REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PSD pregătește SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

PSD pregătește SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Replica API 13 iunie 2018 | 02:23 373

Preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, consideră că preşedintele Klaus Iohannis a încălcat Constituţia după publicarea în Monitorul Oficial a motivării CCR referitoare la revocarea procurorului-şef al DNA.

"Ne uităm în Constituţie şi găsim acolo", a spus Iordache, întrebat cum comentează faptul că, în condiţiile în care deciziile CCR sunt obligatorii, înseamnă că şi sancţionarea nerespectării lor este la fel de obligatorie.

Referindu-se la afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis conform căreia nu există motivele unei suspendări, Iordache a spus: "Dacă citim în Constituţie, acolo spune foarte clar ce trebuie să facă fiecare autoritate a statului. Vom face o dezbatere, o să discut cu colegii mei şi avem soluţii şi pentru aceasta".

El a adăugat că nu există un termen pe care PSD îl acordă preşedintelui în privinţa anunţului referitor la decizia CCR, ci doar "un termen rezonabil".

"Nu (n.r. - nu există un termen impus de PSD). Un termen rezonabil, chiar preşedintele a spus rezonabil. Rezonabil înseamnă în funcţie de cât de repede reuşeşte cineva să citească şi să înţeleagă", a precizat Iordache.

Întrebat dacă în acest moment preşedintele Klaus Iohannis încalcă Constituţia din momentul publicării motivării CCR, deputatul PSD a răspuns afirmativ: "Bineînţeles că da. Preşedintele are un termen rezonabil să aplice decizia Curţii".

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana sa-l suspendati pe iohanus ar trebui sa-l intrebati pe dracnea de ce ne vinde apa,pe linga padure,petrol si gaz,ramanem cu aerul,dar si asta pina cand,totul cumparat de jidani,de altfel beniamin netaniahu aafirmat in kneset ca a cumparat romanica
1
0
nu sunt amanta penalului draknea dar vreau sa ii transmit acestuii nespalat , fost strungar, sa lase romania in pace - oricum vor ajunge cu totii la puscarie pe viata
1
0
Daca PSD-ul vrea asa ceva o sa li se antample ce sa antamplat cu Ceausescu
1
0
DA sa ie SUSPENDAT Ficusul Teleghidat de la Cotroceni si apoi DEMIS de Poporull Roman 100%.Neonazistii Hastag merita sa fie STARPITI conform legii deoarece democratia le este straina acestor internationalisti tradatori de Tara si Neam Romanesc.
2
4
tarani someri analfabeti mizerii
14
5
o sa sugeti impreuna cu klaus si codruta.
6
14
Pe bune? li s-a urat cu binele si vor sa fie calcati in picioare?
19
4
pe adolf klaus iohannis hitler ...
6
26
iordache du te dracului
26
6
dar a ta cand?
10
3
Toata agitatia este despre altceva. Weekendul urmator este posibil ca regele PSD sa fie facut mat. Fara rege pe tabla de sah meciul este pierdut.
24
6
Voi vota NUUUUU........sa plece Dragne
21
8
Voi vota DA la suspendare!!!!
9
33
dispari idiotule analfabet, nesimtitilor ordinari- la puscarie pe viata impreuna cu toata haita de hoti si borfasi ordinari nu va este rusine nemernicilor, mai nou mintiti cu o nerusinare de nedescris legat de evenimentul cu halep- a fost huiduita, cretinilor, toapa voastra a fost huiduita, jigodiilor ordinare
27
7
Pt BOC a luat PSD a dat
3
6
Punem pariu ca nu va trece un asemenea referendum ? Si ca dupa anularea suspendarii , va lasam pe voi astia , limbricii PSD-ALDE , fara ficati ? Mama voastra de secaturi mizerabile ...
24
7
iohannis esti un ultima gaina cacata la cur de alte gaini in cap din piata grivitei.
11
26
Revolutia e solutia
29
5
Abia asteptam sa mergem la vot! Jos psd.
30
10
comenteaza multi bosorogi postaci si fani latrina 3 ca numai acolo e cu 6 case .nici unul nu se intreaba de unde are dragnea casa pe 7000mp cu piscina si teren de tenis .toate alea 6 case nu se compara ca pret cu valoarea casei flausatului .va ofticati ca a luat muie firea staaaaati sa vedeti cum cade dragnea in cap .
27
7
Cat de JOSNIC e acest neamt ciorditor de case daca isi incalca juramantul de a respecta Constitutia si legile tarii? Fara juramant nu esti pus in functie, iar daca il incalci automat iti pierzi functia, e logic...
13
29
daca neamtu nu respecta constitutia ,eu de ce sa o respect,,
9
29
mai pulemec de timplar de caracal, de cind te compari idiotule cu presedintele ???
30
5
Are dreptate acest nene . Sa fie mai intai respectata o Decizie a CCR referitoare la numarul 300.....
33
5
Suspendatil odata sa scapam de malai mare.
13
32
Mare oftica pe ciordache lacheul imbecil
39
10
bateti apa pana lasa grasimea,cum plm i-l veti suspenda ,din vorbe pt ca practic va trebui sa zica da mai multi fraieri decat l-au votat pe iohanis ,in turul doi desigur,la aceasta manevra pedofilul dracnea nu a facut altceva decat sa-si bage toate degetele in cur
25
7
Mwue psd, mwie psd, mwie psd !
35
13
Cu johanis penalul interlop cu 6 case.
18
43
Bravo PSD bravo PSD bravo PSD bravo PSD
21
43

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614