REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PSD promite că va susţine la Bruxelles o măsură radicală: Salariu minim la nivelul UE pentru companiile multinaţionale

PSD promite că va susţine la Bruxelles o măsură radicală: Salariu minim la nivelul UE pentru companiile multinaţionale

Replica API 20 mai 2019 | 19:35 177

După o serie de promisiuni de campanie la nivel intern, PSD vine cu o propunere radicală la nivelul Uniunii Europene: introducerea unui salariu minim în companiile multinaţionale, valabil în toate ţările UE.

"Trimitem patrioți în Parlamentul European să susțină interesele țării și mai binele românilor! Unul dintre angajamentele pentru care vom pleda cu hotărâre este introducerea unui salariu minim unitar pentru companiile multinaționale la nivelul întregii Uniuni Europene.

În cei doi ani de guvernare am reușit să majorăm salariul minim brut, cu 66%, prin creșteri succesive care au adus și creșterea puterii de cumpărare. Suntem, prin urmare, determinați să promovăm în Parlamentul European politici pentru protejarea drepturilor lucrătorilor indiferent de statele lor de origine și de statele în care își desfășoară activitatea!", se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Recent, Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene și candidat din partea socialiștilor europeni la președinția instituției, se declară în favoarea introducerii unui salariu minim european, indiferent de țara în care se află lucrătorii. "Avem nevoie de un salariu minim în Uniunea Europeană, echivalent în fiecare ţară membră cu 60% din salariul mediu în statul respecti"”, a spus olandezul în cadrul unei dezbateri.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce salariu minim doar pentru multinationale , daca sunteti asa tari guvernul pi.d.i PSD faceti ma salariul minim egal pentru toate tarile la nivelul suediei sau norvegiei futuva-n gura de nenorociti.Numai idei dinastea demagogice si fara logica aveti, prostii vor pune botul si vor aplauda, incercati sa ganditi mai departe de atat astia sustinatorii psd-ului si o sa va dati seama cata prostie si hotie zace in partidul asta. ERA SA UIT MUIE PSD , eu hastagREZIST.
1
0
Minciuni PSDiste asta daca judeca PSDisti fiindca toata lumea stie ca multinationalelor nu le poate impune nimeni nimic pentru simplul motiv ca pleaca.Si tantalau ala care spune ca voteaza USRisti contra bai boule PSDist uniunea europeana nu e o afacere romaneasca unde daca toate partidele din Romania doresc ceva U.E.trebuie sa le faca pe plac.
1
0
Las ca ne face crizatul de Rares Bogdan de cacao prin Europa.
0
2
Sa faceti si pensia minima ca in UE ---probabil intr-o alta viata
2
1
daca se plafoneaza pensia lui tac-tu si pensia lui ma-ta ,din ce pizda matii mai traiesti ?Stai la colt de bloc si dai in cap oamenilor mai userist dobitoc? Numai unor smintiti ca voi pot sa va treaca prin cap asemenea tampenii .Muie U S R !
4
3
Plafonarea pensiilor si salariilor pentru membrii psd.
5
2
degeaba sustine PSD salariul minim european, ca vin peneleii si usereii si vor vota impotriva ca de obicei !Daca PPE zice nu, cum credeti ca vor vota ghioceii Romaniei ?Daca si Cretu Pro Romania a semnat scrisoarea lui Timmermans tradand interesele tarii, de liberali si userei ce sa mai zic !
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218