REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PSD, reacţie la criticile lui Iohannis: Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă

PSD, reacţie la criticile lui Iohannis: Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă

Replica API 21 februarie 2019 | 03:46 407

PSD a reacționat miercuri la criticile purtătorului de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, susținând că singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL și că lucrurile ar fi mers mai bine dacă șeful statului nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate.

”Singurul buget pe placul lui Iohannis ar fi cel propus de PNL. Nu înțelege însă că cetățenii nu au încredere că PNL ar putea conduce România, așa cum s-a văzut la ultimele alegeri. În cei doi ani de guvernare PSD, economia a mers bine, puterea de cumpărare a pensionarilor și salariaților a crescut cu 18%-20%, peste rata inflației, iar în acest an Guvernul a alocat cu peste 15 miliarde lei mai mult pentru investiții. Lucrurile ar fi putut merge și mai bine dacă Iohannis nu ar fi băgat tot timpul bețe-n roate. Campania sa electorală este singurul lucru care îl preocupă. Blochează orice, fără să fi avut nici măcar o singură inițiativă constructivă, care să fi adus ceva bun pentru cetățeni! Din acest motiv PNL a pierdut alegerile, iar românii consideră în continuare că PSD poate administra cel mai bine economia națională”, arată PSD într-o postare pe pagina de Facebook a partidului.

Reacția social-democraților vine în contextul în care purtătorul de cuvânt al președinției, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat miercuri că șeful statului cataloghează Executivul drept unul am imposturii, nereușind să dea un buget pe 2019 care să răspundă nevoilor. Proiectul a ajuns miercuri la Klaus Iohannis, acesta urmând să ia o decizie zilele următoare.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nivelul de viata a crescut doar la bugetari,pensionari spatiali si medici muiepesdeu a impartit romanica in doua deci nu au decat sa-i voteze cei care au avut de castigat pentru ca ceilalti nu au avut decat de pierdut
9
0
@1407 ati aparut intelectualilor pnl usr ?Bravo la voi, ce limbaj de dreapta ,faceti sa roseaca de rusine si interlopii cei mai inraiti !Tine-ti-o tot asa, va mai votaza dracu !
1
11
Bai cacat avortat, te astep pe seara sa apari de mana cu centurista de ma-ta la raport. Eu si ceilalti baieti anti psd vrem s-o facem posta pe ma-ta! Am auzit ca-i place si se pricepe la chestii de astea!
8
5
idiotilor, nici in ceasul al 12-lea nu realizati ce faceti?, cum este posibil ca voi sa retrageti sprijinul unui ministru ce s-a dovedit incompetent- de voi, nu de altcineva si acum vreti sa fie numit din nou- pai l-ati drogat de a acceptat sau voi v-ati drogat in masa. Logic, si un elev de ciclu primar intelege mojicia voastra. Presedintele tarii este indreptatit si are obligatia morala fata de milioanele de alegatori ce l-au votat sa procedeze in consecinta- numirile nu se fac la misto
10
2
Ma p.s.d.istilor nul mai scoateti vinovat pe Johanis el a incercat sa va opreasca cat de cat sa distrugeti tara asta fiindca voi asa ganditi am castigat alegerile fac ce vreau restu ciocu mic pina la viitoarele alegeri.
10
2
daca o fute in gura un psd-ist pe ma-ta , oare ii crapa buzele ?
6
12
nu realizati, ati facut tara zob,minciunile voastre dau chix,- gasca asta de hoti, borfasi excroci. analfabeti, agramati, inculti, puscariasi, penali, interlopi- care nu au nimic in comun cu poporul, de altminteri nimicnicia aia de om, radulescu ''MITRALIERA'' a spus clar '' ma l;asi cu poporu?'', nu domnule nu va lasam si nu ne lasam pana nu va vedem dupa gratii
13
3
SPER SA DISPARA DE TOT IN GERMANIA IAR PNLD SI USR SA VRAMANA IN CATE 3 MEMBRI
4
12
Psd-ul a blocat toata tara si a adus-o la sapa de lemn! Sper sa crapati in chinuri cu totii, incepand cu Dracnea!!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218