveti aceeasi interpretare ca a dlui Mosteanu, ceea ce ma sperie. Concluzia pe care o trag este ca procedura nu poate avea decat un singur deznodamant, respingerea prin vot a motiunii.

Daniel Fenechiu, PNL: Asteptam decizia CCR si vedem ce scrie acolo. Pe urma continuam procedura.

Alfred Simonis, PSD: Acum doua saptamani BPR au decis prin vot ca vom suspenda calendarul motiunii pana la decizia CCR. Azi nu avem decizie CCR, avem comunicat CCR, decizia va fi publicata in Monitorul OFicial odata cu motivarea. Pe de alta parte au fost cazuri de comunicari CCR interpretate de noi intr-un fel si cand vedem motivarea s-a schimbat optica fundamental, potrivit stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614