REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

PSD pune la cale un miting uriaş cu un milion de participanţi, în luna mai

PSD pune la cale un miting uriaş cu un milion de participanţi, în luna mai

Replica API 17 aprilie 2018 | 22:50 404

Unul dintre liderii PSD a confirmat pentru realitatea.net că duminică a avut loc o întâlnire a șefilor PSD, dar acesta a punctat că Viorica Dăncilă nu a fost prezentă, și nici măcar nu s-a discutat despre eventuala demisie a lui Dăncilă. Mai mult nici Liviu Dragnea nu a adus în discuție această posibilitate.

”Am citit și eu dimineață această ”știre” să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea”, a mai spus acesta.

Pe de altă parte, social-democratul a confirmat că astăzi se va lua în discuție organizarea unui miting de 1 milion de oameni în luna mai: ”Da, despre asta s-a vorbit duminică. Și astăzi, în CexN se va lua în discuție organizarea unui miting de amploare, pentru Centenar și probabil Referendumul pentru Coaliția Familiei”, a încheiat liderul PSD.

SURSA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-ti mai place muia cu kakat!
0
0
vise taica,vise de ale varcolacului
1
0
sa te fut in gura de lepra jegoasa . Nu esti pensionar , esti un muist postac , pe un coniac si o cafea la aparat , mars in mortii ma-tii !
1
2
Gresit!!!! Cu un milion de carcase ambulante!!!!
4
2
ma surprinde faptul ca acesti indivizi purtati fortat cu autocare puse la dispozitie de majoritatea penalilor ce isi asteapta condamnarea, nu au demnitate si , inconstient, isi semneaza adancirea saracirii. Pacat, nu au inteles absolut nimic, si datorita acestora, vor suferii infinit mai mult tinerii si copii. O sa ii aveti pe constiinta, regretele nu isi vor mai avea rost, asta in ideea in care mai exista un gram de constiinta in fiecare dintre acesti sustinatori
4
1
daca vad 1 mil.de sustinatori psd pe strada,chiar ca vine sf.lumii.Hai sa ne cacam pe voi.
5
1
MOSULE !TU ESTI MILITAUR !
3
1
sa le sugi pula pensionarilor ! nemernicilor va zboara rusii in 30 de minute daca mai mancati mult cacat !
4
5
Si Ponta a facut un megamiting pe Arena Nationala si a ajuns unde este acum
5
1
Stirea corecta - PSD pune la cale un miting urias cu un milion de pensionari
5
4
He,he,he! V-ati luat galeata cu ulei si malai acum hai repejor iesiti la defilare,votanti psdici.Viorica va asteapta sa va tina de urechi.ii tremura genunchii.
5
2
Nu e p.s.d.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369